Studio de Inregistrari Si Productie Audio Pentru toata Tara

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Ha Ha Ha...
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Logic
un domn / doamna

Post by Logic »

KulBeats wrote:ahaha. nu se merita 100 euro. lol : ))

dupa mintea unora, cu 100 de euro iti faci studio : ))
nu, da daca inregistrezi un album la ei iti faci
pun suflet pe track si trec prin viata ca gloantele prin 2pac
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Un album are 6-15 piese gen, chiar crezi ca 1500 de euro inseamna studio?
Cu greu.
Si un studio nu inseamna doar sa ai un microfon, o pereche de casti, un DAW si niste burete pe perete.
E mult mai mult de atat.
Cunosc prea multi care au crezut ca dau lovitura si salveaza bani, luandu-si un microfon condenser, un mixer si burete ajungand mai apoi inapoi in studioul unde inregistrau inainte, nefiind multumiti de sound-ul de home made!!!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Logic
un domn / doamna

Post by Logic »

Graal wrote:Un album are 6-15 piese gen, chiar crezi ca 1500 de euro inseamna studio?
Cu greu.
Si un studio nu inseamna doar sa ai un microfon, o pereche de casti, un DAW si niste burete pe perete.
E mult mai mult de atat.
Cunosc prea multi care au crezut ca dau lovitura si salveaza bani, luandu-si un microfon condenser, un mixer si burete ajungand mai apoi inapoi in studioul unde inregistrau inainte, nefiind multumiti de sound-ul de home made!!!
hoo ma, si daca vrei sa scoti album cu 30 de piese care ii faza? stiu si io ce inseamna studio nu tre sa-mi faci lista, si da, poti sa-ti faci studio si cu 1500 ;)
pun suflet pe track si trec prin viata ca gloantele prin 2pac
I-gura
un domn / doamna

Post by I-gura »

poti sa faci studio si cu 300 daca te echipezi exclusiv de la behringer, sau alte firme de genu... asa va si suna;) nu zic ca e cazul studioului de fata, dar din cate am citit in lista de instrumente, am vazut studiouri mai bine echipate... cat despre pret, 100 de euro pe piesa nu e mult deloc daca e facuta cum trebe.
Post Reply