URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
brugner ococia,ma adresez cu cea mai mare si ...larga si deosebita stima cand iti spun ca mai ai mult,taticule,pana sa`ti permizi s`o arzi ashea.shi apropos am ras la gluma ta glumeata,vino sa te pupe nenea pe frunte,sa cresti mare si voinic.BRUGNER_okocha wrote:cu toate ca nu avem experienta in televiziune!!!
sa lamurim o treaba...de pe acum,sa nu ma acuze vreun moderator ca am venit cu ganduri belicoase

ONTOOPIC (de fapt tot postul este fix ontopic

p.s. rog moderatorii sa nu ma sanctioneze si sa`mi ingaduie un mic offtopik nevinovat...waspy...taci in pul*a mea de lingau ce esti,muie ti`ai luat tu pana acum si te irita la gatlej,reparu pu*ii mele.hai nu te obosi sa raspunzi,obosit mic ce esti,k nu vreau sa`mi dea Koma sau mihai ban.
v`am pupat pa portofele,bafta cu mtv baseul asta.
CUB,cu dragoste.

Last edited by CUB on Wed Dec 21, 2005 2:15 pm, edited 1 time in total.
- BRUGNER_okocha
ma avantajeaza rivalitatea asta? Ce scormonire in galeata cu cacat, demna de mare ziarist! Pe cine pula mea intereseaza rivalitatea asta? Chiar am facut si interviu cu DOX!!! Daca eram rival cu adevarat, spuneam ca NU. Si te rog respectuos sa nu ma mai "dadacesti"!!! Poti sa ma pupi pe frunte, dar pe aia cu despicatura pe unde iese jetul, acolo te las...CUB wrote:brugner ococia,ma adresez cu cea mai mare si ...larga si deosebita stima cand iti spun ca mai ai mult,taticule,pana sa`ti permizi s`o arzi ashea.shi apropos am ras la gluma ta glumeata,vino sa te pupe nenea pe frunte,sa cresti mare si voinic.BRUGNER_okocha wrote:cu toate ca nu avem experienta in televiziune!!!
sa lamurim o treaba...de pe acum,sa nu ma acuze vreun moderator ca am venit cu ganduri belicoaseio citesc pe zona pe aici de mult si am intervenit cu postatul doar pt ca acest clappi din cucuietii sloboziti din vale a facut afirmatii pe care nu si le permite si pe care in alte circumstante n`ar fi avut tupeu sa le faca.cu alte cuvinte a prezentat o "atitudine calomnioasa" la adresa unui producator al unei emisiuni superioare ca si concept si productie in sine asteia de care se discuta pasnic pe acest Fred
iar tu brugner daca te consideri prieten cu dox ar trebui sa`ti dai seama ca nu procedezi corect incurajand tacit la "rebeliunea" unora fara prea multa minte,si sa mentii discutii de genul asta.De fapt pe tine te`ar aranja de minune o rivalitate in directia asta,nu?hai hai..las`o asa si n`o mai arde aiurea.
ONTOOPIC (de fapt tot postul este fix ontopic) mie mi`a placut emisiuneeeea cu sisu si puya,cu zale,cu da hood,cu restul.intrebare,cand i`i inviti pe bug mafia?asteptam editia.
![]()
p.s. rog moderatorii sa nu ma sanctioneze si sa`mi ingaduie un mic offtopik nevinovat...waspy...taci in pul*a mea de lingau,muie ti`ai luat tu pana acum si te irita la gatlej,reparu pu*ii mele.hai nu te obosi sa raspunzi,obosit mic ce esti,k nu vreau sa`mi dea Koma sau mihai ban.
v`am pupat pa portofele,bafta cu mtv baseul asta.
CUB,cu dragoste.

- Bazooka Joe
- trendy guy
tovarasi...e ultimu` post al minunatului vostru CUB pe acest forum,e clar ca`mi iau un ban pt colindele mele de sarbatoriBRUGNER_okocha wrote:
ma avantajeaza rivalitatea asta? Ce scormonire in galeata cu cacat, demna de mare ziarist! Pe cine pula mea intereseaza rivalitatea asta? Chiar am facut si interviu cu DOX!!! Daca eram rival cu adevarat, spuneam ca NU. Si te rog respectuos sa nu ma mai "dadacesti"!!! Poti sa ma pupi pe frunte, dar pe aia cu despicatura pe unde iese jetul, acolo te las...Si mai e ceva, cum pula mea dintr-o data ai aparut tu, CUB, cu posturi filozofice, exact dupa ce DOX, mi-a zis ca a citit faza cu "3 ani"?

brugner .nu te`ai prins la ce faceam referire in treaba cu rivalitatea..ce naiba,ar trebui sa stii si niste elemente de marketing.in feneeeeeee...

p.s. nu mai face insinuari nasoale ca n`ai habar cine sunt

sarbatori fericite,va pupa CUB
COMPTON FO LIFE YOOO!!!
- BRUGNER_okocha
e minunat ca ai clarificat!!! Ma simt mai "protejat". Formatul international al emisiunii YO! nu se regaseste in RO, asta chiar imi pare rau sa spun. Iar marele post MTV nu este altceva decat o reuniune de 2 camere intr-o fabrica, asta apropos de profesionalismul nostru si de aparatura lor stelara. Nu ca TvK ar fi vreun BBC local. E mai degraba un BBC foarte intalnit la noi dupa Revolutie (Bere Bauturi Chitila). Multumesc de incurajari...CUB wrote:tovarasi...e ultimu` post al minunatului vostru CUB pe acest forum,e clar ca`mi iau un ban pt colindele mele de sarbatoriBRUGNER_okocha wrote:
ma avantajeaza rivalitatea asta? Ce scormonire in galeata cu cacat, demna de mare ziarist! Pe cine pula mea intereseaza rivalitatea asta? Chiar am facut si interviu cu DOX!!! Daca eram rival cu adevarat, spuneam ca NU. Si te rog respectuos sa nu ma mai "dadacesti"!!! Poti sa ma pupi pe frunte, dar pe aia cu despicatura pe unde iese jetul, acolo te las...Si mai e ceva, cum pula mea dintr-o data ai aparut tu, CUB, cu posturi filozofice, exact dupa ce DOX, mi-a zis ca a citit faza cu "3 ani"?
brugner .nu te`ai prins la ce faceam referire in treaba cu rivalitatea..ce naiba,ar trebui sa stii si niste elemente de marketing.in feneeeeeee...iar io am aparut cu posturi filozofice deareceeeeeee sunt invatacelul lui Liiceanu si filozofez by default,intelegi?ahhh urata faza si specifica celor din invatamantul primar ai bagat ...aia cu fruntea ta maiastra
ia vezi poate o dai pe post editia viitoare?
bai nene nu te mai ataca,n`am nimic cu tine loool..clappy e de vina pt toate interventiile mele
hai v`am pupat.nu e rost pe aici.
p.s. nu mai face insinuari nasoale ca n`ai habar cine suntadica n`am treaba cu dox ,eu doar respect formatul "international" al YO! si ma bucur ca exista si la noi.tu fa ti treaba si o sa ajungi mai bine
![]()
sarbatori fericite,va pupa CUB
COMPTON FO LIFE YOOO!!!
- BRUGNER_okocha
- Bazooka Joe
- trendy guy