Blondu
Re: Blondu
Sugi pula Blondu.
-de 4 ani ai o porecla superba, ce sa mai...McBlondu wrote:4 legat de "numele de scena", eu n-am nume de scena, am porecla, și pt cultura ta generala, o am de când aveam 10-11 ani. dacă te-ai uita mai atent la poze ai observa ca sunt blond, dar culoarea parului meu se schimba, și culmea pot sa ma și vopsesc)
-poti sa te vopsesti căcăniu, aia te prinde
-sau e un ştift de replica luata din craiova din bazar, no offenceMcBlondu wrote:5 sincer, mi-ar plăcea sa am ceas ca ala. ala de-l avea dăduse pe el vreo 400 de euro, fraier omu.
și app poza este făcuta la modeling; nu scrie acolo clar? probabil voiai sa ma duc și acolo îmbrăcat larg) cât despre aspectul , înfățișarea și îmbrăcămintea mea nu cred ca am cerut o părere cuiva pe aici, sau ce plm ești bulangiu de te uiți la mine?
cât despre tine tovarășe, am cautat, și n-am găsit nici măcar 1 singura poza, ori arați extraordinar de rău, ori urăști sa te vezi sau sa te vadă lumea, altfel nu`mi explic de ce nu se găsesc nicăieri poze cu tine.
-nu m-am luat nici de ţoalele tale, nici de cum arati, doar de ceas si par..dar iti place sa te ataci..poate nu ai observat ca ti-am cenzurat botniţa. btw, la faza cu bulangiu sa stii ca ti-as da o eium
-cat despre mine, "tovarase" spune-i altcuiva. pozele, pe vremea mea, se puneau in albume, si erau putine la numar.
misteru lumii, cum arata nsky... cred ca are zeci de poze pe forumMcBlondu wrote: e posibil sa am eu ceva cu tine acum; vreau sa fim prieteni
și o sa aflu și cum arăți tu super-rapăre

asa arat.

si uite.. daca vrei, eu nu o sa mai postez pe topicul tau si o sa las lumea sa iti dea pareri despre negative... desi discutia cu mine tot despre negative era.
- Alex Marius
- "Incet nu puteti sa mergeti?"
si o sa imi zica "baaa tu esti ala de pe forum care m`a intrebat daca samplez din rap" si poow o bucata in gura... eu o sa zic "da... eu am intrebat, n`am vrut sa te supar"
- McBlondu
- fratele meu tu esti baiat
te înțeleg ca ai vrea sa`mi dai o iemu, doar ai destulă pe stoc la câtă ai luatYuri Boyka wrote:-de 4 ani ai o porecla superba, ce sa mai...McBlondu wrote:4 legat de "numele de scena", eu n-am nume de scena, am porecla, și pt cultura ta generala, o am de când aveam 10-11 ani. dacă te-ai uita mai atent la poze ai observa ca sunt blond, dar culoarea parului meu se schimba, și culmea pot sa ma și vopsesc)
-poti sa te vopsesti căcăniu, aia te prinde
-sau e un ştift de replica luata din craiova din bazar, no offenceMcBlondu wrote:5 sincer, mi-ar plăcea sa am ceas ca ala. ala de-l avea dăduse pe el vreo 400 de euro, fraier omu.
și app poza este făcuta la modeling; nu scrie acolo clar? probabil voiai sa ma duc și acolo îmbrăcat larg) cât despre aspectul , înfățișarea și îmbrăcămintea mea nu cred ca am cerut o părere cuiva pe aici, sau ce plm ești bulangiu de te uiți la mine?
cât despre tine tovarășe, am cautat, și n-am găsit nici măcar 1 singura poza, ori arați extraordinar de rău, ori urăști sa te vezi sau sa te vadă lumea, altfel nu`mi explic de ce nu se găsesc nicăieri poze cu tine.
-nu m-am luat nici de ţoalele tale, nici de cum arati, doar de ceas si par..dar iti place sa te ataci..poate nu ai observat ca ti-am cenzurat botniţa. btw, la faza cu bulangiu sa stii ca ti-as da o eium
-cat despre mine, "tovarase" spune-i altcuiva. pozele, pe vremea mea, se puneau in albume, si erau putine la numar.

My Space: http://myspace.com/mcblondu
- McBlondu
daca vrei, eu nu o sa mai postez pe topicul tau si o sa las lumea sa iti dea pareri despre negative... desi discutia cu mine tot despre negative era.
ce ziceai de posturile inutile?NskY wrote:si o sa imi zica "baaa tu esti ala de pe forum care m`a intrebat daca samplez din rap" si poow o bucata in gura... eu o sa zic "da... eu am intrebat, n`am vrut sa te supar"
zi de ce vrei poza cu mine si gata. sunt doar curios.
vrea sa faca laba
- McBlondu
vreau sa stiu si eu cum arata o persoana care are ceva cu mine.NskY wrote:zi de ce vrei poza cu mine si gata. sunt doar curios.
- McBlondu
eu sunt eu, tu esti tu. adica eu nu sunt ca tine. clar?DjBrilliant wrote:vrea sa faca laba