Xerorchestra - Instrumentale / Masterizări

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Xerorchestra - Instrumentale / Masterizări

Post by Inocent »

Ba fratilor, v-ati expus punctul de vedere... dar nu stricati topic-ul. Daca ei vor sa faca beat-uri pe 3 sarmale, s-o faca, e munca lor. Chiar nu inteleg de ce ati lungit-o atata. Daca scot un CD si dau cu 50 de lei bucata, pai nu mi-l cumpara nimeni (poate nici moca nu-l vor), dar e ghinionul meu.
Antropic
un domn / doamna

Post by Antropic »

daca scoate cedry2k un album maine si il da la 2 lei ca asa vrea cotoru lui va luati si de el?:))asta asa ca fapt divers ca oricum nu inteleg cine stabileste pretul pietei sau care e limita de decenta atunci cand vinzi ceva.Iar tu Meggido daca imi permiti o parere personala si civilizata ca sa nu te superi..esti cam plin de tine si nu sti ce vorbesti da ma gandesc ca ai o varsta si ca mai ai timp sa-ti schimbi parerea sau sa te mai temperezi.Pace
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

^nu-s deloc plin de mine. sunt doar satul de oamenii care iti pretind totul si nici macar un multumesc frumos nu dau la schimb. eu stiu foarte bine ce vorbesc, altii nu stiu ce fac si ce trebuie sa faca. de temperat, da inca lucrez la asta.

cam atat am avut de zis, pana la alte discutii legate de ce am zis eu, las topicul asta.

sanatate si pace tuturor.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Megiddo wrote:^nu-s deloc plin de mine. sunt doar satul de oamenii care iti pretind totul si nici macar un multumesc frumos nu dau la schimb. eu stiu foarte bine ce vorbesc, altii nu stiu ce fac si ce trebuie sa faca. de temperat, da inca lucrez la asta.

cam atat am avut de zis, pana la alte discutii legate de ce am zis eu, las topicul asta.

sanatate si pace tuturor.
Asta e o problema globala.lumea nu stie sa aprecieze munca si acesta este sistemul capitalist si cum spunea odata un om drag mie(Jordan Maxwell) oamenii nu o sa investeasca vreodata in arta sau adevar.

Tare sunt curios cum suna o piesa masterizata de baieti,daca e la fel de buna ca instrumentalele.
calugaru
fratele meu tu esti baiat

Post by calugaru »

Calugaru - Eu sunt ala
Piesa masterizata de baietii de la Xerorchestra! Ei imi vor masteriza mixtape-ul! Baieti super de treaba, cu rabdare, atitudine de profesionisti!
http://www.youtube.com/watch?v=aikuYfh_UdY
Pace!
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Inocent »

Ba... nu suna rau deloc.
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Suna destul de OK. Vocea cam suna a camera, nu stiu daca e de la camera in care ai tras sau de la reverbul de la mastering.
In rest e bine.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Post Reply