Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Post Reply
Ionuţ
#pacifist#

Re: Haarp Cord - Vremuri din urma (Album 2012)

Post by Ionuţ »

Nu înțeleg cum un om ca Cedry2k poate fi atât de inteligent și ignorant în același timp. Oare chiar nu realizează că mesajul lui dezbină mai mult decât să unească? Ideile de bază ale chestiilor pe care le scuipă acum în versuri seamănă al dracului de mult cu propaganda religioasă care a dus la pierderea atâtor vieți omenești de-a lungul istoriei.

Dacă mai trăia Bob Marley, il scuipa direct între ochi pe Cedrea! :lol:
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

omu se duce la breaza sa se trateze, iertati-l
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

E a doua strofa sau ma rog bucata de piesa in care carbon zici ca e platit de aia cu dacii adevaruri tulburatoare,mie imi place mult cum da carbon pe piese dar subiectele astea cu dacia imi par absurde.
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

Bob Marley inainte sa moara s-a botezat crestin in biserica ortodoxa etiopiana, ( dar care este copta , cititi pe wikipedia care sunt diferentele) deci cred ca mai degraba bob i-ar fi ascultat cu mare interes. Datorita crestinismului si bravilor nostri voievozi crestini ortodocsi tara noastra a rezistat foarte bine invaziilor pagane si barbare si slava lor acum nu suntem ca iugoslavii care o tin in razboaie si in ziua de azi datorita neintelegerilor dintre musulmani si crestini. Daca nu aveam un Stefan , un Mihai , un Vlad si multi multi alti bravi voievozi crestini astazi o ardeam in moschei si il veneram obligat fortat pe mahomed. Deci datorita crestinismului care a rezistat cu brio chiar si prigoanei ateiste comuniste , este lumea libera sa faca ce vrea . Doar ca romanii (de la mici la batrani) au confundat libertatea cu libertinajul si de aceea este acum un haos de tot rahatul care m-a scarbeste foarte mult . Propaganda religioasa a dus la pierderi de vieti omenesti datorita ereticilor de catolici , noi ca ortodocsi ne-am aparat mereu si nu am obligat pe nimeni sa se converteasca cu sila.In schimb propaganda ateista a dus la pierderea a sute de milioane de vieti nevinovate ( de ex. stalin a omorat prin infometare 12 milioane de ucrainieni , macar hitler ii gaza si asta este mizilic pe langa ce atrocitati a mai facut). Este meritoriu ca baetii acestia cauta sa trezeasca sufletul adormit din fiecare ascultator si ca fac misionarism in versuri dar avand in vedere ca ascultatorii de rap din romania sunt 90% atei care injura biserica si credinta noastra ortodoxa (asa de dragul raului) si care mai degraba il idolatrizeaza pe stalin sau mai nou pe toti rapperii americani care habar nu au pe ce lume traiesc si care isi mint ascultatorii de dragul banilor, scopul lor isi va atinge tinta foarte greu sau chiar deloc (dar macar au incercat). Decat sa ii judecati mai bine stati de vorba cu ei personal si veti vedea de ce ei au ales calea asta si cu siguranta veti ramane impresionati chiar daca sunteti niste atei frustrati si orgoliosi (macar de ati fi atei de buna credinta). In concluzie daca nu va place , nu ascultati , nu comentati ca oricum o faceti mult, prost si fara rost. :idea:
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

1 Ai fost mintit la scoala am fost si suntem un popor de lasi.Bravii nostri voievozi cum era stefan asta de il lauzi isi viola si omora populatia in stil masiv.Mihai viteazu a fost ucis si decapitat pt ca la promisese ungurilor terenuri daca il ajuta si nu a vrut sa le mai dea.
2 Am rezista propagandei comuniste pt ca am fost lasi si zeci de ani nu am spus nimic ba chiar din contra lumea a imbratisat ceausismul si astazi il mai vor vezi sondajele.
3.Si ortodocsii au facut crime in numele religiei lor mai ales in bulgaria si grecia ;)
4 Inchizitia a omorat mai multi oameni ca hitler si stalin la un loc
5 Nu sti ce e sufletul,nu poate fi trezit dar folosesti cuvinte de iti stau bine in gura.
6 ai facut tu sondaj sa vezi cati ascultatori sunt atei?
7 Vad ca imparti lumea in atei frustrati si ortodocsi de toata valoarea,dar daca nu erau ateii frustrati nu te mai opera nimeni cu lasar si corpul tau era proprietatea bisericii in continuare.

Pascal ortodocsii tai au in biblie asta ce zici
25. Domnul te va da să fii bătut de vrăjmaşii tăi; pe un drum să mergi asupra lor şi pe şapte drumuri să fugi de ei şi să fii împrăştiat prin toate ţările pământului;
26. Trupurile tale să fie hrană tuturor păsărilor cerului şi fiarelor şi nu va fi cine să le alunge;
27. Te va lovi Domnul cu lepra Egiptului, cu trânji, cu râie şi cu pecingine, de care să nu te poţi vindeca;
28. Să te bată Domnul cu nebunie, cu orbire şi cu amorţirea inimii;
29. Pe dibuite să mergi ziua în amiaza mare, cum umblă orbul pipăind pe întuneric, şi să te strâmtoreze şi să te ocărască în toate zilele, şi nimeni să nu te apere;
30. Cu femeie să te logodeşti şi altul să se culce cu ea; casă să zideşti, şi să nu trăieşti în ea; vie să sădeşti, dar de ea să nu te foloseşti;
32. Fiii tăi şi fiicele tale să fie date la popor străin; ochii tăi să-i vadă şi să se topească în toate zilele de mila lor, dar să nu ai nici o putere în mâinile tale;

53. Şi vei mânca tu rodul pântecelui tău, carnea fiilor şi fiicelor tale, pe care ţi-i va fi dat Domnul Dumnezeul tău în timpul împresurării şi al strâmtorării cu care te va strâmtora vrăjmaşul tău.
Deuteronom capitolul 28

Ps Nu sunt ateu ba chiar am fost olimpic la teologie doar ca m-am trezit la realitate si nu ma las supus de un gand in capu meu de ii zici tu dzeu asta .
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

PascaL wrote:Bob Marley inainte sa moara s-a botezat crestin in biserica ortodoxa etiopiana, ( dar care este copta , cititi pe wikipedia care sunt diferentele) deci cred ca mai degraba bob i-ar fi ascultat cu mare interes. Datorita crestinismului si bravilor nostri voievozi crestini ortodocsi tara noastra a rezistat foarte bine invaziilor pagane si barbare si slava lor acum nu suntem ca iugoslavii care o tin in razboaie si in ziua de azi datorita neintelegerilor dintre musulmani si crestini. Daca nu aveam un Stefan , un Mihai , un Vlad si multi multi alti bravi voievozi crestini astazi o ardeam in moschei si il veneram obligat fortat pe mahomed. Deci datorita crestinismului care a rezistat cu brio chiar si prigoanei ateiste comuniste , este lumea libera sa faca ce vrea . Doar ca romanii (de la mici la batrani) au confundat libertatea cu libertinajul si de aceea este acum un haos de tot rahatul care m-a scarbeste foarte mult . Propaganda religioasa a dus la pierderi de vieti omenesti datorita ereticilor de catolici , noi ca ortodocsi ne-am aparat mereu si nu am obligat pe nimeni sa se converteasca cu sila.In schimb propaganda ateista a dus la pierderea a sute de milioane de vieti nevinovate ( de ex. stalin a omorat prin infometare 12 milioane de ucrainieni , macar hitler ii gaza si asta este mizilic pe langa ce atrocitati a mai facut). Este meritoriu ca baetii acestia cauta sa trezeasca sufletul adormit din fiecare ascultator si ca fac misionarism in versuri dar avand in vedere ca ascultatorii de rap din romania sunt 90% atei care injura biserica si credinta noastra ortodoxa (asa de dragul raului) si care mai degraba il idolatrizeaza pe stalin sau mai nou pe toti rapperii americani care habar nu au pe ce lume traiesc si care isi mint ascultatorii de dragul banilor, scopul lor isi va atinge tinta foarte greu sau chiar deloc (dar macar au incercat). Decat sa ii judecati mai bine stati de vorba cu ei personal si veti vedea de ce ei au ales calea asta si cu siguranta veti ramane impresionati chiar daca sunteti niste atei frustrati si orgoliosi (macar de ati fi atei de buna credinta). In concluzie daca nu va place , nu ascultati , nu comentati ca oricum o faceti mult, prost si fara rost. :idea:
religia a tinut in viata un popor intreg pe vremea lui stefan,mihai,vlad si mircea,fiindca oamenii erau absolut primitivi ( iar cei inteligenti din popor,aveau o inteligenta instinctuala mai mult,perfect egala cu inteligenta din ziua de azi,numai ca nu puteau sa se exprime cum trebuie,ea fiind neslefuita de trecerea timpului ),abia articulau in romana si nu erau indeajuns de capabili sa creada in propria persoana,fiind carne de tun in cazul in care nu o faceau. atunci ateismul era aproape nul,fiindca lumea inca nu-si daduse seama de cum stau lucrurile in realitate ...
eu nu sunt ateu,sunt agnostic ... e o diferenta,totusi. si asa sunt si 80 % din 90 % din rapperii din romania,numai ca toti crestinii extremisti prefera sa-i numeasca atei,fiindca la ei e noaptea mintii in fiecare clipa din viata lor,nestiind si nevrand sa faca diferenta intre aceste doua concepte ...
eu n-am auzit de niciun om care sa-l IDOLATRIZEZE pe stalin. trebuie sa fii complet nebun sa idolatrizezi un om care a comis grave crime impotriva umanitatii,si trebuie sa fii complet imbecil sa mai fi stalinist in secolul 21...
oamenii care IDOLATRIZEAZA pe cineva,nu sunt ce trebuie ...
poti respecta ideile unui om,ii poti respecta personalitatea,dar nu e bine niciodata s-o iei pe extreme si sa IDOLATRIZEZI pe cineva. trebuie sa pastrezi o rezerva pentru toata lumea,fiindca toti le avem pe ale noastre ...
ce nu intelegeti voi,crestinilor e ca ... oamenii care isi vad de treaba lor si nu vor sa ia parte la minciuna si pot trai si fara religie,crestinism,biserica si mizerii d-astea,sunt dati la o parte si ignorati ... voi sunteti ca rockerii cu manelistii ... duceti un razboi surd si inutil.

ideea e ca daca baietii continua sa faca propaganda religioasa in rapul pe care-l fac,o sa-i ascult o data,apoi o sa ramana in playlist in pending,pana-mi aduc eu aminte sa-i mai ascult ...
ei sunt niste mc foarte grei,no doubt about it ! dar ... totusi unde e cedry2k de pe alchimia veninului si poezie balistica ? unde ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
dan
Pop

Post by dan »

Image

Lista Trackuri:

01. Lacunele istoriei
02. Cerc inchis
03. Un singur gand
04. Dezradacini
05. Primavara (cu Chimie)
06. Nu ma pot opri din scris (cu Flou Rege)
07. Vremurile din urma
08. Flori de mucegai (cu Rashid)
09. Mancatori
10. Cum e (cu Johnny King)
11. Mastile lui Marte (cu Stress & DJ Grigo)
12. Curaj
13. Nu mai sunt eu

mai tarziu sau maine am sa pun poze cu cd-urile, iar duminica noaptea se va drumul al comenzi pe HHK Shop: http://shop.hiphopkulture.ro/
James Carter
Mugiwara

Post by James Carter »

Arata foarte bine tracklist-ul.
Dar in schimb, coperta e... Acum pe bune, nu se mai pot face coperti smechere? :|
pra pra
mikig the king
adevarat sa mor de nu

Post by mikig the king »

Ginecologie?!...WTF? :lol:
Suzy wrote:aveti autobuze in dej?
cyta
fratele meu tu esti baiat

Post by cyta »

...avort?!
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

ma intereseaza piesa cu chimie si cea cu rashid
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
snp
pictor

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by snp »

de cea cu Chimie is cel mai curios
semne pentru muti $#%25252
hanno

Post by hanno »

s-au intalnit pana acum chimie cu cedrea pe vreo piesa? stiluri opuse, abia astept sa vad rezultatul ..sau poate cedrea o sa faca forfait ca pe "nu mai sunt copil" daca e o melodie din asta mai laid-back asa...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

ba, coperta e ok, dar sper sa nu bage propaganda de aia anti-avort pe album.........ca plm s-a vazut cat de bine a mers treaba cand a fost avortul ilegal. :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Kashim

Post by Kashim »

E a doua strofa sau ma rog bucata de piesa in care carbon zici ca e platit de aia cu dacii adevaruri tulburatoare,mie imi place mult cum da carbon pe piese dar subiectele astea cu dacia imi par absurde.
lipsea raku din combinatia asta ca si el are filme cu dacia

@Pascal: mama vai... tu chiar crezi ce scrii pe aici?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Post Reply