Legalize feat Verbal-Aceeasi Muzica (Promo album )
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
-
- un domn / doamna
-
- un domn / doamna
cand scot albumu?nu stiuc e sa zic ...nu ma grabesc ...cel tarziu o sa iasa in februarie -martie 2009 ,pt ca in mom de fata sunt ate proiecte in fata...o sa apar pe ceva compilatii ...o sa scoatem undeva prin octombrie noimebrie o compilatie semnata D.a.v.a REcords (adica eu,Kartel,Doddy,Robanu si Loyal (trupa) plus diferiti invitati ).Compilatia va fi multimedia si va contine cam 3 videoclipuri plus galerii foto ,pe langa track-uri.
revenind la albumu meu o sa filmez primu clip undeva in septembrie (mai multe detalii atunci)...invitati o sa fie :VErbal,Kartel,Doddy,Robanu,Piticu(CA$ino),Sthelu(R.a.s.a)Sfantu(Sotto Inteso) DJ Twist si cu siguranta o sa mai apara cateva nume,iar la productie e Rappy ,Rinman de la Loyal,Zagga,Nwo si aici or sa mai apra ceva nume ...lista nu e inchisa
revenind la albumu meu o sa filmez primu clip undeva in septembrie (mai multe detalii atunci)...invitati o sa fie :VErbal,Kartel,Doddy,Robanu,Piticu(CA$ino),Sthelu(R.a.s.a)Sfantu(Sotto Inteso) DJ Twist si cu siguranta o sa mai apara cateva nume,iar la productie e Rappy ,Rinman de la Loyal,Zagga,Nwo si aici or sa mai apra ceva nume ...lista nu e inchisa
- nutzu aka nwo
- tanar
frate
) ! asta nici acum nu mi a platit negativul asta!
...produs de nwo! adik eu !
si ink n am vazut banii...m a bagat p invisible ...gen cred! p mess nu l vad!
...si mai critica el lumea ca pirateaza knd el nu si plateste negativele ...halal!
si mai am un prieten k.ro ! la fel producator! nici lui nu i a platit
)!
Hai cu adunatura de Mc de astia ! k Romania e'n floare!

...produs de nwo! adik eu !
si ink n am vazut banii...m a bagat p invisible ...gen cred! p mess nu l vad!
...si mai critica el lumea ca pirateaza knd el nu si plateste negativele ...halal!
si mai am un prieten k.ro ! la fel producator! nici lui nu i a platit

Hai cu adunatura de Mc de astia ! k Romania e'n floare!

...diferentza de clasa ca de la nike la sprandi!
http://www.myspace.com/nwobeats
http://www.myspace.com/nwobeats