Red and Meth - Blackout 2 (19 mai)
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Chill Will
- the funky man
sa moara caca cum e Dangeroussss MCCCCSSSSSS!!!!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
-
- TheRapist
bun.
per total este mult mai bun fata de ceea ce credeam ca va iesi.
cateva negative care nu-mi plac, parca prea spre crunk si ma scot din sarite colaborarile cu eifel65. era bine daca i-ar fi zis albumului blueout.
concluzia e ca e un album bun, mai putin cacatul orientat spre crunk si spre kanye pielea pulii.
per total este mult mai bun fata de ceea ce credeam ca va iesi.
cateva negative care nu-mi plac, parca prea spre crunk si ma scot din sarite colaborarile cu eifel65. era bine daca i-ar fi zis albumului blueout.
concluzia e ca e un album bun, mai putin cacatul orientat spre crunk si spre kanye pielea pulii.
99.9%
- Kaen Shine
- Shiftee
e foarte marfa daca faci abstractie de negative. din fericire si alea gen hey zulu si city lights sunt ok, . De exemplu urasc in general negativele gen City Lights dar asta chiar mi-a intrat rau in ureche si e powerplay, asta, a yo si dangerous mcees. pana acum tot prefer blackout 1, chestii care sa te dea mai tare pe spate (ca si versuri) nu prea sunt dar nivelul e tot acolo suuuuus. parca e mai tare red decat meth pe albumul asta . dar sa -i auzi cu autotune pe voce, chiar daca f. putin, e
. nu mai vorbesc de keith murray pe errbody scream
si revenind la negative neva herd dis b4, how bout dat, i know sumptn, a li'l bit sunt penale de-a dreptul. au vrut sa vanda si sa sara in cluburi, clar. e foarte misto in schimb negativul de la dis iz 4 allmy smokers. e jumate jumate albumul. de fapt 3/4 bun, 1/4 negativele alea penale care strica tot filmul
ps redman isi conduce singur tour busul haha

ps redman isi conduce singur tour busul haha
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Chewbacca2
- hanzo