Eu probabil sunt cea mai anti persoana Specii dar sa spui de album ca e slab mi se pare o prostie , e adevarat ca s-au exagerat unele chestii gen aparitia lui Ursacian , eu nu auzisem de el pana sa-l vad pe youtube sau sa-l ascult pe album asta , Dragonu in stilul lui caracteristic imi place desi tind sa cred ca adevarata lui valoarea e ca MC de live nu de studio dar totusi e DRAGONU . Chimie imi place , imi place mult de tot si desi nu se prea pupa stilul lui cu al lui Dragonu , chimie fiind mai mult pe latura sentimentala a pieselor ( vezi Doru ) se completeaza reciproc . Ce nu mi-a placut la album pai in primul rand Raku nu mi-a placut ,nu stiu de ce poate ca eu inca sunt fan Raku din Zale , Mediu Vitreg etc , Ursacian si nici pe Brio nu prea inteleg ce vrea el sa-mi transmita , probabil ca o sa-mi recomande cineva sa fumez ceva ( eu cand fumez nu stau sa analizez piese

) ) . Specii nu imi plac mie ca nu ma sunt pe aceeasi frecventa dar as fi ipocrit daca as spune ca nu-mi plac toate piesele lor asa ca enumar piesele care chiar mi-au placut si as recomanda oricui sa asculte datorita mesajului si starii transmise : Sah -> geniala piesa asta si Cedry2k era singurul om cu care se putea realiza colaborarea , stiu piesa de la lansarea lui Cedrea ...Ii mai place cuiva cand se chinuie Cedrea sa dea repede ??
Anticariatul -> Dragonu genial .G-E-N-I-A-L ruperi de ritm tot
Abdullah -> imi plac genul asta de negative , trippy rau . O sa fac ca becks tai oameni din piesa incep cu Ursacian

)) ahhaha ...poti sa zici ca tai in carne vie.
Fauritorul de Chei -> Chimie genial cand se joaca , cu cuvintele
Dia'gnoza -> Buna prezentare a MC-ilor
Doru -> imi place mult partea lui Chimie ..desi nu inteleg ce legatura are partea lui Dragonu cu al lui Chimie , cum nu inteleg ce treaba are refrenu

).dar suna benga
Numaru' 1 -> In concert suna mai bine piesa asta , la Brasov a bagat foarte energic Dragonu . Buna oricum.
Per total e un album bun 31 de piese PLM Ce vroiati mai mult?? destul pentru toti.