Vizionare placuta!
VIDEOCLIP Scooby'Z ft. Cicatrice-Cine ma ajunge
- Cicatrice.BawRec
- un domn / doamna
- sniker
- dimineata verific forumu
Re: VIDEOCLIP Scooby'Z ft. Cicatrice-Cine ma ajunge
nu ma rupe piesa. Plus(ala e parkour ce faceti acolo?
)
Niciodata n-am intelesul rolul unor clipuri de genul asta, fara o calitate buna, fara un story, fara nimic. Poate imi explici tu ce ai urmarit cand ai facut clipul. Numai bine

Niciodata n-am intelesul rolul unor clipuri de genul asta, fara o calitate buna, fara un story, fara nimic. Poate imi explici tu ce ai urmarit cand ai facut clipul. Numai bine
- Cicatrice.BawRec
- un domn / doamna
salut snikersniker wrote:nu ma rupe piesa. Plus(ala e parkour ce faceti acolo?)

- sniker
- dimineata verific forumu
are o poveste mai mult sugerata(nu stiu, trebuia ceva mai reprezentativ), calitatea audio e destul de slaba(o sa mi zici ca e de la youtube, da, dar nu s a tras la mic profi) aka nu inteleg refrenu. App, crede-ma ca stiu care e diferenta dintre parkour si freerun, cu siguranta nici nu auzisei de asa ceva cand practicam pk-ul(probabil nici acum nu stii mare lucru despre, dar asta e alta discutie) -baietii din clip sunt incepatori (au facut un monkey--hai fie kong-- si un reverse). Cred ca ma pricep mai bine totusi. Daca tot iti sfatuiesti prietenul, nu-l mai lasa sa faca clipuri d-astea pentru ca isi consuma timp si energie degeaba(n-ai cum sa impresionezi sau sa iesi in fata in mod pozitiv cu ceva de genu). Nu am nimic cu voi, doar incerc sa va fac sa intelegeti ca n-ar trebui sa mai faceti clipuri de acest fel. Numai bine
- Cicatrice.BawRec
- un domn / doamna
Se poate vorbii civilizat cu argumente imi place asasniker wrote:are o poveste mai mult sugerata(nu stiu, trebuia ceva mai reprezentativ), calitatea audio e destul de slaba(o sa mi zici ca e de la youtube, da, dar nu s a tras la mic profi) aka nu inteleg refrenu. App, crede-ma ca stiu care e diferenta dintre parkour si freerun, cu siguranta nici nu auzisei de asa ceva cand practicam pk-ul(probabil nici acum nu stii mare lucru despre, dar asta e alta discutie) -baietii din clip sunt incepatori (au facut un monkey--hai fie kong-- si un reverse). Cred ca ma pricep mai bine totusi. Daca tot iti sfatuiesti prietenul, nu-l mai lasa sa faca clipuri d-astea pentru ca isi consuma timp si energie degeaba(n-ai cum sa impresionezi sau sa iesi in fata in mod pozitiv cu ceva de genu). Nu am nimic cu voi, doar incerc sa va fac sa intelegeti ca n-ar trebui sa mai faceti clipuri de acest fel. Numai bine

ba,bravo voua ca lucrati,da mai e o gramada de lucrat si ascultat...si frate,faceti mai multe piese si mai uitati-va si cu un ochi critic la ceea ce scoateti...nu mai dati drumu pe net la tot ce scoateti(stiu ca e tentant,am trecut si eu prin asta
),decat daca au trecut testul unei autocritici...si nu e neaparata nevoie sa faceti clip la fiecare piesa...si incercati sa trageti intr-un cadru mai profi
on topic:piesa asta nu-mi place,aia cu miscarea a fost mult mai ok...si daca tot il sfatuiesti pe Scooby'z,spune-i sa nu-si mai spele sepcile la masina,ca de-aia se fleoscaiesc si-i stau nasol pe cap
app,incercati sa va faceti live-uri

on topic:piesa asta nu-mi place,aia cu miscarea a fost mult mai ok...si daca tot il sfatuiesti pe Scooby'z,spune-i sa nu-si mai spele sepcile la masina,ca de-aia se fleoscaiesc si-i stau nasol pe cap

- Cicatrice.BawRec
- un domn / doamna
mersii Boka....acuma are si paru mare ca dreqBoka wrote:ba,bravo voua ca lucrati,da mai e o gramada de lucrat si ascultat...si frate,faceti mai multe piese si mai uitati-va si cu un ochi critic la ceea ce scoateti...nu mai dati drumu pe net la tot ce scoateti(stiu ca e tentant,am trecut si eu prin asta),decat daca au trecut testul unei autocritici...si nu e neaparata nevoie sa faceti clip la fiecare piesa...si incercati sa trageti intr-un cadru mai profi
on topic:piesa asta nu-mi place,aia cu miscarea a fost mult mai ok...si daca tot il sfatuiesti pe Scooby'z,spune-i sa nu-si mai spele sepcile la masina,ca de-aia se fleoscaiesc si-i stau nasol pe cap![]()