BMC
-
- tanar
-
- tanar
Ce e corect e corect ... eu tin cont de parerile altora, si aici ai dreptate ... ideea e ca noi nu ... am avut, sau mai bine zis nu avem pe cine sa ne indrume cu adevarat ... eu respect omul, si vorbele fiecareiua ... chiar daca zic ca suna de cacat sau suna bine ... macar oamenii sunt sinceri ... mersi pentru sfaturi ... astept in continuare pareri ...Eladio wutanghiddenmember wrote:e drept, oamenii poate nu is facuti pentru rap, poate nu vor sa scoata bani din buzunar sa mearga in studiou sau mai stiu eu ce. dar de ce trebuie sa se injure mereu? a avertizat omul calitatea de c****. e ca si cum vanzatoarea ti-ar spune ca painea e foarte veche, tu o cumperi, musti din ea si ii bagi puli in gura. era mai simplu daca nu cumparai.
ideia e ca in romania iese muzica de proasta calitate tot mai des. nu e numai cazul lor dar stau si ma intreb ... cati din cei noi ajung sus? f putini...
sacrificati-va fratilor, iar in loc de un album prost calitativ mai bine incercati cu o singura piesa bine lucrata
Pentru Rap sunt meritate sacrificiile ... sper macar ca o sa gasim pe undeva un studio unde sa tragem ... ca pana acuma am gasit pe cineva care cerea 1 mil / piesa ... de aceea am preferat sa incercam sa facem un studio acasa ... pentru ca 1 mil nu iese imed ...
Oricum ... multumesc pentru sfaturi ... o sa tinem cont de ele ...
Raziel-Spike
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
Si totusi,cine a fost asa de inspirat ca sa ia de pe www.hiphopkulture.ro/2nubi/ poza cu ibu si sa o faca cover?
Supafly!
-
- tanar
ab baieti,sunteti cool va vad,si tot odata va pupato in C*r unu pe altu ca sunteti originali,ba daca nu suntem toti la fel,iti zic eu ca toti avem o groapa in pamant,si il loc sa stai cu mana pa penis,si a dai la laba visind la tarfe,mata si-o luat prestigiu in avans ca a fatat nijte bulangii,mancamia-ti organu,ca**ti stafiditi umpluturi de forma bahhh,nici nu ma amplifit sa-ti F*t 2-3 injuraturi,sunteti caini corcituri,baaaa....asculta hh si imte,destia ca voi a murit arta,mm de zdrente,n-aveti presiune bah si....inca odata,numai mai avea pe mine boala,Ca ti-am F**ut ggagica pe coaja de portocala,raiosii penisului,so promonez pe mata stafiditilor,stati si lingeti,sugeti ca asta va e scopu...CaCa*i comunitari......
Raziel-Spike
-
- The Drunken Master
nu cred maaa nu cred!!!!!!
auzi...aici ..pe forumul asta de stafiditi...sunt niste reguli ...
gen cine e analfabet sau semi si nu face acordul intre subiect si predicat...nu prea are ce cauta pe aici.
nu ma iau de muzica...chiar nu mai are rost dupa ce ne-ai aratat cat esti de tare si cum ne-ai futut gagicile
auzi...aici ..pe forumul asta de stafiditi...sunt niste reguli ...
gen cine e analfabet sau semi si nu face acordul intre subiect si predicat...nu prea are ce cauta pe aici.
nu ma iau de muzica...chiar nu mai are rost dupa ce ne-ai aratat cat esti de tare si cum ne-ai futut gagicile
peepee in ya girl's eyebrow
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
Hei,ia-o usurel ca ramai fara taste la tastatura.RazielSpike wrote:ab baieti,sunteti cool va vad,si tot odata va pupato in C*r unu pe altu ca sunteti originali,ba daca nu suntem toti la fel,iti zic eu ca toti avem o groapa in pamant,si il loc sa stai cu mana pa penis,si a dai la laba visind la tarfe,mata si-o luat prestigiu in avans ca a fatat nijte bulangii,mancamia-ti organu,ca**ti stafiditi umpluturi de forma bahhh,nici nu ma amplifit sa-ti F*t 2-3 injuraturi,sunteti caini corcituri,baaaa....asculta hh si imte,destia ca voi a murit arta,mm de zdrente,n-aveti presiune bah si....inca odata,numai mai avea pe mine boala,Ca ti-am F**ut ggagica pe coaja de portocala,raiosii penisului,so promonez pe mata stafiditilor,stati si lingeti,sugeti ca asta va e scopu...CaCa*i comunitari......
Decat sa te consumi atata cu reply-uri de genul asta (mai ales ca e greu sa iti aduci aminte ce ai invatat la Limba si Literatura Romana), pune mana si scoate o piesa cat de cat decenta,iar abia dupa asta comenteaza pe aici.
Ok? Chill...
Supafly!