Michael Jackson

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Kaen Shine
Shiftee

Re: Michael Jackson

Post by Kaen Shine »

bai, serios, ORICE adult care zice fraza aia, Michael Jackson sau omul de pe strada, e clar ca are ceva probleme la mansarda. Daca zicea Stefan P, la modul serios, ca ar vrea sa stea un pic intr-un pat cu cativa copii de 4-5 anisori, cu muzica lenta, langa semineu, sa bea laptic si sa manance prajiturele, ce parere va formati despre domnia sa? N-am zis Dino ca era prea evident ce insinuam ;)
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
sunrah
.

Post by sunrah »

Ken wrote:bai, serios, ORICE adult care zice fraza aia, Michael Jackson sau omul de pe strada, e clar ca are ceva probleme la mansarda. Daca zicea Stefan P, la modul serios, ca ar vrea sa stea un pic intr-un pat cu cativa copii de 4-5 anisori, cu muzica lenta, langa semineu, sa bea laptic si sa manance prajiturele, ce parere va formati despre domnia sa? N-am zis Dino ca era prea evident ce insinuam ;)
wrong. asa-s americanii.
you just never know when you're living in a golden age.
Mef
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Mef »

meggadon wrote:da tu de unde [admin edit] il cunosti pe mj cowaie?!auzi daca il cunosteai personal si nu de la tv!!!!!!!!!!!!!!bahhhhhhhhhh [admin edit] e al doilea post pe topicul asta ...si daca nu vedeam aseara pedofilul hranind copilasul ala nu mai ziceam nimic...reporteru ala e chiar un jegos ca eu daca asistam la faza aia chemam protectia copilului...cred ca era si dinamovist ca numai astia au atat tupeu...auzi articolele despre despre operatiile lui sunt minciuni..."nigga" plizzz:))))))))))
Ken wrote: Ati avea incredere sa va lasati kinderul cu asta?
...BINGO!
ai postat si pe topicu care l-au inchis acu cateva zile .. tot cu MJ era.
am si spus, nu il cunosc, poti sa ma crezi naiv pt ca ii dau dreptate in tot ce a spus in interviu, dar e o mare diferentza intre a crede un om desi nu stii daca e adv sau nu SI a-l acuza de niste chestii de care nu stii absolut nimic.
daca tu imi spui ceva si eu te cred , e ok. dar daca tu spui ceva si eu iti zic ca minti si te acuz ca e invers, atunci ai o problema.
Image
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

astia care sunteti anti taceti din gura coae ca va faceti de ras , sunteti penibili
enjoy life.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

louye wrote:astia care sunteti anti taceti din gura coae ca va faceti de ras , sunteti penibili
nu e nimeni anti, fratie. atata ca eu sunt convins ca a fost pedofil si ca si-a albit moaca singur. daca nu poti suporta pareri diferite de ale tale, warp back 2 3rd reich & sieg heil.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Mef

Post by Mef »

cine sau ce te-a convins ca a fost pedofil? sunt curios. daca-mi spui ca Mass-Media poti sa te abtii .. ca asa ziarele de scandal ar scrie ca si-a bagat un carusel din Neverland pe cur si voi le-ati da dreptate. :roll:
Image
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

grav e ca daca as auzi ca si-a bagat un carusel in cur nu ar surprinde pe nimeni :lol: :lol: :lol:
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
constanteanu'
tanar

Post by constanteanu' »

Coaie, nu imi place sa ma bag in seama cu japca, dar deja atitudinea ta ma face sa nu ma pot abtine.
Faci pe desteptul pe aici, vrei sa ne arati la toti cat de mult il detesti, desi sincer cred ca la toti li se rupe ca il detesti tu.
Sa realizezi tu in viata un sfert din ce a facut MJ si dupa sa vii sa nu spui noua de Michael si cum era el pedofil.
Get a life!
Lumea se intampla!
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

desi nu sunt 100% convins ca era pedofil (caci in SUA exista tentatia uriasa de a vana bogati care se lasa descoperiti cu procese care sa stoarca bani de la ei), totusi comportamentul lui vis-a-vis de copii si declaratiile lui sunt cel putin nelinistitoare.
Si vorba lu' megga: v-ati fi lasat copilul singur in Neverland cu megastarul?!
Eu unul nu.
Flerul meu psihologic imi spune ca omu' nu era sanatos la cap pe mai multe axe DSM (psihiatrii stiu ce spun). Eu nu zic ca era monstru (mai degraba consider ca era victima abuzurilor familiale), insa actiunile lui puteau vatama copiii. A se vedea faza cu balconul. Cati dintre voi si-ar atarna copilul de cateva luni, tinandu-l de picior deasupra haului, cu o carpa-n cap?! Ei bine, cei care vor raspunde da, sa se duca la Asociatia de protectia copilului si sa declare ca au facut asta cu propriul copil. Si sa cronometram in cat timp va ciocani la usa politia cu asistentii sociali...
Hipocrisy is the greatest luxury!
Mef

Post by Mef »

puteau.. bine spus
insa nu s-a intamplat.. si cu toate astea i s-au adus acuzatii grave. doar pt BANI! in interviul cu unul din oamenii lui de baza care era si bodyguard a spus multe chestii printre care si treaba cum ca era stors de bani de catre majoritatea angajatilor.. inchiria un elicopter iar cand venea factura, i se cerea 300.000 $ in loc de 10.000$ cat era normal.
................... ...
Image
Twenty

Post by Twenty »

"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
Mef

Post by Mef »

ce muiala.. :lol:
Image
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

Mef wrote:puteau.. bine spus
insa nu s-a intamplat..
NU ai de unde sa stii asta. In sensul "cu siguranta". Cum tu banuiesti ca nu a fost adevarat (cu argumente indirecte legate de stoarcerea de bani a bogatilor, tipica in SUA), si eu am o teama ca ar putea fi totusi adevarat (pe argumentele indirecte legate de profilul psihopatologic al megastarului, atat cat se poate face el de la departare si din imaginile televizate). Insa siguranta nu poate avea niciunul dintre noi, atata timp cat n-am fost macar in incinta Neverland. (presupun, sper nu eronat, ca nici tu nu ai calcat in "minunata" lume a lui Jackson).
Hipocrisy is the greatest luxury!
constanteanu'
tanar

Post by constanteanu' »

@Simbad
El tot ce vroia era sa isi traiasca copilaria pe care nu avut'o,bataile luate de la tatal sau,faptul ca atunci cand il vedea vomita, l'au facut sa fie asa si sa iubesca copii. Intradevar exagera cu faza asta, dar nu cred ca vreodata a violat vreun copil.
Oricum nici un artist nu va mai reliza ce a realizat el, RIP!
Lumea se intampla!
Post Reply