Mik' de la Suburbia

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Graal
adevarat sa mor de nu

Re: Mik' de la Suburbia

Post by Graal »

Eladio wutanghiddenmember wrote:ba, asta a tras cu baxter, freaka, sapro. nu canta de ieri. nu cred ca vrea autotune. si in studiou pt cine? pt pularaii de fani din ziua de azi?
Eladio... don't take it personal...dar, daca ar gandi toti in felul asta, nu s-ar mai face nimic...cel putin nu profesional.

Nu a zis nimeni de auto-tune.

Numai bine.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
sirbu2dumitru
tanar

Post by sirbu2dumitru »

Parerea mea si sa nu se supere nimeni , cei care s'au lasat de muzica in Romania , s'au trezit din somn ,profesional vorbind . Acum legat de materialul meu , asa e, ai dreptate , daca tot am avut ceva de spus , trebuia sa o fac bine , dar nu am vrut sa ma intorc in fumul acela de "poate" , iar materialul asta ar trebui sa fie un exemplu pentru ai mei care au piese trase in studio si le tin acasa de ani buni ,nu le asculta nimeni .
Last edited by sirbu2dumitru on Mon Oct 11, 2010 2:51 am, edited 1 time in total.
sirbu2dumitru
tanar

Post by sirbu2dumitru »

Graal
Am vazut pozele facute de fratele tau , foarte , foarte ok
As vrea sa aud o melodie inregistrata la tine , daca se poate .
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

http://www.myspace.com/cohortahh

"Lumea se schimba" de la copilul asta.

Nu e el cel mai bun eMCee...dar avea 15 ani la vremea aia.

Pe atunci tocmai imi facusem studio-ul in Hunedoara, apoi am plecat, iar acum sunt din nou in Timisoara si astept sa imi refac studioul.

Numai bine!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

sirbu2dumitru wrote:Graal
mersi , dar nu mai sunt la varsta la care as vrea sa fiu remarcat , o fac pt mine sa ascult in masina , o sa zici ca de ce am postat aici albumul ? , pt prieteni , ca se tin de capul meu sa le fac cd uri cu ultimul material asa cum e el inregistrat .
De ceva timp, ma abtin sa mai scriu pe forumul asta, insa in postul asta ai zis ceva interesant... Buna treaba si respecte . Vis-a-vis de clip, aduce a caterinca.... (fara nicio umbra de rautate). Si inca o chestie, "La un pas de ce va fi" e titlul unui material scos de Verdikt in doua variante, 2002 si 2003, dar niciodata lansat propriu zis (norocul tau, pentru ca nu multi au auzit de el), probabil se va gasi careva sa-ti reproseze asta, "lipsa de inspiratie", asa cum, la fel de probabil, mi se va reprosa si mie in curand, pentru titlul unui LP ce poarta titlul "Autopsie" (similar B.R.G. - "Autopsie" de care tot undergrounderu' roman a auzit). Uite asta e tocmai unul din motivele pentru care nu te mai motiveaza decat prietenii si - poate - pasiunea, sa mai faci ceva...
Sanatate si sa auzim numai de bine!
sirbu2dumitru
tanar

Post by sirbu2dumitru »

Shutz
Am dat cautare si am aflat de Verdikt ca au album La un pas de ce va fi , dar sincer ... ... atat , sicer , am aflat de ei cautand titlul albumului meu , ciudat nu ?
poate sunt nesimtit
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Asta sa fie problema. Am vrut sa punctez altceva, si anume ca pana la urma nu conteaza ce titlu poarta un album sau ce nume are un mc, in fond si la urma urmei conteaza doar ce e in tracklistul albumului, precum si viziunea si modul cum o "arde" artistul respectiv, nicidecum parerile tertilor ce se impiedica de forma, pana sa ajunga la continut.
Succes cu materialul!
Post Reply