gman wrote:cum a zis k: majoritatea sunt luati.....sa mori tu, ma..........credema...daca merg acu in fiecare oras iau cel putin 10 trupe care pot ajunge mari....asta numai pe hiphop... da asa-i romanu..
ba baiatule... inseamna ca ai niste gusturi vai de pla ta... serios acum. Iei din fiecare oras 10 trupe ? Unde te vezi coaie , in Franta ? O sa vezi ca rezultatele vorbesc de la sine... io nu cred ca muncesti , de fapt nu faci nimic... ai facut un site , si ce ? Acum cauti rapperi pe messenger ? Asta e munca , asta e suport dat unui artist ? Ore de studio ... da la ce studio coane ? Alea de la Cat Music ? o sa-i bagi in studiouri normale , pe care si le permite oricine in plm.. o sa strangi 10 piese mixate de 15 oameni , jumate cu beaturi de pe soundclick , ii dai o coperta de cacat facuta in paint , o pui pe myband si primesti 15 comentarii , atat. Stim povestea ...
Vrei sa promovezi un artist ca artist Rusted Records deci ai exclusivitate sau el poate sa mai fie la inca 3764 de label-uri online care il "ajuta" la fel?
Just askin.
Daca esti serios si ai nervi FOARTE tari bafta cu treaba
dar labelul asta, online cum e, e facut pe prietenie, pe incredere sau ?
de exemplu eu iti dau piese cu mine, le pui acolo, sunt OFICIAL promovat de tine, da ? dar aceleasi piese i le dau si lui klibru sa le puna pe hiphopdeacolo... tu ai ceva impotriva ? iar aceleasi piese le mai postez si pe myband si myspace.
Despre: B-Blue, pe fostul sau nickname DBF este un tanar MC si producator din Miercurea Ciuc. Genurile alese sunt hiphop, r&b si reggae.
Momentan are la activ nenumarate concerte prin tara fiind un fost membru FooTrecords Romania, si un EP cu fosta sa trupa: Stil Urban. Pentru evenimente si nu numai: [email protected]
fost rau ...
anw. . . nu ar suna neaparat rau reggetonu lui. . .
Rust(Gman) am impresia ca zicea ca ar aduna in total 10 artisti/trupe care au potential sa ajunga mari.
Eu unul nu sunt pe filmul cu label (oficial) pentru ca nu prea vezi un ban de acolo, mult timp. (Esti ca tarfa la peste, pentru o buna bucata de timp).
Cu o strategie de marketing buna si o investitie initiala poti sa ajungi sa faci o gramada de bani, independent.
Am un seminar pe DVD de la DiscMakers care te invata exact cum sa faci asta.
Pace.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?