Studio de Inregistrari Si Productie Audio Pentru toata Tara
Un album are 6-15 piese gen, chiar crezi ca 1500 de euro inseamna studio?
Cu greu.
Si un studio nu inseamna doar sa ai un microfon, o pereche de casti, un DAW si niste burete pe perete.
E mult mai mult de atat.
Cunosc prea multi care au crezut ca dau lovitura si salveaza bani, luandu-si un microfon condenser, un mixer si burete ajungand mai apoi inapoi in studioul unde inregistrau inainte, nefiind multumiti de sound-ul de home made!!!
Cu greu.
Si un studio nu inseamna doar sa ai un microfon, o pereche de casti, un DAW si niste burete pe perete.
E mult mai mult de atat.
Cunosc prea multi care au crezut ca dau lovitura si salveaza bani, luandu-si un microfon condenser, un mixer si burete ajungand mai apoi inapoi in studioul unde inregistrau inainte, nefiind multumiti de sound-ul de home made!!!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
hoo ma, si daca vrei sa scoti album cu 30 de piese care ii faza? stiu si io ce inseamna studio nu tre sa-mi faci lista, si da, poti sa-ti faci studio si cu 1500Graal wrote:Un album are 6-15 piese gen, chiar crezi ca 1500 de euro inseamna studio?
Cu greu.
E mult mai mult de atat.

pun suflet pe track si trec prin viata ca gloantele prin 2pac
poti sa faci studio si cu 300 daca te echipezi exclusiv de la behringer, sau alte firme de genu... asa va si suna;) nu zic ca e cazul studioului de fata, dar din cate am citit in lista de instrumente, am vazut studiouri mai bine echipate... cat despre pret, 100 de euro pe piesa nu e mult deloc daca e facuta cum trebe.