@ CreativeEgo - da cu datul piesei jos si eu i-am spus ca s-a complicat aiurea. a vrut el sa sublinieze ca nu incearca sa-si faca reclama pe spatele unor oameni consacrati si ca albumul e la fel de bun si cu piesa aia si fara. dar na, nu a inteles mai nimeni ce a gandit el, majoritatea au inteles ca s-a panicat, altii ca a vrut sa pozeze in martir, altii ca sa atraga si mai mult scandal la modul: a dat piesa jos ca sa i-o urce altii si sa se creeze polemici etc... plm, cati oameni atatea pareri.
totusi cred ca si daca lua bataie, daca i se spunea sa stearga tot albumul si sa dea foc la cd-uri, iar el sa se fi conformat, in momentul in care ar scoate un al doilea album tot cred ca ar merita ascultat cu deosebit interes pt ca omul are super skill, are flowuri, are voce, are tehnica, metrica perfecta, are idei destepte, face beaturi smechere, post productia suna lacrima si in masina si in casti si pe telefon si etc... omul e prea smecher ca mc si putini de la noi pot face ce face el. punct.