Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
personal_jurnalist wrote:non-taken... PS: nu sunt rocker... ) e vorba si de gusturi aici
nu e vba ca esti rocker, dar parca mai bine ii "corupi" pe ei, decat pe noi. Imi e un pic mai indiferent. Pe noi, lasa-ne asa, ca nu suntem neparat la moda daca ascultam d'n'b.
nici nu aveam de gand sa va imbrac pe toti in fuste si sa va rad in cap )... am facut "reclama" mai mult pt a invita lumea la un concert in care se canta muzica de buna calitate (parerea mea... revin la partea cu gusturile)... ma rog... iar ce am zis ca vreau sa ii "corup"... era o glumita
" Pe noi, lasa-ne asa, ca nu suntem neparat la moda daca ascultam d'n'b." ... hip hopul e o moda?... poate pt unii, este... acum nush... gata... am incheiat subiectul... mi-a facut placere
personal_jurnalist wrote:nici nu aveam de gand sa va imbrac pe toti in fuste si sa va rad in cap )... am facut "reclama" mai mult pt a invita lumea la un concert in care se canta muzica de buna calitate (parerea mea... revin la partea cu gusturile)... ma rog... iar ce am zis ca vreau sa ii "corup"... era o glumita
" Pe noi, lasa-ne asa, ca nu suntem neparat la moda daca ascultam d'n'b." ... hip hopul e o moda?... poate pt unii, este... acum nush... gata... am incheiat subiectul... mi-a facut placere
nu mah dar noi nu vrem sa fim "trendy". Asta era ideea!!! si inchei si eu. Ma bine sterge Kombat topicul, ca nu cred ca a mai scris si altcineva!!!
scuze k ma bag in discutie dar...chiar a fost mijto chiar dak auzisem foarte putine lucruri despre ei.Mi-a placut.Shi acum sunt shi dandy ce mortii mei!
@Bogdan : de ce exista sectiunea "Alte genuri muzicale" daca tu trimiti oamenii sa posteze pe forum'uri de rock? sau e vorba de vreo sensibilitate deosebita pe care o ai fata de drumandbass, sau muzica electronica in general?
P.S. eu nu stiu alte forumuri si nici hip hop'er nu sunt.
AlteGenuri wrote:@Bogdan : de ce exista sectiunea "Alte genuri muzicale" daca tu trimiti oamenii sa posteze pe forum'uri de rock? sau e vorba de vreo sensibilitate deosebita pe care o ai fata de drumandbass, sau muzica electronica in general?
P.S. eu nu stiu alte forumuri si nici hip hop'er nu sunt.