URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Amanare Kgula

Post by BRUGNER_okocha »

ronin wrote:Abia astept emisiunea cu K-gula!!
emisiunea cu K-gula and Confusion s-a amanat datorita nesincronizarii programului nostru cu al lor. Vom incerca sa revenim in carti vis - a - vis de acest artist...:) Ca solutie de ultima ora gasita, a fost o editie speciala dedicata "old schoolului", veti vedea despre ce este vba, si asteptam pareri daca acest format ar trebui sa continue sau nu...
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

In caz ca cineva n-a primit: www.hiphopkulture.ro/newsletter/ug_13/ :mrgreen:
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

HipHopKulture wrote:In caz ca cineva n-a primit: www.hiphopkulture.ro/newsletter/ug_13/ :mrgreen:
Si in caz ca nu merge pagina? :roll:

Code: Select all

Not Found
The requested URL /newsletter/ug_13/ was not found on this server.
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Mai incearca,merge!
Legat de emisiune,de abia astept,e o idee f buna cea dedicata old school-ului.
Bafta!
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

e okay ideea de a vorbi despre od school, dar in loc de mobb deep puteai sa bagi despre run-d.m.c., iar in loc de krs-one, despre boogie down production, cum a ajuns prima lor melodie classica, la souh bronx ma refer. aici iti recomand sa te uiti la documentarul beef, partea intaia, ca acolo zice mai exact.
oricum albumele de debut de la nas, eric b. & rakim si a tribe called quest sunt intr-adevar albume de referinta.
oricum asteptam emisiunea...
BOSE-One
tanar

Post by BOSE-One »

Maed1 wrote:
Pe vremuri aceste trei nume formau alaturi de EPMD, gruparea Hit Squad. Aceasta mai exista si azi, insa din ea nu mai fac parte Redman si Erick Sermon, in schimb s-au alaturat Knoc'turn'al, si L Da Pro
e vb d Nocturnal, care nu e unu si acelasi cu Knockturnal ala

Inca se greseste mult la detalii si exista printre noi prea multe americanisme gen "preachy", "double platinum", "street credibility" sau pleonasme gen "miscarii <<STOP THE VIOLENCE MOVEMENT>>".

Nu e o critica dar daca tot ne aflam la capitolul cultura, "let's do it right, baby!" (ca sa ramanem "in the mood"). :wink:
I AM HIPHOP!
BOSE-One
tanar

Post by BOSE-One »

snuffy wrote:e okay ideea de a vorbi despre od school, dar in loc de mobb deep puteai sa bagi despre run-d.m.c., iar in loc de krs-one, despre boogie down production, cum a ajuns prima lor melodie classica, la souh bronx ma refer. aici iti recomand sa te uiti la documentarul beef, partea intaia, ca acolo zice mai exact.
ai dreptate, iar eu va recomand emisiunea Hip-Hop Hours din 14 decembrie 2005 sau 4 ianuarie 2006 (reluare) care se poate descarca inca de pe site.

www.hiphophours.ro
I AM HIPHOP!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

snuffy wrote:e okay ideea de a vorbi despre od school, dar in loc de mobb deep puteai sa bagi despre run-d.m.c., iar in loc de krs-one, despre boogie down production, cum a ajuns prima lor melodie classica, la souh bronx ma refer. aici iti recomand sa te uiti la documentarul beef, partea intaia, ca acolo zice mai exact.
oricum albumele de debut de la nas, eric b. & rakim si a tribe called quest sunt intr-adevar albume de referinta.
oricum asteptam emisiunea...
Stai stai, asta este volumul 1, sunt foarte multe nume pe care nu le-am introdus. Ii si mentionez pe cativa: ICE CUBE, Dre, Run DMC, PUBLIC ENEMY, Beastie Boys, MC Serch, Main Source, Ultramagnetics, Big Daddy Kane, etc. Fiti fara grija, ca vor fi, insa ca de obicei pana nu critica cineva parca nu poate fi bine!!!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

BOSE-One wrote:
Maed1 wrote:
Pe vremuri aceste trei nume formau alaturi de EPMD, gruparea Hit Squad. Aceasta mai exista si azi, insa din ea nu mai fac parte Redman si Erick Sermon, in schimb s-au alaturat Knoc'turn'al, si L Da Pro
e vb d Nocturnal, care nu e unu si acelasi cu Knockturnal ala

Inca se greseste mult la detalii si exista printre noi prea multe americanisme gen "preachy", "double platinum", "street credibility" sau pleonasme gen "miscarii <<STOP THE VIOLENCE MOVEMENT>>".

Nu e o critica dar daca tot ne aflam la capitolul cultura, "let's do it right, baby!" (ca sa ramanem "in the mood"). :wink:
am scris eu "Knoc'turn'al"? cand oare? E adevarat ca am greshit ca am pus K in fata. Data viitoare sa imi bag pula de nu traduc si numele formatiilor
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Din graba, Brugner a scris "Knocturnal", tot din graba (am facut newsletterul la servici in jumatate de ora, cu 5 sefi in spate) eu am pus acele apostroafe, fara sa analizez prea mult textul, crezand ca la ala s-a referit Brugner... deci, dati in mine :?

:caramizi:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

HipHopKulture wrote:Din graba, Brugner a scris "Knocturnal", tot din graba (am facut newsletterul la servici in jumatate de ora, cu 5 sefi in spate) eu am pus acele apostroafe, fara sa analizez prea mult textul, crezand ca la ala s-a referit Brugner... deci, dati in mine :?

:caramizi:
nu mai conteaza ma acum, chiar ma va durea in pula de acum incolo, in tara asta toti se pricep la fotbal, politica, table, etc. Sa faca ei de acum incolo...
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

n-am criticat, stai linistit, ca vad emisiunea asta ca un lucru pozitiv, si tot ceea ce facetzi.
bafta in continuare!
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

in legatura cu nas, te inseli, nu a aparut in 92.
prima piesa pe care a aparut e din 1991, Live at the Barbeque, piesa de la trupa Main Source de pe albumul Breakin Atoms, cu niste versuri clasice:
"Street's disciple, my raps are trifle
I shoot slugs from my brain just like a rifle..."
Daca ascultati I am...u de la el o sa vedeti ca la intro is inceputuri de la melodii mai vechi a lui, si incepe chiar cu asta, prima.
si sa nu o iei ca critica, sau in sens de rau...
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Exceptionala editia din seara asta! Un mare respect pentru Brugner ca a vorbit despre greii golden age`ului. Astept volumul II.
Chido
fratele meu tu esti baiat

Post by Chido »

Felicitari pentru emisiune, Brugner. Si nu merita sa te enervezi... oricum oamenii sunt bine intentionati. Respect. :wink:
"Si daca maine as pleca dintre voi... as vrea sa o fac pe un beat vioi."
Post Reply