asa a spus?=))))))))))))))))))))))))))Suzy wrote:e ok sa crezi, dar cand ajungi sa spui ca vrei sa faci o grupare extremista (cum a spus cedry2k)
si eu cand i-am zis ca e fanatic religios,s-a atacat =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
asa a spus?=))))))))))))))))))))))))))Suzy wrote:e ok sa crezi, dar cand ajungi sa spui ca vrei sa faci o grupare extremista (cum a spus cedry2k)
THIS.meta666 wrote:ma ingrijoreaza copii care ii asculta, atat
da frate, asta a zis. ma rog, el cred ca voia sa faca ceva cu caracter nationalist or smth. plm...ce sa la ceri? astia sunt genul care te bat pe strada daca nu-ti faci cruce cand treci pe langa biserica. sau cel putin impresia asta o lasa prin ce zic.Boka wrote:asa a spus?=))))))))))))))))))))))))))Suzy wrote:e ok sa crezi, dar cand ajungi sa spui ca vrei sa faci o grupare extremista (cum a spus cedry2k)
si eu cand i-am zis ca e fanatic religios,s-a atacat =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Cocaina lui Iisus.NuMaCunosti wrote:ce-i aia turbofin ?
Ahahahahahaha!Asclepio wrote:demoni babilonieni antibarladeni
tu ar trebui sa faci recenzii....Asclepio wrote:Nu vreau sa ma infing acum in trupa aceasta care este formata din artisti pe care i-am apreciat candva sau ii apreciez pentru piesele deja facute.
Constat insa oarecare cacofonii, mai ales cand e vorba de pozitia lui Stres, care zice ca fumeaza plante la blunturi, fata de pozitia lui Dragonu, care s-a lepadat de droguri. Constat in mod special o disonanta majora intre atitudinea agresiva expusa pe ultima piesa si mesajul primordial crestin din testamentul nou (nu cel din vechiul testament gen, "Praf si pulbere daca ti se scoala la anusul unui tip!", "Sacrifica-mi fiul ca sa imi arati cat de devotat imi esti!" sau favoritul meu "Ati ras de profetulmeu ca e chelios, copii mici? praf si pulbere!) si anume acela de a iti iubii aproapele. Mai ales LuK-beats bitches la inceput (nu zic de beat, care mie imi place).
Nu achiesez la ideea ca religia - aici ma refer la cultul religios organizat institutional al unei anumite credinte - a fost, este si va fi un etern instrument viclean, insa atat timp cat se bate moneda pe pe aspectul religios ca fiind panaceea raului, aceasta forma de extremism nu se diferentieza la nivel functional sau de operare de ideologiile acuzate de grupa Haarp Cord: materialism, capitalism, nihilism, sclavagism modern, etc.
Imi era mai simpatic ca artist Dragonu cand canta despre droguri. Sisu canta mai ok cand era pe vagabontela, era mai autentic. Stres era cel mai ok pe sar catele. Acum ei il copiaza des des pe cedric (gen "E o ordine globala, ba Pacala, si pacat ca-i treaba nasaola cand ciorba din oala te faci sa crezi ca ce vezi sunt verzi si nu demoni babilonieni antibarladeni fascisti care nu zic cum e pe strada cu filmul ei tipic din salajan.").
Insa cred ca isi pot reveni.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."