www.hiphopdinromania.org, Tot ce inseamna HipHopDinRomania

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

DOWNLOAD Gani - Pagini de oracole

Image

01. Pagini de oracole (cu DJ Sauce)
02. De acasa (vs. Lecart cu Butch)
03. Pahare (cu DJ Undoo)
04. Pe repeat (cu DJ Skid)
05. Aceeasi usa (cu Hip)
06. Inainte (interludiu)
07. Dupa mine

Pentru comenzi (10 RON): [email protected]

ARTICOL:
http://hiphopdinromania.blogspot.com/20 ... nload.html

DOWNLOAD:
http://uploading.com/files/DNM82MKQ/Gan ... ).rar.html

Studio de Inregistrari Si Productie Audio Pentru toata Tara
Image Image Image Image Image

http://hiphopdinromania.blogspot.com/20 ... uctie.html

Image

Leasa Dragos - Arta pura (2005)

TRACKLIST:

01. Intro
02. Cum vreau io
03. Hai (cu Creeru Mic)
04. Decret diss
05. Te-au lasat
06. Arta pura (cu Japonezu)
07. My love
08. Si gata
09. Aberatie
10. Cum vreau io (remix)
11. Hai (remix) (cu Creeru Mic)
12. Outro

http://hiphopdinromania.blogspot.com/20 ... -2005.html

K-nnabis cu Capeliy - Disparem ca fumul (Promo)

Piesa “Disparem ca fumul” semnata K-nnabis in colaborare cu Capeliy este prima piesa de pe albumul “Prezentabil" oferita ca promo intr-o varianta remix,piesa a fost produsa de Dan InSecta ( Cuts So Funky)
Versuri : K-nnabis ,Capeliy
Instrumental : Dan InSecta ( Cuts So Funky )
Scretch-uri : Piktoru
Mixaj & master : Shutz (Defunkt Production)

http://hiphopdinromania.blogspot.com/20 ... fumul.html
Last edited by Eladio wutanghiddenmember on Wed May 13, 2009 10:44 pm, edited 2 times in total.
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

schreci ... ahaaaaaaaa

Interviu Leasa Dragos:

(ELADIO) Salut Leasa! Esti aproape gata pentru un nou album...

(LEASA) Salut. Nu... Suntem gata... Eu si Rappa. Deoarece “Contradictoriu” este un album semnat Rappa si Leasa

(ELADIO) Ce ne poti spune despre album? Care sunt invitatii? Cine a stat la butoane?

(LEASA) Benzen la butoane. La propriu. Ca la figurat au stat inimile noastre, intamplarile pe care le-am trait pana acum si ambitia pe care o avem.

(ELADIO) S-a facut multa caterinca pe Hades (forum). Cum stau treburile de fapt? Ce s-a intamplat mai exact?

(LEASA) Inainte de a lansa Gangbangul, am zis sa facem circ… Liry a fost de acord. Am facut inregistrarea cu Clisma Fermecatorul, dupa care brusc Liry s-a razgandit. N-a mai raspuns la telefon si a vrut, prost sfatuita de altii - pentru ca altfel nu-mi explic – sa faca sa para ca si cand n-a avut nicio treaba. Ceea ce nu pot ei explica - si probabil mintea lor ingusta n-a fost in stare sa se gandeasca la acest lucru – este: daca n-a fost totul aranjat, atunci cum a putut Liry sa stea 2 ore la telefon cu unul care-i spunea doar “vrei sa auzi cum mi-o frec?”, iar la intrebarea “mi-o sugi si mie putin?” sa raspunda “DA”… Asa cum am zis si pe hades, probabil ca a fost o palarie prea mare pana si pentru capul unora din Piatra-Neamt (Aici sunt rautacios si recunosc, n-am nimic cu moldovenii, din contra, am un deosebit respect si admiratie pentru trupa Ceilalti din Suceava) dar unii chiar n-au cuvant… Totusi si cu asta inchei, eu si Rappa avem o mare parte din vina pentru circul iscat, dar am vrut sa dovedim inca o data (daca mai era nevoie) ca doar prin circ poti capta atentia. Ne cerem scuze celor care merita acest lucru si-i invitam la o discutie serioasa fie pe Hades, fie pe forumul nostru.

(ELADIO) Ok. Inainte sa trecem la altceva, ce ne mai poti spune despre album?

(LEASA) Deocamdata doar atat: va fi scos pe USB FLASH DRIVE la un pret mai mic decat USB FLASH DRIVE-urile existente in acest moment pe piata din Romania.

(ELADIO) Ai mai scos Servicii de consultanta si Arta pura . Cum a fost cu aceste 2 albume? Ce diferente vezi intre cele 2, scoase la intervale de 3 ani daca nu ma insel?

(LEASA) Arta Pura numai album nu se poate numi. Arta Pura e un album pentru care eu cel de-acum ii da o palma “eu”-lui care l-a facut, iar cel care l-a facut ii raspunde “ai uitat de unde ai plecat ba futu-ti mortii ma-tii de prost?” Diferentele sunt enorme... vizibile cu ochiul si urechea libera din cosmos...

(ELADIO) Raperii de la noi cum ti se par? Rapul in general cum il “vezi”?

leasa 2 (LEASA) Mult mai bogati spiritual decat cei din State, dar mult mai saraci material. Rap-ul in general e singurul care ma calmeaza cand sunt nervos si ma readuce la viata cand sunt moleshit.

(ELADIO) Ce ii lipseste rapului romanesc? Ce le lipseste raperilor?

Nu-i mai lipseste nimic rapului romanesc din moment ce au aparut Leasa si Rappa in peisaj :))) La partea cu ce le lipseste raperilor nu stiu ce sa raspund.

(ELADIO) Uite o intrebare care rupe pula la multi. Ce parere ai de blog? Cum ti se pare http://hiphopdinromania.blogspot.com ?

(LEASA) Sinceritatea e un foarte mare defect al meu: N-am intrat niciodata si nici n-am de gand sa intru, cel putin nu acum. As fi putut sa intru 2 secunde si sa spun vai e extraordinar etc... dar na... :)))))

(ELADIO) Cat despre www.hiphopdeacolo.com si www.uzr.ro ce parere ai?

(LEASA) Pe-asta am intrat. Sunt niste site-uri praf. Nu sfatuiesc pe nimeni sa intre pe ele :))) si vezi tu... am testat chestia asta in ceea ce priveste site-ul meu leasa.ro. Cand am dat mass cu un articol serios pe care l-am scris... a intrat pulea... cand am dat mass cu “nu intra aici ca mori” am avut cei mai multi vizitatori... deci e un fel de reclama pozitiva ce-am zis la inceputul raspunsului la aceasta intrebare.

(ELADIO) Cata munca sta in spatele unui album?

(LEASA) Zero. Zero munca. Pasiune+Talent+Ambitie. Atat... munca n-are nicio legatura cu un album decat daca-l faci cum isi indeplineste un salahor sarcinile in cadrul unei companii.

.

(ELADIO) Ai un mesaj pentru cei ce citesc acest interviu?

(LEASA) Nu :)))

http://hiphopdinromania.blogspot.com/20 ... itate.html

Interviu Liry in exclusivitate pentru hiphopdinromania.blogspot.com

Image

Tamara: Buna, Liry! Merci pentru interviu.

Liry: Cu bucurie! Oricand!

Tamara: Cand ai inceput sa canti si ce te-a determinat s-o faci?

poza Liry: In 2006. Un imbold launtric, nu cu mult diferit de al altor ascultatori de rap cu vanitati de MCs...

Tamara: Ce stil ai adoptat?

Liry: Hm, sa vedem: un pic de VeritaSaga, ceva CTC/Cedry2kăiala, nimic prea serios, cat sa ard etapele, sa recuperez... (rad). Stilul meu: lirism (poezie), un pic de teatru (scenariul unei piese), feminitate si joaca.

Tamara: Ce te inspira cand scrii?

Liry: Concretul in care sunt bagata pana in gat. Orice nimic poate fi o sursa de inspiratie daca nu te obisnuiesti prea repede cu toate lucrurile marunte ale lumii asteia.

Tamara: Cu cine ai colaborat pana in prezent?

Liry: Cu Edith Piaf pe “Capcana laica” !Lasand gluma la o parte, am colaborat cu: trupa CritiC, Loyal, DexStar , Reiki, Cosy, Gani - in ordine cronologica.

Tamara: Pe ce materiale ai aparut pana acum?

Liry: 2008 - compilatia “Celula 3”, “The martial arts master” - DexStaR .

Tamara: “Pledoarie pentru suflet” e primul tau album pe care l-ai lansat gratuit pe net in 2008, ce altceva ne poti spune despre acest album, cata munca si sacrificii se ascund in spatele lui?

Poza 26 Liry: “Pledoarie pentru suflet” a insemnat 65% umilinta si descurajari: prea multa “filosofeala”, “prea multa tristete”, “esti feminina, hip-hop-ul e mai masculin asa...”, “esti prea underground”, “tu in loc sa inveti pentru bac, te ocupi de zgomotul asta si umbli bleambura prin bodegi.. ba cu repetitii, ba cu nu stiu ce concerte”. Ei, s-a putut! Chiar daca tata se impotrivea (bine intentionat - doar aveam de trecut bacul! ), chiar daca nu prea au fost bani (m-am folosit de fondul clasei si de alocatie sa acopar cheltuielile de drum: Piatra Neamt-Bucuresti si inapoi, cat si inregistratul). Dar la naiba! A meritat! Hip-hop-ul e unul dintre cele mai bune lucruri care mi se intampla!

Tamara: Unde ai concertat pana acum si ce relatie ai cu fanii?

Liry: Piatra-Neamt, Targu Neamt, Sibiu si Cluj. Fani? Unde, unde? (Razand) Sigur le pot face fata! J

Tamara: Cum isi petrece Liry timpul liber?

Liry: De cand am venit la facultate, in Bucuresti, n-am prea avut timp liber, dar e unul dintre luxurile pe care mi le fur...fie visand aiurea, fie citind/compunand, fie plimbandu-ma cu vreun prieten prin Cismigiu/Titan, fie “in trecere” , pe la vreun concert de hip-hop, fie pufaind cate o tigara (de dragul contemplarii fumului) , la o berica/un Corrido mic, seara, intr-un decor fonic de jazz/swing/muzica de indieni.

Tamara: Care e punctul maxim atins de tine de cand ti-ai inceput cariera?

Liry: Cariera suna cam hiperbolic... . Nu cred ca am atins inca punctul maxim.

Tamara: Cum vezi hip-hop-ul din Romania?

Liry: Cred ca sufar de hipermetropie! Hip-Hop-ul actual din Romania e in ceata pentru mine. Ce-i drept, asta nu ma impiedica sa-i simt duhoarea...de transpiratie, de la sfortarile pe care le face sa reintre in preferintele publicului larg...la buzunare... .

Tamara: Ai idoli printre artistii nostri sau cei straini?

Liry: Am avut idoli, pana nu demult... . Multi chiar! Pana sa-mi dau seama ca toti “marii” MCi se constipa la fel... . Gata cu statul la fundul altora! Cum as mai putea visa sa ajung un MC divin admitand alti zei pe langa mine?

Tamara: Cat e de greu sa te afirmi ca artista in lumea muzicii?

Poza 12 Liry: E destul de greu, mai cu seama cand, pe langa prejudecatile uzuale, mi se pun in carca tot felul de speculatii, cand altcineva isi face reclama pe spinarea mea incat se ajunge la tambalau pe forum-uri si raspunsuri depreciative la adresa mea in interviuri (Leasa). Dar “greul” asta nu cred ca il depaseste pe cel al MC-ului de rand... .

Tamara: Momentan lucrezi la ceva nou?

Liry: Da, dar abia m-am apucat de noul album. Imi va lua ceva timp! “Din andrele” se va numi, daca va ramane acesta titlul sau. Cu siguranta va fi muuult peste celalalt si plin de asteptari indraznete.

Tamara: Ai un mesaj pentru cei care citesc interviul?

Liry: O berica/un suculet? Fii cu ochii/urechile si cu banii pe albumul/albumele mele si fac eu cinste! :D

Tamara: Iti doresc numai bine si succes in continuare!

Liry: Iar eu tie o gura de aur! Mult succes si voua!

http://www.myspace.com/lirylove4hh

interviul il mai gasesti si aici:

http://hiphopdinromania.blogspot.com/20 ... entru.html

http://www.hiphopdeacolo.com/news.php?item.994.3

http://uzr.ro/interviu/interviu-liry/

Image

TRACKLIST:

01. Banii
02. Cine sunt eu
03. Ai refuzat sa fii cum vrei
04. Pana la capat
05. Inima nu uita

http://hiphopdinromania.blogspot.com/20 ... -2009.html

continuam prezentarea cd-urilor originale:

Image

http://hiphopdinromania.blogspot.com/20 ... -2003.html
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

am vazut ca aveti activitate, v-as sugera ca idee sa va cumparati un domneiu si va mutati de pe blogspot. numai bine

creTzu wrote:am vazut ca aveti activitate, v-as sugera ca idee sa va cumparati un domneiu si va mutati de pe blogspot. numai bine

o ideie foarte buna pe care o aud tot mai des. vom vedea ce va fi pe viitor. numai bine si tie (voua) si continuati sa faceti muzica aia buna

Post Reply