Herro - Agonie shi extaz
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
cum dracu sa spui ca ai supt pula ... ?
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
-
- funk soul sensation
-
- The Drunken Master
ma Herro ma...daca esti asa cum o dai tu ca esti...ar fi trebuit sa stii mai multe despre viata asta...
daca ai luat o pula in gura pentru o doza....poti lua si o parere contrarie cu a ta referitoare la aceasta piesa...ce dreq...nu poti sa ai si pula-n gura si orgoliu..ori una ori alta.alegerea e facuta...si sa stii ca ce-a zis cheloo nu e valabil...nu poti suge pula cu demnitate.
si nu te mai lega ma de cacatu altuia pe topicul cu cacatu tau!!!
vorbim despre tine si cam atat....
cand o sa ajung sa am si eu topic asa ca tine...nu te opreste nimeni sa comentezi acolo daca tii neaparat sa faci asta
o zi buna
daca ai luat o pula in gura pentru o doza....poti lua si o parere contrarie cu a ta referitoare la aceasta piesa...ce dreq...nu poti sa ai si pula-n gura si orgoliu..ori una ori alta.alegerea e facuta...si sa stii ca ce-a zis cheloo nu e valabil...nu poti suge pula cu demnitate.
cand o sa ajung sa am si eu topic asa ca tine...nu te opreste nimeni sa comentezi acolo daca tii neaparat sa faci asta
o zi buna
peepee in ya girl's eyebrow
- Clue ofSS
Hai coaie, incetezi si tu? Pula mea...faceti zeci de pagini de certuri aici ca a supt asta pula. Eu unu' nu cred ca e pe bune, dar in caz ca e sa-i fie de bine. Daca tu stai sa comentezi la orice spune el n-o sa se mai opreasca tampenia asta.DexStaR wrote:ma Herro ma...daca esti asa cum o dai tu ca esti...ar fi trebuit sa stii mai multe despre viata asta...
daca ai luat o p*** in gura pentru o doza....poti lua si o parere contrarie cu a ta referitoare la aceasta piesa...ce dreq...nu poti sa ai si p***-n gura si orgoliu..ori una ori alta.alegerea e facuta...si sa stii ca ce-a zis cheloo nu e valabil...nu poti suge p*** cu demnitate.
o zi buna

-
- The Drunken Master
Clue wrote:Hai c****, incetezi si tu? p*** mea...faceti zeci de pagini de certuri aici ca a supt asta p***. Eu unu' nu cred ca e pe bune, dar in caz ca e sa-i fie de bine. Daca tu stai sa comentezi la orice spune el n-o sa se mai opreasca tampenia asta.DexStaR wrote:ma Herro ma...daca esti asa cum o dai tu ca esti...ar fi trebuit sa stii mai multe despre viata asta...
daca ai luat o p*** in gura pentru o doza....poti lua si o parere contrarie cu a ta referitoare la aceasta piesa...ce dreq...nu poti sa ai si p***-n gura si orgoliu..ori una ori alta.alegerea e facuta...si sa stii ca ce-a zis cheloo nu e valabil...nu poti suge p*** cu demnitate.
o zi buna
Cu repu' e ok. Ma rog, poate fi ok.
ma..tu daca ai o femeie..si o iubesti mult...si vine un bulangiu si boraste pe ea..nu-i futi un pumn in muie?sau daca nu esti cine stie ce agresiv ii zici ceva macar...si daca dupa ce i-ai zis ceva o arde ca domle..el de fapt n-a facut nimic rau gen..ca e normal ce-a facut si esti tu prost ba chiar nesimtit ca o arzi asa cu el...ti se pare ok?
nu te duci in cacat sa borasti in veceu la baie?te duci sa borasti pe femeia omului?
nu suport ma cand isi bate cineva joc de rap in halul asta ....
peepee in ya girl's eyebrow
- Clue ofSS
Mie unul, in afara de faza cu muia (care e problema/pofta lui) nu mi se pare ca isi bate joc chiar asa de rap. Sunt altii mult mai ciudati de atat.
Nu zic ca as vrea sa-l intalnesc vreodata
dar hai sa il lasam sa isi dea singur seama ca nu e in regula sa sugi pl la Romana si cu atat mai mult sa mai spui si pe o piesa facuta special pentru "forumisti".
Nu zic ca as vrea sa-l intalnesc vreodata

- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
-
- funk soul sensation