Herro - Agonie shi extaz

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Logic
un domn / doamna

Post by Logic »

bagi ac, primesti pula
pun suflet pe track si trec prin viata ca gloantele prin 2pac
A-Tipic
tanar

Post by A-Tipic »

urat ce aud, n-as mai asculta
“ It is always more difficult to fight against faith than against knowledge. ” ( Adolf Hitler )
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

cum dracu sa spui ca ai supt pula ... ?
tmscratch
rapperu vostru preferat

Post by tmscratch »

are tupeu :)))) ... foarte tare mestere ! continuatzi filmu, mai e de munca , dar e ok , altceva nu ai de facut
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MAXIM HERRO! :bow:
Herro
tanar

Post by Herro »

Eladio wutanghiddenmember wrote:cum dracu sa spui ca ai supt p*** ... ?
Tu ce faci cu threadu tau?

on: Multumesc pentru suport. Zilele astea o sa mai urc o piesa.
Psycho

Post by Psycho »

Holly Shit, la faza aia cu suptu' p*lii am rămas mască! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

:))))))))

o singura intrebare

potzi impartasi mai multe piese?
Show a la Krem @ Facebook:
Image
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

ma Herro ma...daca esti asa cum o dai tu ca esti...ar fi trebuit sa stii mai multe despre viata asta...
daca ai luat o pula in gura pentru o doza....poti lua si o parere contrarie cu a ta referitoare la aceasta piesa...ce dreq...nu poti sa ai si pula-n gura si orgoliu..ori una ori alta.alegerea e facuta...si sa stii ca ce-a zis cheloo nu e valabil...nu poti suge pula cu demnitate.

si nu te mai lega ma de cacatu altuia pe topicul cu cacatu tau!!!
vorbim despre tine si cam atat....
cand o sa ajung sa am si eu topic asa ca tine...nu te opreste nimeni sa comentezi acolo daca tii neaparat sa faci asta
o zi buna
peepee in ya girl's eyebrow
Clue ofSS

Post by Clue ofSS »

DexStaR wrote:ma Herro ma...daca esti asa cum o dai tu ca esti...ar fi trebuit sa stii mai multe despre viata asta...
daca ai luat o p*** in gura pentru o doza....poti lua si o parere contrarie cu a ta referitoare la aceasta piesa...ce dreq...nu poti sa ai si p***-n gura si orgoliu..ori una ori alta.alegerea e facuta...si sa stii ca ce-a zis cheloo nu e valabil...nu poti suge p*** cu demnitate.

cand o sa ajung sa am si eu topic asa ca tine...nu te opreste nimeni sa comentezi acolo daca tii neaparat sa faci asta
o zi buna
Hai coaie, incetezi si tu? Pula mea...faceti zeci de pagini de certuri aici ca a supt asta pula. Eu unu' nu cred ca e pe bune, dar in caz ca e sa-i fie de bine. Daca tu stai sa comentezi la orice spune el n-o sa se mai opreasca tampenia asta.

:arrow: Cu repu' e ok. Ma rog, poate fi ok.
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

Clue wrote:
DexStaR wrote:ma Herro ma...daca esti asa cum o dai tu ca esti...ar fi trebuit sa stii mai multe despre viata asta...
daca ai luat o p*** in gura pentru o doza....poti lua si o parere contrarie cu a ta referitoare la aceasta piesa...ce dreq...nu poti sa ai si p***-n gura si orgoliu..ori una ori alta.alegerea e facuta...si sa stii ca ce-a zis cheloo nu e valabil...nu poti suge p*** cu demnitate.

o zi buna
Hai c****, incetezi si tu? p*** mea...faceti zeci de pagini de certuri aici ca a supt asta p***. Eu unu' nu cred ca e pe bune, dar in caz ca e sa-i fie de bine. Daca tu stai sa comentezi la orice spune el n-o sa se mai opreasca tampenia asta.

:arrow: Cu repu' e ok. Ma rog, poate fi ok.

ma..tu daca ai o femeie..si o iubesti mult...si vine un bulangiu si boraste pe ea..nu-i futi un pumn in muie?sau daca nu esti cine stie ce agresiv ii zici ceva macar...si daca dupa ce i-ai zis ceva o arde ca domle..el de fapt n-a facut nimic rau gen..ca e normal ce-a facut si esti tu prost ba chiar nesimtit ca o arzi asa cu el...ti se pare ok?
nu te duci in cacat sa borasti in veceu la baie?te duci sa borasti pe femeia omului?

nu suport ma cand isi bate cineva joc de rap in halul asta ....
peepee in ya girl's eyebrow
unu'

Post by unu' »

e cam ciudata piesa..da in fine..
Siempre Fidelis
Clue ofSS

Post by Clue ofSS »

Mie unul, in afara de faza cu muia (care e problema/pofta lui) nu mi se pare ca isi bate joc chiar asa de rap. Sunt altii mult mai ciudati de atat.
Nu zic ca as vrea sa-l intalnesc vreodata :D dar hai sa il lasam sa isi dea singur seama ca nu e in regula sa sugi pl la Romana si cu atat mai mult sa mai spui si pe o piesa facuta special pentru "forumisti".
Rainbows And Lsd
dimineata verific forumu

Post by Rainbows And Lsd »

sunt singuru care crede ca e bascalie?
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

Rainbows And Lsd wrote:sunt singuru care crede ca e bascalie?
nu nu
Post Reply