Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Boka
"TaTy"

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by Boka »

Suzy wrote:e ok sa crezi, dar cand ajungi sa spui ca vrei sa faci o grupare extremista (cum a spus cedry2k)
asa a spus?=))))))))))))))))))))))))))
si eu cand i-am zis ca e fanatic religios,s-a atacat =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

presupun ca oamenii se adreseaza haterilor fustrati de pe internet. si probabil ca neintelegand care este pozitia unui ateu, generalizeaza si trateaza ateismul ca fiind o religie a urii care se opune crestinismului. nu cred ca-s rau intentionati sau ca s-ar considera fascisti, totusi instiga la discriminare si la violenta proasta in numele religiei, iar eu nu pot sa accept asa ceva. de muzica fac abstractie.

nationalismul e si el o idiotenie. iti da o falsa iluzie de unitate. nationalitatea nu schimba felul de om care esti si in nici un caz nu te defineste. poate doar daca-ti impui tu.

si nu vad de ce ai fi fericit traind intr-o lume condusa de forte oculte malefice unde daca nu te supui unor reguli stricte impuse de o fiinta superioara tinzi sa petreci o eternitate in suferinta. sa constientizezi ca viata si corpul fizic sunt tot ce o sa ai vreodata nu te face automat un om haotic si fara scrupule, ci dimpotriva. asta da valoare absoluta vietii. si daca ai o viziune rationala asupra naturii nu ai de ce sa ti-o arzi prost. cum zicea si Tim Minchin: empatia e instictiva, dar poti lucra la ea si intelectual. eu sunt de parere ca as duce-o mai bine daca m-as ajuta cu altii pentru binele comun, decat sa le dau in cap si sa tin totul pentru mine. eu vreau sa-mi traiesc viata in liniste. si daca ar fi sa reduc la absurd si sa vreau sa fiu ca Mesrine, credinta in dumnezeu nu m-ar opri. moralitatea actuala nu este datorata religiei si nici statului, ci este rezultatul a zeci de ani de dezbateri pe plan mondial.

ma ingrijoreaza copii care ii asculta, atat
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

meta666 wrote:ma ingrijoreaza copii care ii asculta, atat
THIS.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Asclepio
rapperu vostru preferat

Post by Asclepio »

Nu vreau sa ma infing acum in trupa aceasta care este formata din artisti pe care i-am apreciat candva sau ii apreciez pentru piesele deja facute.

Constat insa oarecare cacofonii, mai ales cand e vorba de pozitia lui Stres, care zice ca fumeaza plante la blunturi, fata de pozitia lui Dragonu, care s-a lepadat de droguri. Constat in mod special o disonanta majora intre atitudinea agresiva expusa pe ultima piesa si mesajul primordial crestin din testamentul nou (nu cel din vechiul testament gen, "Praf si pulbere daca ti se scoala la anusul unui tip!", "Sacrifica-mi fiul ca sa imi arati cat de devotat imi esti!" sau favoritul meu "Ati ras de profetulmeu ca e chelios, copii mici? praf si pulbere!) si anume acela de a iti iubii aproapele. Mai ales LuK-beats bitches la inceput (nu zic de beat, care mie imi place).

Nu achiesez la ideea ca religia - aici ma refer la cultul religios organizat institutional al unei anumite credinte - a fost, este si va fi un etern instrument viclean, insa atat timp cat se bate moneda pe pe aspectul religios ca fiind panaceea raului, aceasta forma de extremism nu se diferentieza la nivel functional sau de operare de ideologiile acuzate de grupa Haarp Cord: materialism, capitalism, nihilism, sclavagism modern, etc.

Imi era mai simpatic ca artist Dragonu cand canta despre droguri. Sisu canta mai ok cand era pe vagabontela, era mai autentic. Stres era cel mai ok pe sar catele. Acum ei il copiaza des des pe cedric (gen "E o ordine globala, ba Pacala, si pacat ca-i treaba nasaola cand ciorba din oala te faci sa crezi ca ce vezi sunt verzi si nu demoni babilonieni antibarladeni fascisti care nu zic cum e pe strada cu filmul ei tipic din salajan.").

Insa cred ca isi pot reveni.
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

"Dragonu' presedinte, asta-i clar, ochi pentru ochi si dinte pentru dinte." :lol:
...un ștrudel și o armă
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Boka wrote:
Suzy wrote:e ok sa crezi, dar cand ajungi sa spui ca vrei sa faci o grupare extremista (cum a spus cedry2k)
asa a spus?=))))))))))))))))))))))))))
si eu cand i-am zis ca e fanatic religios,s-a atacat =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
da frate, asta a zis. ma rog, el cred ca voia sa faca ceva cu caracter nationalist or smth. plm...ce sa la ceri? astia sunt genul care te bat pe strada daca nu-ti faci cruce cand treci pe langa biserica. sau cel putin impresia asta o lasa prin ce zic.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

n-a observat nimeni ca refrenul seamana cu cel de pe "turbofin"?
NuMaCunosti

Post by NuMaCunosti »

ce-i aia turbofin ?
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
delir

Post by delir »

NuMaCunosti wrote:ce-i aia turbofin ?
Cocaina lui Iisus.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Asclepio wrote:demoni babilonieni antibarladeni
Ahahahahahaha!
Bun venit pe forum, you're gonna fit right in. :lol:

Asta dacă nu cumva în spatele contului nou se ascunde vreun hater vechi. :D
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
h. kissvelvet
dimineata verific forumu

Post by h. kissvelvet »

Asclepio wrote:Nu vreau sa ma infing acum in trupa aceasta care este formata din artisti pe care i-am apreciat candva sau ii apreciez pentru piesele deja facute.

Constat insa oarecare cacofonii, mai ales cand e vorba de pozitia lui Stres, care zice ca fumeaza plante la blunturi, fata de pozitia lui Dragonu, care s-a lepadat de droguri. Constat in mod special o disonanta majora intre atitudinea agresiva expusa pe ultima piesa si mesajul primordial crestin din testamentul nou (nu cel din vechiul testament gen, "Praf si pulbere daca ti se scoala la anusul unui tip!", "Sacrifica-mi fiul ca sa imi arati cat de devotat imi esti!" sau favoritul meu "Ati ras de profetulmeu ca e chelios, copii mici? praf si pulbere!) si anume acela de a iti iubii aproapele. Mai ales LuK-beats bitches la inceput (nu zic de beat, care mie imi place).

Nu achiesez la ideea ca religia - aici ma refer la cultul religios organizat institutional al unei anumite credinte - a fost, este si va fi un etern instrument viclean, insa atat timp cat se bate moneda pe pe aspectul religios ca fiind panaceea raului, aceasta forma de extremism nu se diferentieza la nivel functional sau de operare de ideologiile acuzate de grupa Haarp Cord: materialism, capitalism, nihilism, sclavagism modern, etc.

Imi era mai simpatic ca artist Dragonu cand canta despre droguri. Sisu canta mai ok cand era pe vagabontela, era mai autentic. Stres era cel mai ok pe sar catele. Acum ei il copiaza des des pe cedric (gen "E o ordine globala, ba Pacala, si pacat ca-i treaba nasaola cand ciorba din oala te faci sa crezi ca ce vezi sunt verzi si nu demoni babilonieni antibarladeni fascisti care nu zic cum e pe strada cu filmul ei tipic din salajan.").

Insa cred ca isi pot reveni.
tu ar trebui sa faci recenzii....
ce cacat e piesa asta?
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

da, si eu stiu cuvinte fancy care in final nu zic nimic.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
h. kissvelvet
dimineata verific forumu

Post by h. kissvelvet »

Pai baga...
Kashim

Post by Kashim »

asta e contul oficial al lui dragonu? https://www.facebook.com/dragonuoficial ... 0131269128
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
DogFather

Post by DogFather »

da

Off: Image
Post Reply