Da bah ...sunteti tari!
Cei mai tari!

Moderators: .etalosed, greuceanu
deja oa rzi dubios... daca scopul tau pe acest forum e sa te iei de sun|rah ca-i palce madlib si sage francis mai bine nu mai intri ... fa ceva in sensul p[romovarii muzicii care-ti place si poate place si altora si sa lasam ironiile astea ieftine...DjDust wrote:ce sa ma calmez..........
tot timpul sunt chill
sa iti spun ceva
Degeaba aveti atatea in cap....
stiti si ce marime poarta immortal la chiloti sau eu mai stiu ce...
dar habar nu aveti de hip hop[!!!!!!
Real Hip Hop vine din fapte!!!
degeaba cititi atat ...
si cu asta basta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frumos spus... nici eu nu as putea formula mai bine.doru649 wrote:ce'mi plac mie astia care intra pe forumuri ca sa'i invete pe altii ce'i aia viata, hip-hopul, shaorma de la chiosc..
cine stie... daca'n viata de zi cu zi te'ai bucura de mai multa atentie, poate n'ai mai simti nevoia sa te dai rotund pe hadesrecords.com... asa insa, da'i tot inainte, ca tot tre sa te descarci cumva pe cineva...
***Frumos spus... nici eu nu as putea formula mai bine.
Au aparut expertii in hip-hop ca mustele dupa ploaie.
Unde pula mea erati in urma cu 12 ani, sa zicem? Ascultati Acapella , DJ Bobo sau La Bouche pe vremea aia? Sau macar stiati ce era aia muzica? Sau cumva va suflati mucii pe maneca?
Mai terminati in pula mea cu basinile astea adolescentine expirate.
Noroc ca a aparut internetul intre timp si binecuv??ntatul Google cu care poti sa gasesti (aproape) orice informatie, in orice domeniu.
Insirati nume "oldschool" ... oare ascultati formatiile respective, la acea vreme, sau incercati doar sa epatati cu informatiile pe care le detineti....?!? Toti sunt underground, fiecare vrea sa arate ca e "in tema", ca e "repar", ca detine anumite cunostinte in domeniu... nu totul se rezuma la underground.. la muzica. forum.HadesRecords.com a ajuns un forum-gazda pentru copilasi frustrati lipsiti de ceea ce se numeste viata de zi cu zi si care-si gasesc refugiul pe internet, in incercarea de a gasi aprecierea de care nu beneficiaza in viata reala.
Nu vreau sa intru in randul vostru, sa dovedesc ceva anume, poate ca varsta spune totul... sau poate nu. Cert e ca subiectul asta (oldschool) e nelalocul lui, din moment ce majoritatea celor ce posteaza aici sunt inca la varsta pubertatii. Si cu asta am incheiat... Numai bine.
DjDust wrote:..cand eu ascultam hip hop...
Toti sunt underground, fiecare vrea sa arate ca e "in tema", ca e "repar", ca detine anumite cunostinte in domeniu...
da.. e adevatat (poate) ce scrii, dar mergea formulat si altfel!DjDust wrote:si apropo ....cand eu ascultam hip hop majoritatea dintre voi va cautati jucariile in picioare pe sub pat !!!
asta la aia care zic ca sunt multi pubertini!!!!!