Specii - Usile vol. 1 [2011]

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Specii Usile Coming Soon! (2009)

Post by iustinescu »

un album bun, dar sub asteptari. Desi sunt 31 de track-uri, instrumentalele tari pot fi numarate pe degetele de la o singura mana. Uneori am impresia ca ascult acelasi beat + un sample taiat si pus pe repeat pana la sfarsitul piesei. Unde-s tobele alea grave si sound-ul ireprosabil de pe albumele anterioare?
Dragonu si Chimie sunt la inaltime. 47 e nebun! Versurile poate nu mai nu mai au profunzimea de altadata, dar delivery-ul mi-a rupt capul! :bow:
Ulsacian asta nu stiu de ce sa incapataneaza sa cante. Apreciez efortul, dar zici ca-i pavel stratan cand a cantat cu zale. Nu tu dictie, nu tu flow, nu tu nimic. Nici amuzant nu reuseste sa fie, desi omul incearca :)
respect Brio! Mai grav decat pe Subcarpati! Astept albumul

piese preferate: diagnoza, anticarul, sah, noi toti, fauritorul de chei, sin city
DotRo
fratele meu tu esti baiat

Post by DotRo »

Peise ca "Tetha", "Jocul Ielelor", "Tacerea" si alte bucati din concerte gen "mecanismul perversiunii" o sa le auzim pe Vol 2 ? :D
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Ursacian sincer nu inteleg de ce canta...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
MCBecks

Post by MCBecks »

Sincer sa fiu nu stiu de ce mai exista formatia asta... Specii...
Pe majoritatea pieselor de pe youtube semnate Specii apare fie numai Dragonu, fie numai Chimie. Mai mult decat atat, in primul videoclip semnat Specii apare numai Dragonu. Initial am crezut ca e o chestie asa, doar inainte de album, dar acuma, dupa ascultarea albumului am constatat ca din 31 de piese, numai pe vreo 5-6 apar amandoi...
Unele piese sunt ok, si cam asta e parerea mea despre material. Nu vreau sa spun mai mult ca nu am timpul necesar sa ma contrazic cu lumea si am vazut ca nu putini au fost cei care au fost dati pe spate de album.
Cristi
#Spargator fericit

Post by Cristi »

se pierde farmecu si ala nea anturat prima data , bine zice bean!
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

Chimie > Dragonu. Asta e parerea mea despre album.
ozn
de pe forum

Post by ozn »

In afara de bucata lu' Afo, nimic nu mi-a atras atentia. Un album mediocru, probabil asa sunt toate, care sunt umflate prin posturi si youtube.
Am foi, foite si schite!
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

hmm sunt singurul care ii da 9 albumului ? ursacian e panarama pe piesa aia cu nebunii. dragonu e prea prea prea prea prea rupt pe aia cu spiridusul cu n-am haine n-nam casa (am ras cu lacrimi). chimie e bun de tot, imi plac cateva negative mult (foarte tare negativul de pe mel cu raku). in mare albumul e bun de tot, parerea mea
enjoy life.
Swift
rapperu vostru preferat

Post by Swift »

Eu probabil sunt cea mai anti persoana Specii dar sa spui de album ca e slab mi se pare o prostie , e adevarat ca s-au exagerat unele chestii gen aparitia lui Ursacian , eu nu auzisem de el pana sa-l vad pe youtube sau sa-l ascult pe album asta , Dragonu in stilul lui caracteristic imi place desi tind sa cred ca adevarata lui valoarea e ca MC de live nu de studio dar totusi e DRAGONU . Chimie imi place , imi place mult de tot si desi nu se prea pupa stilul lui cu al lui Dragonu , chimie fiind mai mult pe latura sentimentala a pieselor ( vezi Doru ) se completeaza reciproc . Ce nu mi-a placut la album pai in primul rand Raku nu mi-a placut ,nu stiu de ce poate ca eu inca sunt fan Raku din Zale , Mediu Vitreg etc , Ursacian si nici pe Brio nu prea inteleg ce vrea el sa-mi transmita , probabil ca o sa-mi recomande cineva sa fumez ceva ( eu cand fumez nu stau sa analizez piese :)) ) . Specii nu imi plac mie ca nu ma sunt pe aceeasi frecventa dar as fi ipocrit daca as spune ca nu-mi plac toate piesele lor asa ca enumar piesele care chiar mi-au placut si as recomanda oricui sa asculte datorita mesajului si starii transmise : Sah -> geniala piesa asta si Cedry2k era singurul om cu care se putea realiza colaborarea , stiu piesa de la lansarea lui Cedrea ...Ii mai place cuiva cand se chinuie Cedrea sa dea repede ??
Anticariatul -> Dragonu genial .G-E-N-I-A-L ruperi de ritm tot
Abdullah -> imi plac genul asta de negative , trippy rau . O sa fac ca becks tai oameni din piesa incep cu Ursacian :))) ahhaha ...poti sa zici ca tai in carne vie.
Fauritorul de Chei -> Chimie genial cand se joaca , cu cuvintele
Dia'gnoza -> Buna prezentare a MC-ilor
Doru -> imi place mult partea lui Chimie ..desi nu inteleg ce legatura are partea lui Dragonu cu al lui Chimie , cum nu inteleg ce treaba are refrenu :)).dar suna benga
Numaru' 1 -> In concert suna mai bine piesa asta , la Brasov a bagat foarte energic Dragonu . Buna oricum.

Per total e un album bun 31 de piese PLM Ce vroiati mai mult?? destul pentru toti.
Peekaboo

Post by Peekaboo »

Când noi zicem Bro, voi ziceți News! (Recenzie concert + poze)

Image

http://bronews.com/hip-hop/cand-noi-zic ... cert-poze/
Un fel de fluviu hip-hop :)) aka Bro News-> http://bronews.com/

Magazin de Muzica Hip-Hop-> http://rapmusicstore.bronews.com/
Kashim

Post by Kashim »

Ma binecuvanteaza cineva cu un link?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
tac-tic

Post by tac-tic »

stie cineva de unde e samplata vocea aceea de fata in piesa Vezi ?
Dani
Mitică

Post by Dani »

Mama, dar "SUCCES" numai pe mine m-a rupt asa grav?? :bow:
Pfuuu Chimitza rupe si Bean cum intra pe refren e nebunie :shock:
rad.iarba

Post by rad.iarba »

succes e piesa de rezistenta.
As da la pedale doar daca mi-ar mai creste pula .
uno

Post by uno »

god will come and wash awaaaaaaaaaaaaay
our tattoos an alllll the cocaineeeeee
Post Reply