Blondu

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Exile
scuip tot, liniste

Re: Blondu

Post by Exile »

Sugi pula Blondu.
epho
gisulapu

Post by epho »

McBlondu wrote:4 legat de "numele de scena", eu n-am nume de scena, am porecla, și pt cultura ta generala, o am de când aveam 10-11 ani. dacă te-ai uita mai atent la poze ai observa ca sunt blond, dar culoarea parului meu se schimba, și culmea pot sa ma și vopsesc :))
-de 4 ani ai o porecla superba, ce sa mai...
-poti sa te vopsesti căcăniu, aia te prinde
McBlondu wrote:5 sincer, mi-ar plăcea sa am ceas ca ala. ala de-l avea dăduse pe el vreo 400 de euro, fraier omu.
și app poza este făcuta la modeling; nu scrie acolo clar? probabil voiai sa ma duc și acolo îmbrăcat larg :)) cât despre aspectul , înfățișarea și îmbrăcămintea mea nu cred ca am cerut o părere cuiva pe aici, sau ce plm ești bulangiu de te uiți la mine?
cât despre tine tovarășe, am cautat, și n-am găsit nici măcar 1 singura poza, ori arați extraordinar de rău, ori urăști sa te vezi sau sa te vadă lumea, altfel nu`mi explic de ce nu se găsesc nicăieri poze cu tine.
-sau e un ştift de replica luata din craiova din bazar, no offence
-nu m-am luat nici de ţoalele tale, nici de cum arati, doar de ceas si par..dar iti place sa te ataci..poate nu ai observat ca ti-am cenzurat botniţa. btw, la faza cu bulangiu sa stii ca ti-as da o eium
-cat despre mine, "tovarase" spune-i altcuiva. pozele, pe vremea mea, se puneau in albume, si erau putine la numar.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

McBlondu wrote: e posibil sa am eu ceva cu tine acum; vreau sa fim prieteni :)
și o sa aflu și cum arăți tu super-rapăre
misteru lumii, cum arata nsky... cred ca are zeci de poze pe forum :lol: :lol: :lol:
NskY
#

Post by NskY »

Image

Image

Image

asa arat. :))))) dar de vrei sa afli cum arat, ca nu ma prind?

si uite.. daca vrei, eu nu o sa mai postez pe topicul tau si o sa las lumea sa iti dea pareri despre negative... desi discutia cu mine tot despre negative era.
Alex Marius
"Incet nu puteti sa mergeti?"

Post by Alex Marius »

vrea sa te bata, ai belit pula :?
dubbing is a must
NskY
#

Post by NskY »

si o sa imi zica "baaa tu esti ala de pe forum care m`a intrebat daca samplez din rap" si poow o bucata in gura... eu o sa zic "da... eu am intrebat, n`am vrut sa te supar"
McBlondu
fratele meu tu esti baiat

Post by McBlondu »

Exile wrote:Sugi p*** Blondu.
eu nu fac ce faci tu
McBlondu

Post by McBlondu »

Yuri Boyka wrote:
McBlondu wrote:4 legat de "numele de scena", eu n-am nume de scena, am porecla, și pt cultura ta generala, o am de când aveam 10-11 ani. dacă te-ai uita mai atent la poze ai observa ca sunt blond, dar culoarea parului meu se schimba, și culmea pot sa ma și vopsesc :))
-de 4 ani ai o porecla superba, ce sa mai...
-poti sa te vopsesti căcăniu, aia te prinde
McBlondu wrote:5 sincer, mi-ar plăcea sa am ceas ca ala. ala de-l avea dăduse pe el vreo 400 de euro, fraier omu.
și app poza este făcuta la modeling; nu scrie acolo clar? probabil voiai sa ma duc și acolo îmbrăcat larg :)) cât despre aspectul , înfățișarea și îmbrăcămintea mea nu cred ca am cerut o părere cuiva pe aici, sau ce plm ești bulangiu de te uiți la mine?
cât despre tine tovarășe, am cautat, și n-am găsit nici măcar 1 singura poza, ori arați extraordinar de rău, ori urăști sa te vezi sau sa te vadă lumea, altfel nu`mi explic de ce nu se găsesc nicăieri poze cu tine.
-sau e un ştift de replica luata din craiova din bazar, no offence
-nu m-am luat nici de ţoalele tale, nici de cum arati, doar de ceas si par..dar iti place sa te ataci..poate nu ai observat ca ti-am cenzurat botniţa. btw, la faza cu bulangiu sa stii ca ti-as da o eium
-cat despre mine, "tovarase" spune-i altcuiva. pozele, pe vremea mea, se puneau in albume, si erau putine la numar.
te înțeleg ca ai vrea sa`mi dai o iemu, doar ai destulă pe stoc la câtă ai luat :)
McBlondu

Post by McBlondu »

daca vrei, eu nu o sa mai postez pe topicul tau si o sa las lumea sa iti dea pareri despre negative... desi discutia cu mine tot despre negative era.
NskY wrote:si o sa imi zica "baaa tu esti ala de pe forum care m`a intrebat daca samplez din rap" si poow o bucata in gura... eu o sa zic "da... eu am intrebat, n`am vrut sa te supar"
ce ziceai de posturile inutile?
NskY
#

Post by NskY »

zi de ce vrei poza cu mine si gata. sunt doar curios.
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

creca vrea sa-si faca tricou
Image
djb
spre 5000 de posturi, e ok

Post by djb »

vrea sa faca laba
McBlondu

Post by McBlondu »

NskY wrote:zi de ce vrei poza cu mine si gata. sunt doar curios.
vreau sa stiu si eu cum arata o persoana care are ceva cu mine.
McBlondu

Post by McBlondu »

Gharaa wrote:creca vrea sa-si faca tricou
posibil
McBlondu

Post by McBlondu »

DjBrilliant wrote:vrea sa faca laba
eu sunt eu, tu esti tu. adica eu nu sunt ca tine. clar?
Post Reply