Roots Reggae Ro
Re: Roots Reggae Ro
suna bine! chiar imi place cum o arzi si astea da' mai trebe lucrat la accent daca vrei sa sune a real rasta ( da nici sa canti ca si connect-r) ! bafta 

Nu trebuie sa ai accent decat daca vrei.trebe lucrat la accent daca vrei sa sune a real rasta
interesant...

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
- cineva
- tanar
e ok, imi place ce aud
- helldogg
- dimineata verific forumu
sa-ti traiasca buruiana, zi si mie de unde ti-ai luat caciula aia?

zis quote sucks, just stick your dick here and you will be convinced -> O
Din Londra, dar e un magazin si la noi cu asa ceva http://www.maniacmusic.ro
- Megga Dillah
- tanar
se gasesc multe hat-uri din alea in foarte multe locuri si nici nu sunt scumpe... akuma depinde si de model... hai sa ne concentram totusi mai mult pe muzica =))
One!

The goverment don`t stand for di nation, Di only cure is rasta dedication... Zbush bush pac poc in ghetou iiooouuu nu te lua de jmecherasii mei din cartiiieeerrr! am uzi si te fac nu fi fraiiieeerrr! iou iou
- Megga Dillah
- tanar
ahh si pentru skel: cam ai dreptate... e greu cand nu locuiesti in Jama... dar totul vine odata cu experienta. Mai am destul timp tinand cont ca am doar 1 an activitate in domeniul muzical 

The goverment don`t stand for di nation, Di only cure is rasta dedication... Zbush bush pac poc in ghetou iiooouuu nu te lua de jmecherasii mei din cartiiieeerrr! am uzi si te fac nu fi fraiiieeerrr! iou iou
baaa esti nebun
)) cat de tare :X
un link de download ceva ?:D pt ce ai ?:)

un link de download ceva ?:D pt ce ai ?:)
lipsa
- Alex Marius
- "Incet nu puteti sa mergeti?"
am gasit mai multe melodii pe youtube. sa va tineti de treaba !
dubbing is a must
suna tare rau de tot promo-u ala ... nu ma asteptam sa sune atat de bine in romana ! si daca scoti un cd ceva sa ne anunti, eu cel putin as vrea sa am un cd in original cu reggae facut in romania ! bafta
- Megga Dillah
- tanar
One big love Hades Forum! Se pare ca avem un nou promo Megga Dillah din fericire pentru unii si din pacate pentru altii!
Piesa la care lucrez acum va fi in colaborare cu Mr. Levy (ex. Cainele aka Sol`dat) si Omar Perry (fiul legendarului Lee "Scrach" Perry, omul in studioul caruia Bob Marley a tras prima lui piesa)... Deocamdata avem un teaser pentru promovare... partea mea nu am pus-o inca deoarece nu am apucat sa mixez vocile, in schimb avem o bucata de la Mr. Levy si un preview de refren de la Omar Perry... Sper sa va placa, astept feedback! Promo-ul se poate gasi aici: http://blacksheepsound.ro/megga-dillah- ... promo.html [black sheep sound] sau aici: www.youtube.com/watch?v=w_1AgsNSqEk [youtube]. One love baieti!