Sagrada Familia - That`s that gangsta shit (promo album )

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

ce de căcat, mă.... păi oameni fac muzică, oameni ascultă muzică, şi ar trebui să vă ajungă dracului... trebuie s-o şi întoarceţi pe toate părţile ca pe-o pizdă nesătulă? sau ca pe un cub rubik's :lol:

de-acu nu vă mai fac "critici constructive" şi "aprecieri pertinente" şi căcaturi.. îmi place, îţi zic, pentru că vrei să ştii dacă lumea apreciază ce-ai făcut.. ascult în continuare cât îmi face plăcere, merci de piese şi gata! nu-mi place, dau stop delete şi-mi văd de drum.. aşa ar trebui să faceţi şi voi, că nu-i nevoie de niciun CTC (nu mă refer la trupă)..

o trupă care-a intrat aici şi n-a primit niciun reply e mai degrabă să-şi revizuiască opera de artă decât una care s-a certat 20 de pagini cu voi.. ăştia o să se întoarcă cu dissuri trase în condiţii mai proaste decât piesele pe care le-au urcat, cu versuri mai infantile şi cu instrumentale furate de la voi.. :lol: şi vă pierdeţi şi voi timpul dampulea.. măcar vă distraţi?

later edit. my bad, doamna profesoară...
Last edited by Nerub on Tue Jan 20, 2009 4:14 pm, edited 1 time in total.
NskY
#

Post by NskY »

nerub, cubul e RUBIK. serios...
NewEntry
fratele meu tu esti baiat

Post by NewEntry »

cred ca stilu gangsta este in regres.. si ma bucura faptu asta
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

cu ce te deranjează pe tine, personal, stilul gangsta, amice? ca să te bucuri că e-n regres...
ar trebui apreciat gangsta rapul ca un gen muzicale cu ups & downs, la fel ca celelalte "subgenuri" ale muzicii rap.. şi cu trupe naşpa şi trupe tari.. cu falşi, poseri, fakeri dar şi cu artişti... nu-i luaţi pe toţi la un loc "gangsta rap frăţică? agramatii aia..." NU

asta doar vis-a-vis de gangsta-hating...
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

NewEntry wrote:cred ca stilu gangsta este in regres.. si ma bucura faptu asta
sunt in toane bune astazi,asa ca o sa te rog sa iti revizuiesti atitudinea fata de treaba asta,inainte sa ma enervez :) capisci?
NskY
#

Post by NskY »

boka o arde dur.
neklasse

Post by neklasse »

NewEntry wrote:cred ca stilu gangsta este in regres.. si ma bucura faptu asta
pentru ca el face rep bun de lugoj si viata e grea.

stii care e ironia? underistii luptau pe vremuri impotriva sistemului si blamau roboteii de sistem, dar ei la randul lor sunt roboteii repului antrenati sa blameze gangsta rap-ul.

am vazut ca ai primit niste negative moca, eu sincer ti le-as lua si ti-as trage un capac doar pentru ca imi pari ipocrit. sau poate io. sau...

ontopic: nu prea imi plac piesele, au sound vechi.
Sagrada
tanar

Post by Sagrada »

:D :D :o :o sound mai vechi decat instrumentalele lu` 2Pac pe care tragi tu ? (multumesc)
Original_GANGSTA_AKA
tanar

Post by Original_GANGSTA_AKA »

nuj frate numi place vino cu cv mai bun;) :) sound foarte urat si vezi ca neko chiar face treaba fratello nu se joaca

Si ca o incheiere toti vorbiti de gangsta rap da nu stiti nimic haterilor....pur si simplu fiecare face ce simte si priveste lumea in felul lui...cica e la moda sa faci gangsta .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu!!! e la moda sa fii "under" copil frustrat impotriva la toti sa te f*** grija de ce face "gangsteru'" ...."gangsteru" isi vede de treaba lui de muzica lui si face ce ii place....multi dintre voi astia "under" care credeti ca sa stii muzica inseamna sa asculti loop troop care promoe ala mi se pare un nespalat care pe piese o da bn dar live lam vazut si nu prea m-a convins..sau daca ascultati dilated peoples, gangstarr, wu tang clan, pete rock,imortal techniques,......,va credeti mai destepti??? mare branza astea le ascult si eu:)) da pe langa astea mai merge si un 50 cent mai merge un nate dogg un snoop dogg, eazy-e, spice 1.............la familia, mafia, codu penal, M&G,..... ,ce suna bn si e rap de calitate ...incetati sa va mai uitati urat unii la altii!!! E HIP-HOP !!!
"Reparu'" care nu e vorbit nu e "REPAR"
NskY
#

Post by NskY »

usurel gangstere.. lasa pe fiecare sa aleaga ce sa asculte, nu mai face recomandari tu cand nu e cazul... :arrow:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

gangstere,de unde iesiti,frate? :lol:
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

da un Chink, YGM Geez, T-Lowe, O.G. Cell E Cell, I Smooth 7, Bossman & Bandit, Young Lay, New Breed Of Hustlas, E-A Ski, Just Mello, Ghetto Mafia, 5th Ward Boyz, Top Quality, The Topdawgs, etc de ce gura lu mamica ta nu asculti? habar nu ai (din nou in gura lu mamica ta) ce inseamna gangsta rap/g-funk (dpdv muzical) si vorbesti CACAT! deja te si vezi in vise cum intorci banii cu lopata si-o sa fi omorat intr-o seara de vara pe magheru intr-un drive by.

p.s. : B0ka, din nou...NU e pentru tine mesaju (ca sa nu ma mai intrebi pe privat :)) ...e pentru gangsteru original de 19 ani!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Original_GANGSTA_AKA
tanar

Post by Original_GANGSTA_AKA »

Krayzee Funksta wrote:da un Chink, YGM Geez, T-Lowe, O.G. Cell E Cell, I Smooth 7, Bossman & Bandit, Young Lay, New Breed Of Hustlas, E-A Ski, Just Mello, Ghetto Mafia, 5th Ward Boyz, Top Quality, The Topdawgs, etc de ce gura lu mamica ta nu asculti? habar nu ai (din nou in gura lu mamica ta) ce inseamna gangsta rap/g-funk (dpdv muzical) si vorbesti c****! deja te si vezi in vise cum intorci banii cu lopata si-o sa fi omorat intr-o seara de vara pe magheru intr-un drive by.

p.s. : B0ka, din nou...NU e pentru tine mesaju (ca sa nu ma mai intrebi pe privat :)) ...e pentru gangsteru original de 19 ani!
ba bagamias ::::: in rasa ta de fraier sin toata familia ta ce p'm ai tu vorbe dastea cu mn ma fmm de underist mai dativa ca va iau familiilen p::a. :evil: fata in fata sa vedem care mai are tupeu sa zica ceva pe net toti sunteti smekeri luavas natian p**A de hateri.
"Reparu'" care nu e vorbit nu e "REPAR"
Deez

Post by Deez »

giea!
Image
NskY
#

Post by NskY »

Original_GANGSTA_AKA wrote:
Krayzee Funksta wrote:da un Chink, YGM Geez, T-Lowe, O.G. Cell E Cell, I Smooth 7, Bossman & Bandit, Young Lay, New Breed Of Hustlas, E-A Ski, Just Mello, Ghetto Mafia, 5th Ward Boyz, Top Quality, The Topdawgs, etc de ce gura lu mamica ta nu asculti? habar nu ai (din nou in gura lu mamica ta) ce inseamna gangsta rap/g-funk (dpdv muzical) si vorbesti c****! deja te si vezi in vise cum intorci banii cu lopata si-o sa fi omorat intr-o seara de vara pe magheru intr-un drive by.

ba bagamias ::::: in rasa ta de fraier sin toata familia ta ce p'm ai tu vorbe dastea cu mn ma fmm de underist mai dativa ca va iau familiilen p::a. :evil: fata in fata sa vedem care mai are tupeu sa zica ceva pe net toti sunteti smekeri luavas natian p**A de hateri.
=))))))))00

asta chiar ar fi tare... krayzee funksta e un amarat de om, are 17 ani si e slab vai steaua lui... iti recomand sa il prinzi la un concert ceva
Post Reply