Old School Hip Hop

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

DjDust
tanar

Post by DjDust »

hmmmmm.....
Da bah ...sunteti tari!
Cei mai tari!
:D muahahahhahahahah
Peace and Knowledge!
sunrah
.

Post by sunrah »

Cred ca e timpul sa te calmezi... sa va calmati mai bine formulat.
you just never know when you're living in a golden age.
DjDust
tanar

Post by DjDust »

ce sa ma calmez..........
tot timpul sunt chill
sa iti spun ceva
Degeaba aveti atatea in cap....
stiti si ce marime poarta immortal la chiloti sau eu mai stiu ce...
dar habar nu aveti de hip hop[!!!!!!
Real Hip Hop vine din fapte!!!
degeaba cititi atat ...
si cu asta basta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peace and Knowledge!
doru649
dimineata verific forumu

Post by doru649 »

ce'mi plac mie astia care intra pe forumuri ca sa'i invete pe altii ce'i aia viata, hip-hopul, shaorma de la chiosc.. :lol:

cine stie... daca'n viata de zi cu zi te'ai bucura de mai multa atentie, poate n'ai mai simti nevoia sa te dai rotund pe hadesrecords.com... asa insa, da'i tot inainte, ca tot tre sa te descarci cumva pe cineva...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

DjDust wrote:ce sa ma calmez..........
tot timpul sunt chill
sa iti spun ceva
Degeaba aveti atatea in cap....
stiti si ce marime poarta immortal la chiloti sau eu mai stiu ce...
dar habar nu aveti de hip hop[!!!!!!
Real Hip Hop vine din fapte!!!
degeaba cititi atat ...
si cu asta basta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deja oa rzi dubios... daca scopul tau pe acest forum e sa te iei de sun|rah ca-i palce madlib si sage francis mai bine nu mai intri ... fa ceva in sensul p[romovarii muzicii care-ti place si poate place si altora si sa lasam ironiile astea ieftine...
fiti maturi!
last avert
muie copos
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

sa sti ca s-a luat si d mine dar nu i-am raspuns :oops: ... nenea ... :lol:
nu ascult old school ca nu imi place ... prefer altfel de sunet ...
99.9%
sunrah
.

Post by sunrah »

Chiar de acest topic este dedicat oldscularelii, ti-as sugera Fasty sa asculti macar 3 albume iesite anul acesta (vezi 2005 finest), sa observi ca nu sunt chiar atat de penale. Sunt convinsa ca nici macar nu ai ascultat o piesa dea lui Madlib, nici nu vad cum te poti pronunta cand vine vorba de el, chiar de stiu ca nu-ti va place! Pana acum vreo 10 luni o ardeam la fel, oldscul for life, dar chiar imi plac multe chestii ce-s scoase in ultima perioada, chiar cred ca aceste albume, persoane, merita toata atentia si respectul meu! Invatati sa acceptati, sa va adaptati si la altceva, iar pana nu ascultati un lucru, nu-l mai criticati! N-am ars-o emfatic si nici pe latina cum mi se tot reproseaza, sper ca am fost foarte clara. Invat japoneza acum, vai de voi :lol:

Inca o mica idee, ca spuneai la topicul cu mustele ca imi placea/ascultam Raekwon. Imi place/ascult si acum, dar nu ma rezum doar la el. (si nici la Madlib) :wink:
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

doru649 wrote:ce'mi plac mie astia care intra pe forumuri ca sa'i invete pe altii ce'i aia viata, hip-hopul, shaorma de la chiosc.. :lol:

cine stie... daca'n viata de zi cu zi te'ai bucura de mai multa atentie, poate n'ai mai simti nevoia sa te dai rotund pe hadesrecords.com... asa insa, da'i tot inainte, ca tot tre sa te descarci cumva pe cineva...
Frumos spus... nici eu nu as putea formula mai bine.
Au aparut expertii in hip-hop ca mustele dupa ploaie.
Unde pula mea erati in urma cu 12 ani, sa zicem? Ascultati Acapella , DJ Bobo sau La Bouche pe vremea aia? Sau macar stiati ce era aia muzica? Sau cumva va suflati mucii pe maneca?
Mai terminati in pula mea cu basinile astea adolescentine expirate.
Noroc ca a aparut internetul intre timp si binecuv??ntatul Google cu care poti sa gasesti (aproape) orice informatie, in orice domeniu.
Insirati nume "oldschool" ... oare ascultati formatiile respective, la acea vreme, sau incercati doar sa epatati cu informatiile pe care le detineti....?!? Toti sunt underground, fiecare vrea sa arate ca e "in tema", ca e "repar", ca detine anumite cunostinte in domeniu... nu totul se rezuma la underground.. la muzica. forum.HadesRecords.com a ajuns un forum-gazda pentru copilasi frustrati lipsiti de ceea ce se numeste viata de zi cu zi si care-si gasesc refugiul pe internet, in incercarea de a gasi aprecierea de care nu beneficiaza in viata reala.
Nu vreau sa intru in randul vostru, sa dovedesc ceva anume, poate ca varsta spune totul... sau poate nu. Cert e ca subiectul asta (oldschool) e nelalocul lui, din moment ce majoritatea celor ce posteaza aici sunt inca la varsta pubertatii. :) Si cu asta am incheiat... Numai bine.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

si se mai poate adauga ca fiecare intelege prin old school o anumita dezvoltare a hip hopul inspre, sa zicem asa sa inteleaga toti, vest si est (gangsta si ce era p coasta de est) ...

care parere, se pare, nu poate fi respectata si discutata, asa cum ar trebui de fapt, ci mai degraba combatuta prin tot felul de mijloace.
99.9%
Deena
La Cosa Nostra

Post by Deena »

Frumos spus... nici eu nu as putea formula mai bine.
Au aparut expertii in hip-hop ca mustele dupa ploaie.
Unde pula mea erati in urma cu 12 ani, sa zicem? Ascultati Acapella , DJ Bobo sau La Bouche pe vremea aia? Sau macar stiati ce era aia muzica? Sau cumva va suflati mucii pe maneca?
Mai terminati in pula mea cu basinile astea adolescentine expirate.
Noroc ca a aparut internetul intre timp si binecuv??ntatul Google cu care poti sa gasesti (aproape) orice informatie, in orice domeniu.
Insirati nume "oldschool" ... oare ascultati formatiile respective, la acea vreme, sau incercati doar sa epatati cu informatiile pe care le detineti....?!? Toti sunt underground, fiecare vrea sa arate ca e "in tema", ca e "repar", ca detine anumite cunostinte in domeniu... nu totul se rezuma la underground.. la muzica. forum.HadesRecords.com a ajuns un forum-gazda pentru copilasi frustrati lipsiti de ceea ce se numeste viata de zi cu zi si care-si gasesc refugiul pe internet, in incercarea de a gasi aprecierea de care nu beneficiaza in viata reala.
Nu vreau sa intru in randul vostru, sa dovedesc ceva anume, poate ca varsta spune totul... sau poate nu. Cert e ca subiectul asta (oldschool) e nelalocul lui, din moment ce majoritatea celor ce posteaza aici sunt inca la varsta pubertatii. Si cu asta am incheiat... Numai bine.
WORD!!!
DjDust
tanar

hahahaha

Post by DjDust »

mai vbim.....
acum nu am timp...
dar vbim noi
si apropo ....cand eu ascultam hip hop majoritatea dintre voi va cautati jucariile in picioare pe sub pat !!!
asta la aia care zic ca sunt multi pubertini!!!!!
Peace and Knowledge!
Shutz
un harnic machitor

Re: hahahaha

Post by Shutz »

DjDust wrote:..cand eu ascultam hip hop...
Toti sunt underground, fiecare vrea sa arate ca e "in tema", ca e "repar", ca detine anumite cunostinte in domeniu...
:)
Tine pentru tine, prietene.. ar fi cel mai indicat ;)
(scuze de offtopic) :D
sunrah
.

Re: hahahaha

Post by sunrah »

DjDust wrote:si apropo ....cand eu ascultam hip hop majoritatea dintre voi va cautati jucariile in picioare pe sub pat !!!
asta la aia care zic ca sunt multi pubertini!!!!!
da.. e adevatat (poate) ce scrii, dar mergea formulat si altfel!
Observ cu usurinta ca multumita unor astfel de atitudini se formeaza tot felul de divergente. Imi pare rau ca aceasta tema a luat o intorsatura de asa natura, care defapt trebuia sa sune mult mai armonios si complex in ale ontopicului, decat in a aduce argumente ca unii sau altii sunt la varsta pubertatii sau nu, ca unii cunosc sau nu, dar nu aplica ceea ce detin - corect. Problema in sine care este defapt.. ca la ora actuala se asculta ceea ce apare si nu se asculta old-school!? Sincer, chiar daca am facut rost de muzica mai tarziu decat tine, am avut interesul, timpul necesar sa ascult fiecare album in parte de cateva ori pentru a-mi da seama de ceea ce exprima artistul, chiar daca am stat cu lirica in fata, cred ca aproape toti am facut asta in tinereti, ma refer la cei interesati in a intelege, si daca a fost nevoie sa ascult de zeci de ori un anume album pana sa-l inteleg, am facut-o! Sau un caz mai actual, cel al lui Aesop, sa-l ascult cat mai mult, fiind foarte interpretativ, sa pot ajunge defapt la ideea pe care el a vrut s-o ilustreze.
Fasty, eu te cunosc mai bine decat restul persoanelor de fata si stiu destul de bine ca esti doxa de old school, ca vastele tale cunostintele nu sunt deloc mediocre, dar puteai aborda aceasta tema mai altfel, nu in a ma critica pe mine sau pe altii ca sunt asa si pe dincolo, ci sa expui ceea ce crezi tu ca e bine sub o alta forma, sa fii mai tolerant, poate ne dadeai mai mult de gandit, noua, celor care ne place sa o ardem mai altfel! nu in a aluneca in extrema cealalta! ceea ce s-a si intamplat dupa cum observi. Critica asta neargumentata indeajuns acompaniata de doza necesara de aroganta nu poate duce altundeva decat la neintelegeri, certuri s.a.m.d., pacat ca nu te-ai gandit mai mult inainte de a posta si ai iscat discutii de acest gen, dar precum imi spuneai zilele trecute: tie chiar iti pasa ce spun aia? Gresesti avand o astfel de atitudine, observ ca tie iti pasa, chiar mult! pentru ca daca nu iti pasa nu te mai sinchiseai sa postezi si sa critici sau ceea ce ai vrut tu defapt sa faci. Si eu ma simt nasol cand ii vad pe micutii care incep sa asculte anticon de la inceputul inceputurilor lor in materie de muzica, si-mi dau mie lectii, care nu au pic de baza cand vine vorba de Hip Hop, macar Hip Hop!!! Stii foarte bine cum imi striga iubitii mei colegi la lucru si ma dispera cu Jazz'ul meu. Chiar te voi bate zdravan la cap si-am sa-ti pun la lucru sa asculti niste chestii care sunt sigura ca iti vor place, daca nu de la prima auditie, cu siguranta pe parcurs, pentru ca un producator precum Premo (for example), stie sa faca si la ora actuala beat'uri tari care sa-l sustina pe artist, sa-l ridice, acesta nefiind deloc mai varza decat Black Moon (another example). Cred ca vom putea discuta despre acest subiect abia atunci cand esti si tu in tema cu tot ce s-a scos in ultimele luni, poate chiar ani, deoarece nestiind defapt cu ce se mananca Hip Hop'ul de acum, nu am avea cu ce intretine o discutie, una care sa fie echilibrata, reciproca din anumite puncte de vedere.
Ma bucur mult ca am ocazia sa discut cu tine fata in fata, asta voi si face! fiindca de fiecare data cand am discutat a fost super chill si interesant, sper sa nu uit sa-ti spun ca la faza asta ai avut **** pe cap, please, no hard feelings!
DjDust
tanar

da

Post by DjDust »

OK.
Peace and Knowledge!
kaiser sosze
tanar

Post by kaiser sosze »

Afrika bambaataa-ha hahaha ha ha ha ha-to the edge
Aparentele te pot insela
Post Reply