daca sempalul ala ti se pare o porcarie ....e clar...eu doar am zis ca seamna....oricum tot timpul s.au gasit useri pe forum asta sa zica cate o prostie ...respecta muzica in mortii tai .......si nu te mai lauda cu productia ....
Fanas wrote:daca sempalul ala ti se pare o porcarie ....e clar...eu doar am zis ca seamna....oricum tot timpul s.au gasit useri pe forum asta sa zica cate o prostie ...respecta muzica in mortii tai .......si nu te mai lauda cu productia ....
am zis "porcarie" pt ca e un sample destul de cunoscut si nu e mare branza sa loopezi 10 secunde... tu cand ai postat ai vrut sa pari descoperitorul acelui sample crezand ca noi nu il stiam... pe langa asta, respect ce vreau, daca vreau, daca imi place. care e problema? si respecta oamenii "in mortii tai" si nu ii injura daca ei nu te`au injurat... ce zici? te bagi? de fapt eu eram hater si mi se pare ca bitu tau rupe norma, dar nu am vrut sa recunosc.
ok ! scuza.mi vocabularul. pur si simplu mi s.a parut urat sa spui ca e un cacat de semple si nu e vorba cine e descoperitorul, dar m.am simti ok sa expun un exemplu.
1.ce sloboz ai facut cu sample-ul ala ca suna FALS pe alocuri
2.mai cauta si tu frate sampleuri nefolosite. vino cu ceva nou.fa-l mai divers, loop de 4 masuri de la inceput pana la sfarsit.. e FOARTE plictisitor
3.iti sugerez sa arunci un ochi pe youtube spre exemplu la cativa oameni facand beaturi.. (20syl,mabanua,shingO.. si mai cauti tu ca-s destui).
4.asa se face un beat cand vrei sa impresionezi
noroc!