Xerorchestra - Instrumentale / Masterizări
Re: Xerorchestra - Instrumentale / Masterizări
Ba fratilor, v-ati expus punctul de vedere... dar nu stricati topic-ul. Daca ei vor sa faca beat-uri pe 3 sarmale, s-o faca, e munca lor. Chiar nu inteleg de ce ati lungit-o atata. Daca scot un CD si dau cu 50 de lei bucata, pai nu mi-l cumpara nimeni (poate nici moca nu-l vor), dar e ghinionul meu.
daca scoate cedry2k un album maine si il da la 2 lei ca asa vrea cotoru lui va luati si de el?:))asta asa ca fapt divers ca oricum nu inteleg cine stabileste pretul pietei sau care e limita de decenta atunci cand vinzi ceva.Iar tu Meggido daca imi permiti o parere personala si civilizata ca sa nu te superi..esti cam plin de tine si nu sti ce vorbesti da ma gandesc ca ai o varsta si ca mai ai timp sa-ti schimbi parerea sau sa te mai temperezi.Pace
^nu-s deloc plin de mine. sunt doar satul de oamenii care iti pretind totul si nici macar un multumesc frumos nu dau la schimb. eu stiu foarte bine ce vorbesc, altii nu stiu ce fac si ce trebuie sa faca. de temperat, da inca lucrez la asta.
cam atat am avut de zis, pana la alte discutii legate de ce am zis eu, las topicul asta.
sanatate si pace tuturor.
cam atat am avut de zis, pana la alte discutii legate de ce am zis eu, las topicul asta.
Asta e o problema globala.lumea nu stie sa aprecieze munca si acesta este sistemul capitalist si cum spunea odata un om drag mie(Jordan Maxwell) oamenii nu o sa investeasca vreodata in arta sau adevar.Megiddo wrote:^nu-s deloc plin de mine. sunt doar satul de oamenii care iti pretind totul si nici macar un multumesc frumos nu dau la schimb. eu stiu foarte bine ce vorbesc, altii nu stiu ce fac si ce trebuie sa faca. de temperat, da inca lucrez la asta.
Tare sunt curios cum suna o piesa masterizata de baieti,daca e la fel de buna ca instrumentalele.
Calugaru - Eu sunt ala
Piesa masterizata de baietii de la Xerorchestra! Ei imi vor masteriza mixtape-ul! Baieti super de treaba, cu rabdare, atitudine de profesionisti!
http://www.youtube.com/watch?v=aikuYfh_UdY
Pace!
Piesa masterizata de baietii de la Xerorchestra! Ei imi vor masteriza mixtape-ul! Baieti super de treaba, cu rabdare, atitudine de profesionisti!
http://www.youtube.com/watch?v=aikuYfh_UdY
Pace!
Ba... nu suna rau deloc.
Suna destul de OK. Vocea cam suna a camera, nu stiu daca e de la camera in care ai tras sau de la reverbul de la mastering.
In rest e bine.
In rest e bine.