Dacă mai trăia Bob Marley, il scuipa direct între ochi pe Cedrea!

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Deuteronom capitolul 2825. Domnul te va da să fii bătut de vrăjmaşii tăi; pe un drum să mergi asupra lor şi pe şapte drumuri să fugi de ei şi să fii împrăştiat prin toate ţările pământului;
26. Trupurile tale să fie hrană tuturor păsărilor cerului şi fiarelor şi nu va fi cine să le alunge;
27. Te va lovi Domnul cu lepra Egiptului, cu trânji, cu râie şi cu pecingine, de care să nu te poţi vindeca;
28. Să te bată Domnul cu nebunie, cu orbire şi cu amorţirea inimii;
29. Pe dibuite să mergi ziua în amiaza mare, cum umblă orbul pipăind pe întuneric, şi să te strâmtoreze şi să te ocărască în toate zilele, şi nimeni să nu te apere;
30. Cu femeie să te logodeşti şi altul să se culce cu ea; casă să zideşti, şi să nu trăieşti în ea; vie să sădeşti, dar de ea să nu te foloseşti;
32. Fiii tăi şi fiicele tale să fie date la popor străin; ochii tăi să-i vadă şi să se topească în toate zilele de mila lor, dar să nu ai nici o putere în mâinile tale;
53. Şi vei mânca tu rodul pântecelui tău, carnea fiilor şi fiicelor tale, pe care ţi-i va fi dat Domnul Dumnezeul tău în timpul împresurării şi al strâmtorării cu care te va strâmtora vrăjmaşul tău.
religia a tinut in viata un popor intreg pe vremea lui stefan,mihai,vlad si mircea,fiindca oamenii erau absolut primitivi ( iar cei inteligenti din popor,aveau o inteligenta instinctuala mai mult,perfect egala cu inteligenta din ziua de azi,numai ca nu puteau sa se exprime cum trebuie,ea fiind neslefuita de trecerea timpului ),abia articulau in romana si nu erau indeajuns de capabili sa creada in propria persoana,fiind carne de tun in cazul in care nu o faceau. atunci ateismul era aproape nul,fiindca lumea inca nu-si daduse seama de cum stau lucrurile in realitate ...PascaL wrote:Bob Marley inainte sa moara s-a botezat crestin in biserica ortodoxa etiopiana, ( dar care este copta , cititi pe wikipedia care sunt diferentele) deci cred ca mai degraba bob i-ar fi ascultat cu mare interes. Datorita crestinismului si bravilor nostri voievozi crestini ortodocsi tara noastra a rezistat foarte bine invaziilor pagane si barbare si slava lor acum nu suntem ca iugoslavii care o tin in razboaie si in ziua de azi datorita neintelegerilor dintre musulmani si crestini. Daca nu aveam un Stefan , un Mihai , un Vlad si multi multi alti bravi voievozi crestini astazi o ardeam in moschei si il veneram obligat fortat pe mahomed. Deci datorita crestinismului care a rezistat cu brio chiar si prigoanei ateiste comuniste , este lumea libera sa faca ce vrea . Doar ca romanii (de la mici la batrani) au confundat libertatea cu libertinajul si de aceea este acum un haos de tot rahatul care m-a scarbeste foarte mult . Propaganda religioasa a dus la pierderi de vieti omenesti datorita ereticilor de catolici , noi ca ortodocsi ne-am aparat mereu si nu am obligat pe nimeni sa se converteasca cu sila.In schimb propaganda ateista a dus la pierderea a sute de milioane de vieti nevinovate ( de ex. stalin a omorat prin infometare 12 milioane de ucrainieni , macar hitler ii gaza si asta este mizilic pe langa ce atrocitati a mai facut). Este meritoriu ca baetii acestia cauta sa trezeasca sufletul adormit din fiecare ascultator si ca fac misionarism in versuri dar avand in vedere ca ascultatorii de rap din romania sunt 90% atei care injura biserica si credinta noastra ortodoxa (asa de dragul raului) si care mai degraba il idolatrizeaza pe stalin sau mai nou pe toti rapperii americani care habar nu au pe ce lume traiesc si care isi mint ascultatorii de dragul banilor, scopul lor isi va atinge tinta foarte greu sau chiar deloc (dar macar au incercat). Decat sa ii judecati mai bine stati de vorba cu ei personal si veti vedea de ce ei au ales calea asta si cu siguranta veti ramane impresionati chiar daca sunteti niste atei frustrati si orgoliosi (macar de ati fi atei de buna credinta). In concluzie daca nu va place , nu ascultati , nu comentati ca oricum o faceti mult, prost si fara rost.
Suzy wrote:aveti autobuze in dej?
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
lipsea raku din combinatia asta ca si el are filme cu daciaE a doua strofa sau ma rog bucata de piesa in care carbon zici ca e platit de aia cu dacii adevaruri tulburatoare,mie imi place mult cum da carbon pe piese dar subiectele astea cu dacia imi par absurde.