Colectivul 'munca in zadar', de parca i'ar pasa cuiva ca se ciondanesc niste internetisti.
De pe myspace mi se pare ok 'Automat', relativ 'Ia gingia de minte'.
'Plecat' e, culmea, ok, daca nu as fii mai auzit de mii de ori acelasi lucru, in mai multe limbi straine.
In rest, cu vocea nu e nimic, am mai auzit destule mai 'neinspirate'. Desigur, si multe la polul opus.
Bafta si noroc.
mithrill wrote:DFB, esti prea subiectiv..
lasa la o parte problemele personale
Pfff, scoate-ti capu' din cur. S-a bazat pe clapa aia care nu-i demna decat de vreo scena lacrimogena din One Tree Hill. Si sunt convins ca de aia vi se si pare tare "piesa". Tobele sunt de c****. Si nu prea mai am despre ce sa vorbesc in legatura cu instrumentalu, este? E un sample prost ales, si un stock pattern. Vocea e de c****, de "lirica" nici nu ma ating, flowul... care flow? Uite-ti critica in detaliu. Probleme personale nu am cu nici un internaut, imi ajung problemele ce le am in "real life". In "MC" sau "vizionari" din-astia imi bag p*** din start ca sa nu mai fie nevoie pe parcurs. Tu Mithrille te crezi mai mult decat esti, trebuie sa stii cand nu e nevoie sa fii modest.
Vezi-ti de repu tau ma !
Stefan P wrote:
Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar ))
suna ok piesele de pe myspace. Idei sunt din belsug... daca ai mai lucra putin la dictie si metrica, ar fi toate bune si frumoase. Productia e chiar draguta...
boka ti-am devenit fan dupa ce ai bagat si slaidsou. imi plac pozele cu tine cu bericica in mana, de gat cu un pusti 90% dezbracat. imi dau seama ce fel de om esti. si ma simt vinovat ca te-am atacat la unele faze. daca stiam ca esti "asa", sensibil... eram si eu mai delicat. mai atent la vorbele alese.
piesa asta e foarte buna si tu canti excelent. continua si sper sa ai multe concerte. productia e minunata. si sa nu asculti de cei ce spun ca tobele sunt naspa. sunt si ele dragute. la fel ca tine. te pup :*:*:* )( )( )(.