VIDEOCLIP Scooby'Z ft. Cicatrice-Cine ma ajunge

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
Cicatrice.BawRec
un domn / doamna

VIDEOCLIP Scooby'Z ft. Cicatrice-Cine ma ajunge

Post by Cicatrice.BawRec »

Vizionare placuta!
sniker
dimineata verific forumu

Re: VIDEOCLIP Scooby'Z ft. Cicatrice-Cine ma ajunge

Post by sniker »

nu ma rupe piesa. Plus(ala e parkour ce faceti acolo? :butch2: )

Niciodata n-am intelesul rolul unor clipuri de genul asta, fara o calitate buna, fara un story, fara nimic. Poate imi explici tu ce ai urmarit cand ai facut clipul. Numai bine
Cicatrice.BawRec
un domn / doamna

sniker wrote:nu ma rupe piesa. Plus(ala e parkour ce faceti acolo? :butch2: )

Niciodata n-am intelesul rolul unor clipuri de genul asta, fara o calitate buna, fara un story, fara nimic. Poate imi explici tu ce ai urmarit cand ai facut clipul. Numai bine
salut sniker :) pai iti zic pe intelesul tau...eu is constiinta lu Scooby'z ii explic plm il indrum.....baietii fugeau dupa el pt "cacaturi" si apropo ala e freerun nu parkour ;) e o mare diferenta dintre ele ;) uitate cu atentie bro ca are story,dar daca tu vezi clipul acesta aiurea rau de tot nu poti vedea asta este :) poate o sa-ti dai seama bro ;) bafta
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

are o poveste mai mult sugerata(nu stiu, trebuia ceva mai reprezentativ), calitatea audio e destul de slaba(o sa mi zici ca e de la youtube, da, dar nu s a tras la mic profi) aka nu inteleg refrenu. App, crede-ma ca stiu care e diferenta dintre parkour si freerun, cu siguranta nici nu auzisei de asa ceva cand practicam pk-ul(probabil nici acum nu stii mare lucru despre, dar asta e alta discutie) -baietii din clip sunt incepatori (au facut un monkey--hai fie kong-- si un reverse). Cred ca ma pricep mai bine totusi. Daca tot iti sfatuiesti prietenul, nu-l mai lasa sa faca clipuri d-astea pentru ca isi consuma timp si energie degeaba(n-ai cum sa impresionezi sau sa iesi in fata in mod pozitiv cu ceva de genu). Nu am nimic cu voi, doar incerc sa va fac sa intelegeti ca n-ar trebui sa mai faceti clipuri de acest fel. Numai bine
Cicatrice.BawRec
un domn / doamna

sniker wrote:are o poveste mai mult sugerata(nu stiu, trebuia ceva mai reprezentativ), calitatea audio e destul de slaba(o sa mi zici ca e de la youtube, da, dar nu s a tras la mic profi) aka nu inteleg refrenu. App, crede-ma ca stiu care e diferenta dintre parkour si freerun, cu siguranta nici nu auzisei de asa ceva cand practicam pk-ul(probabil nici acum nu stii mare lucru despre, dar asta e alta discutie) -baietii din clip sunt incepatori (au facut un monkey--hai fie kong-- si un reverse). Cred ca ma pricep mai bine totusi. Daca tot iti sfatuiesti prietenul, nu-l mai lasa sa faca clipuri d-astea pentru ca isi consuma timp si energie degeaba(n-ai cum sa impresionezi sau sa iesi in fata in mod pozitiv cu ceva de genu). Nu am nimic cu voi, doar incerc sa va fac sa intelegeti ca n-ar trebui sa mai faceti clipuri de acest fel. Numai bine
Se poate vorbii civilizat cu argumente imi place asa ;) inteleg ca nai nimic cu noi,dar bro numa cel imbracat in negru le stie sa le dea cu freerunul si pk ;) stiam de el de acum 5 ani cand mai practicam si eu pana ma saturasem :) ceva reprezentativ de unde frate? asta e daca nu sunt alte mujloace asta este fiecare cu ce poate iesii in evidenta :) multumesc pentru pareri mai astept incontinuare pace si bafta ;)
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ba,bravo voua ca lucrati,da mai e o gramada de lucrat si ascultat...si frate,faceti mai multe piese si mai uitati-va si cu un ochi critic la ceea ce scoateti...nu mai dati drumu pe net la tot ce scoateti(stiu ca e tentant,am trecut si eu prin asta :) ),decat daca au trecut testul unei autocritici...si nu e neaparata nevoie sa faceti clip la fiecare piesa...si incercati sa trageti intr-un cadru mai profi
on topic:piesa asta nu-mi place,aia cu miscarea a fost mult mai ok...si daca tot il sfatuiesti pe Scooby'z,spune-i sa nu-si mai spele sepcile la masina,ca de-aia se fleoscaiesc si-i stau nasol pe cap :)
app,incercati sa va faceti live-uri
Cicatrice.BawRec
un domn / doamna

Boka wrote:ba,bravo voua ca lucrati,da mai e o gramada de lucrat si ascultat...si frate,faceti mai multe piese si mai uitati-va si cu un ochi critic la ceea ce scoateti...nu mai dati drumu pe net la tot ce scoateti(stiu ca e tentant,am trecut si eu prin asta :) ),decat daca au trecut testul unei autocritici...si nu e neaparata nevoie sa faceti clip la fiecare piesa...si incercati sa trageti intr-un cadru mai profi
on topic:piesa asta nu-mi place,aia cu miscarea a fost mult mai ok...si daca tot il sfatuiesti pe Scooby'z,spune-i sa nu-si mai spele sepcile la masina,ca de-aia se fleoscaiesc si-i stau nasol pe cap :)
app,incercati sa va faceti live-uri
mersii Boka....acuma are si paru mare ca dreq :))) lasa ca o sa-i spun...frate eu piesa am facut-o pt albumul lui si el a vrut sa-i facem clip....cine-i de vina ? :)) oricum am stat si am luat-o cu autocritici si fata de la n-o sa ma schimbe si romania pulii eu zic ca-i binisor pana acuma :)
Post Reply