Razvan [Productie (new beats up)]
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
Daca-mi permite-ti va rog sa adaug si eu ceva:Stefan P wrote:Nu cred ca e ok ce spui tu... soundu de care aduci aminte e dat de SP-1200 ... cam ala era drum machineu pe care il aveau oamenii la vremea respectiva si pentru ca atingeau probabil doar o treime din calitatea unu cd d-aia sunau murdar cum spui. Unde mai pui ca multe piese pe care le asculti sunt rippuite de pe caseta si poate detii a 14-a "mana". Cred ca mai bine te rezumi la stil ... la instrumente si la bpm ... nu la murdarE.On Lockz wrote:suna bine dar daca vrei sa sune old school(termenul des folosit pt golden age) mai ai de lucrat la sound ca sa sune mai murdar.![]()
spor la treaba!
"Murdar"-ul acela adauga un anumit flava.
O caracteristica ce se poate obtine prin diferite tehnici de mixing audio, signal processing, signal chain.
E adevarat ce spui tu...cu a 14-a mana si nu poti sti care era calitatea de la bun inceput. De aceea trebuie sa cumperi cd-ul original

Lumea cauta aceste caracteristici care sa puna o anumita amprenta pe sound.
In principiu lumea numeste caracteristicile de genul acesta: Vintage.
De exemplu: Un preamplificator de microfon Neve1073, Api sau Putnam 610 nu era folosit doar pt a amplifica semnalul primit de la microfon, ci si pentru ca fiecare avea o anumita semnatura asupra caracterului semnalului audio = the flava.
Succes.
On topic: Nu am mai gasit piese pe myspace sa imi dau cu parerea.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
Yep,le-am scos deoarece am zis sa nu mai pun non-stop beat-uri care suna ca pwla doar de dragu de a pune.
Merg pe principiu : stai la locu tau,fa ceva misto sau cat de cat decent si dupa aia uploadeaza.
Am pus doua noi beat-uri pe myspace ( http://myspace.com/secprod) , primul mi-a placut insa dupa ce l-am reascultat de vreo 1000 de ori parca ma cam lasa rece si ma gandesc daca sa il scot sau nu...oricum astept niste pareri,critici,injuraturi,sfaturi,orice.
Thanks ya all!
Merg pe principiu : stai la locu tau,fa ceva misto sau cat de cat decent si dupa aia uploadeaza.
Am pus doua noi beat-uri pe myspace ( http://myspace.com/secprod) , primul mi-a placut insa dupa ce l-am reascultat de vreo 1000 de ori parca ma cam lasa rece si ma gandesc daca sa il scot sau nu...oricum astept niste pareri,critici,injuraturi,sfaturi,orice.
Thanks ya all!
Supafly!
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
-
- funk soul sensation
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
Nu,insa o sa apara in curand.Deocamdata sunt la stadiul in care invat & practice makes it better.Theodore Hansson wrote:vreo piesa produsa de tine? exista? vreun remix ceva? orice?
Si eu zic sa nu deviem de la subiect,am postat pentru a-mi fi criticat lucrul pe care-l fac. (prin oribil,nasol,decent,bun,etc...si bineinteles ca insotit de o explicatie,ca sa stiu de ce e bine si de ce nu)
PS : Tnx fane.

Supafly!
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
Ok,inca un beat urcat pe myspace : www.myspace.com/secprod .
Pareri,sfaturi,samd.
PS : Si da,o sa apara cateva piese produse de mine cat de curand.Eu beat-urile le-am dat,emcii trebuie sa isi faca treaba.
Pace!
L.E. : Pacat ca MySpace-ul fute grav calitatea sunetului.
Pareri,sfaturi,samd.
PS : Si da,o sa apara cateva piese produse de mine cat de curand.Eu beat-urile le-am dat,emcii trebuie sa isi faca treaba.
Pace!
L.E. : Pacat ca MySpace-ul fute grav calitatea sunetului.

Supafly!
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
pleaca ma in plm de copil ... o arzi asa in nesimtire Duminica ? Pai ce parere ? aia e parere ..." e naspa ca e reverb pe snare "Xpl wrote:fugi si schimba'ti numele in Ps ..
e vorba de pareri aici, ca de asta a si postat, nu ?