sirbu2dumitru wrote:Graal
mersi , dar nu mai sunt la varsta la care as vrea sa fiu remarcat , o fac pt mine sa ascult in masina , o sa zici ca de ce am postat aici albumul ? , pt prieteni , ca se tin de capul meu sa le fac cd uri cu ultimul material asa cum e el inregistrat .
De ceva timp, ma abtin sa mai scriu pe forumul asta, insa in postul asta ai zis ceva interesant... Buna treaba si respecte . Vis-a-vis de clip, aduce a caterinca.... (fara nicio umbra de rautate). Si inca o chestie, "La un pas de ce va fi" e titlul unui material scos de Verdikt in doua variante, 2002 si 2003, dar niciodata lansat propriu zis (norocul tau, pentru ca nu multi au auzit de el), probabil se va gasi careva sa-ti reproseze asta, "lipsa de inspiratie", asa cum, la fel de probabil, mi se va reprosa si mie in curand, pentru titlul unui LP ce poarta titlul "Autopsie" (similar B.R.G. - "Autopsie" de care tot undergrounderu' roman a auzit). Uite asta e tocmai unul din motivele pentru care nu te mai motiveaza decat prietenii si - poate - pasiunea, sa mai faci ceva...
Sanatate si sa auzim numai de bine!