URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

skasibo
tanar

Post by skasibo »

As vrea sa stiu cand puneti la downloadat emisiunea cu Raparta?
Brugner tine-o tot asa.
Alcoul ucide incet ! Si ce daca ?! Nu ma grabesc nicaieri !
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

skasibo wrote:As vrea sa stiu cand puneti la downloadat emisiunea cu Raparta?
Brugner tine-o tot asa.
probabil miercuri in jur de ora 23:00, cand se termina si a doua reluare
Clappy
tanar

Post by Clappy »

ADMIN: exista mesaj privat ..daca ai ceva sa-mi comunici mie personal...chiar si adresa de messenger...asa ca va rog nu mai offtopicariti aici
rap is rap
CUB
tanar

Post by CUB »

BRUGNER_okocha wrote:cu toate ca nu avem experienta in televiziune!!! :lol:
brugner ococia,ma adresez cu cea mai mare si ...larga si deosebita stima cand iti spun ca mai ai mult,taticule,pana sa`ti permizi s`o arzi ashea.shi apropos am ras la gluma ta glumeata,vino sa te pupe nenea pe frunte,sa cresti mare si voinic.
sa lamurim o treaba...de pe acum,sa nu ma acuze vreun moderator ca am venit cu ganduri belicoase :lol: io citesc pe zona pe aici de mult si am intervenit cu postatul doar pt ca acest clappi din cucuietii sloboziti din vale a facut afirmatii pe care nu si le permite si pe care in alte circumstante n`ar fi avut tupeu sa le faca.cu alte cuvinte a prezentat o "atitudine calomnioasa" la adresa unui producator al unei emisiuni superioare ca si concept si productie in sine asteia de care se discuta pasnic pe acest Fred :lol: iar tu brugner daca te consideri prieten cu dox ar trebui sa`ti dai seama ca nu procedezi corect incurajand tacit la "rebeliunea" unora fara prea multa minte,si sa mentii discutii de genul asta.De fapt pe tine te`ar aranja de minune o rivalitate in directia asta,nu?hai hai..las`o asa si n`o mai arde aiurea.
ONTOOPIC (de fapt tot postul este fix ontopic :roll: ) mie mi`a placut emisiuneeeea cu sisu si puya,cu zale,cu da hood,cu restul.intrebare,cand i`i inviti pe bug mafia?asteptam editia.
:wink:

p.s. rog moderatorii sa nu ma sanctioneze si sa`mi ingaduie un mic offtopik nevinovat...waspy...taci in pul*a mea de lingau ce esti,muie ti`ai luat tu pana acum si te irita la gatlej,reparu pu*ii mele.hai nu te obosi sa raspunzi,obosit mic ce esti,k nu vreau sa`mi dea Koma sau mihai ban.
v`am pupat pa portofele,bafta cu mtv baseul asta.

CUB,cu dragoste. :oops:
Last edited by CUB on Wed Dec 21, 2005 2:15 pm, edited 1 time in total.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

CUB wrote:
BRUGNER_okocha wrote:cu toate ca nu avem experienta in televiziune!!! :lol:
brugner ococia,ma adresez cu cea mai mare si ...larga si deosebita stima cand iti spun ca mai ai mult,taticule,pana sa`ti permizi s`o arzi ashea.shi apropos am ras la gluma ta glumeata,vino sa te pupe nenea pe frunte,sa cresti mare si voinic.
sa lamurim o treaba...de pe acum,sa nu ma acuze vreun moderator ca am venit cu ganduri belicoase :lol: io citesc pe zona pe aici de mult si am intervenit cu postatul doar pt ca acest clappi din cucuietii sloboziti din vale a facut afirmatii pe care nu si le permite si pe care in alte circumstante n`ar fi avut tupeu sa le faca.cu alte cuvinte a prezentat o "atitudine calomnioasa" la adresa unui producator al unei emisiuni superioare ca si concept si productie in sine asteia de care se discuta pasnic pe acest Fred :lol: iar tu brugner daca te consideri prieten cu dox ar trebui sa`ti dai seama ca nu procedezi corect incurajand tacit la "rebeliunea" unora fara prea multa minte,si sa mentii discutii de genul asta.De fapt pe tine te`ar aranja de minune o rivalitate in directia asta,nu?hai hai..las`o asa si n`o mai arde aiurea.
ONTOOPIC (de fapt tot postul este fix ontopic :roll: ) mie mi`a placut emisiuneeeea cu sisu si puya,cu zale,cu da hood,cu restul.intrebare,cand i`i inviti pe bug mafia?asteptam editia.
:wink:

p.s. rog moderatorii sa nu ma sanctioneze si sa`mi ingaduie un mic offtopik nevinovat...waspy...taci in pul*a mea de lingau,muie ti`ai luat tu pana acum si te irita la gatlej,reparu pu*ii mele.hai nu te obosi sa raspunzi,obosit mic ce esti,k nu vreau sa`mi dea Koma sau mihai ban.
v`am pupat pa portofele,bafta cu mtv baseul asta.

CUB,cu dragoste. :oops:
ma avantajeaza rivalitatea asta? Ce scormonire in galeata cu cacat, demna de mare ziarist! Pe cine pula mea intereseaza rivalitatea asta? Chiar am facut si interviu cu DOX!!! Daca eram rival cu adevarat, spuneam ca NU. Si te rog respectuos sa nu ma mai "dadacesti"!!! Poti sa ma pupi pe frunte, dar pe aia cu despicatura pe unde iese jetul, acolo te las... :lol: Si mai e ceva, cum pula mea dintr-o data ai aparut tu, CUB, cu posturi filozofice, exact dupa ce DOX, mi-a zis ca a citit faza cu "3 ani"?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

CUB ...first avert ...la urmatorul stii ce vine
muie copos
Da0s
un domn / doamna

Post by Da0s »

Doamne..unii inca nu inteleg ce se intampla in jurul lor.. :?
Sh00t To KiLL!
Image
CUB
tanar

Post by CUB »

BRUGNER_okocha wrote:
ma avantajeaza rivalitatea asta? Ce scormonire in galeata cu cacat, demna de mare ziarist! Pe cine pula mea intereseaza rivalitatea asta? Chiar am facut si interviu cu DOX!!! Daca eram rival cu adevarat, spuneam ca NU. Si te rog respectuos sa nu ma mai "dadacesti"!!! Poti sa ma pupi pe frunte, dar pe aia cu despicatura pe unde iese jetul, acolo te las... :lol: Si mai e ceva, cum pula mea dintr-o data ai aparut tu, CUB, cu posturi filozofice, exact dupa ce DOX, mi-a zis ca a citit faza cu "3 ani"?
tovarasi...e ultimu` post al minunatului vostru CUB pe acest forum,e clar ca`mi iau un ban pt colindele mele de sarbatori :mrgreen:
brugner .nu te`ai prins la ce faceam referire in treaba cu rivalitatea..ce naiba,ar trebui sa stii si niste elemente de marketing.in feneeeeeee... :roll: iar io am aparut cu posturi filozofice deareceeeeeee sunt invatacelul lui Liiceanu si filozofez by default,intelegi?ahhh urata faza si specifica celor din invatamantul primar ai bagat ...aia cu fruntea ta maiastra :lol: ia vezi poate o dai pe post editia viitoare? :oops: bai nene nu te mai ataca,n`am nimic cu tine loool..clappy e de vina pt toate interventiile mele :) hai v`am pupat.nu e rost pe aici.
p.s. nu mai face insinuari nasoale ca n`ai habar cine sunt :lol: adica n`am treaba cu dox ,eu doar respect formatul "international" al YO! si ma bucur ca exista si la noi.tu fa ti treaba si o sa ajungi mai bine :wink:

sarbatori fericite,va pupa CUB
COMPTON FO LIFE YOOO!!!
CUB
tanar

Post by CUB »

mihai,imi cer scuze pt haosul creat,n`am avut intentii 'beligerante' de fapt.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

CUB wrote:
BRUGNER_okocha wrote:
tovarasi...e ultimu` post al minunatului vostru CUB pe acest forum,e clar ca`mi iau un ban pt colindele mele de sarbatori :mrgreen:
brugner .nu te`ai prins la ce faceam referire in treaba cu rivalitatea..ce naiba,ar trebui sa stii si niste elemente de marketing.in feneeeeeee... :roll: iar io am aparut cu posturi filozofice deareceeeeeee sunt invatacelul lui Liiceanu si filozofez by default,intelegi?ahhh urata faza si specifica celor din invatamantul primar ai bagat ...aia cu fruntea ta maiastra :lol: ia vezi poate o dai pe post editia viitoare? :oops: bai nene nu te mai ataca,n`am nimic cu tine loool..clappy e de vina pt toate interventiile mele :) hai v`am pupat.nu e rost pe aici.
p.s. nu mai face insinuari nasoale ca n`ai habar cine sunt :lol: adica n`am treaba cu dox ,eu doar respect formatul "international" al YO! si ma bucur ca exista si la noi.tu fa ti treaba si o sa ajungi mai bine :wink:

sarbatori fericite,va pupa CUB
COMPTON FO LIFE YOOO!!!
e minunat ca ai clarificat!!! Ma simt mai "protejat". Formatul international al emisiunii YO! nu se regaseste in RO, asta chiar imi pare rau sa spun. Iar marele post MTV nu este altceva decat o reuniune de 2 camere intr-o fabrica, asta apropos de profesionalismul nostru si de aparatura lor stelara. Nu ca TvK ar fi vreun BBC local. E mai degraba un BBC foarte intalnit la noi dupa Revolutie (Bere Bauturi Chitila). Multumesc de incurajari...
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

CUB wrote:mihai,imi cer scuze pt haosul creat,n`am avut intentii 'beligerante' de fapt.
Mihai, fa-ne si noua lumina asupra acestui baiat, ca vad ca te stii bine cu el... :wink: Se pare ca e o razbunare a lui asupra lui Clappy, pe care il pandea demult... :shock:
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

cred ca acum putem reveni si la chestii mai serioase...gen vineri este Urban Groove cu imagini si interviuri de la battle
muie copos
O.N.
dimineata verific forumu

Post by O.N. »

filmarile cu ad litteram si raparta vor fi puse dupa toate reluarile , sau sunt deja si nu vad eu ? :?
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

uite de abia in seara asta am reusit si eu sa ma uit la emisiune...FRATE CAT DE SMECHER POTZI SA FI SA FACI EMISIUNE IN MASINA???? :lol: :lol: :lol: asta da frate :D caterincos omu' brugner...bine asa :D
BOSE-One
tanar

Post by BOSE-One »

Stai sa vezi cand va face de pe veceu! :butch2: :lol: :lol: :lol:
Post Reply