emisiunea cu K-gula and Confusion s-a amanat datorita nesincronizarii programului nostru cu al lor. Vom incerca sa revenim in carti vis - a - vis de acest artist...ronin wrote:Abia astept emisiunea cu K-gula!!

emisiunea cu K-gula and Confusion s-a amanat datorita nesincronizarii programului nostru cu al lor. Vom incerca sa revenim in carti vis - a - vis de acest artist...ronin wrote:Abia astept emisiunea cu K-gula!!
Si in caz ca nu merge pagina?HipHopKulture wrote:In caz ca cineva n-a primit: www.hiphopkulture.ro/newsletter/ug_13/
Code: Select all
Not Found
The requested URL /newsletter/ug_13/ was not found on this server.
Maed1 wrote:e vb d Nocturnal, care nu e unu si acelasi cu Knockturnal alaPe vremuri aceste trei nume formau alaturi de EPMD, gruparea Hit Squad. Aceasta mai exista si azi, insa din ea nu mai fac parte Redman si Erick Sermon, in schimb s-au alaturat Knoc'turn'al, si L Da Pro
ai dreptate, iar eu va recomand emisiunea Hip-Hop Hours din 14 decembrie 2005 sau 4 ianuarie 2006 (reluare) care se poate descarca inca de pe site.snuffy wrote:e okay ideea de a vorbi despre od school, dar in loc de mobb deep puteai sa bagi despre run-d.m.c., iar in loc de krs-one, despre boogie down production, cum a ajuns prima lor melodie classica, la souh bronx ma refer. aici iti recomand sa te uiti la documentarul beef, partea intaia, ca acolo zice mai exact.
Stai stai, asta este volumul 1, sunt foarte multe nume pe care nu le-am introdus. Ii si mentionez pe cativa: ICE CUBE, Dre, Run DMC, PUBLIC ENEMY, Beastie Boys, MC Serch, Main Source, Ultramagnetics, Big Daddy Kane, etc. Fiti fara grija, ca vor fi, insa ca de obicei pana nu critica cineva parca nu poate fi bine!!!snuffy wrote:e okay ideea de a vorbi despre od school, dar in loc de mobb deep puteai sa bagi despre run-d.m.c., iar in loc de krs-one, despre boogie down production, cum a ajuns prima lor melodie classica, la souh bronx ma refer. aici iti recomand sa te uiti la documentarul beef, partea intaia, ca acolo zice mai exact.
oricum albumele de debut de la nas, eric b. & rakim si a tribe called quest sunt intr-adevar albume de referinta.
oricum asteptam emisiunea...
am scris eu "Knoc'turn'al"? cand oare? E adevarat ca am greshit ca am pus K in fata. Data viitoare sa imi bag pula de nu traduc si numele formatiilorBOSE-One wrote:Maed1 wrote:e vb d Nocturnal, care nu e unu si acelasi cu Knockturnal alaPe vremuri aceste trei nume formau alaturi de EPMD, gruparea Hit Squad. Aceasta mai exista si azi, insa din ea nu mai fac parte Redman si Erick Sermon, in schimb s-au alaturat Knoc'turn'al, si L Da Pro
Inca se greseste mult la detalii si exista printre noi prea multe americanisme gen "preachy", "double platinum", "street credibility" sau pleonasme gen "miscarii <<STOP THE VIOLENCE MOVEMENT>>".
Nu e o critica dar daca tot ne aflam la capitolul cultura, "let's do it right, baby!" (ca sa ramanem "in the mood").
nu mai conteaza ma acum, chiar ma va durea in pula de acum incolo, in tara asta toti se pricep la fotbal, politica, table, etc. Sa faca ei de acum incolo...HipHopKulture wrote:Din graba, Brugner a scris "Knocturnal", tot din graba (am facut newsletterul la servici in jumatate de ora, cu 5 sefi in spate) eu am pus acele apostroafe, fara sa analizez prea mult textul, crezand ca la ala s-a referit Brugner... deci, dati in mine![]()