Cedry2k - România Furată [2015]
Re: Cedry2k - România Furată [2015]
Sau asta:
Aici construiește un film din cuvinte. La fel și mie, îmi place foarte mult coerența cu care își construiește mesajul însă nu-mi plac anumite teme abordate.
Aici construiește un film din cuvinte. La fel și mie, îmi place foarte mult coerența cu care își construiește mesajul însă nu-mi plac anumite teme abordate.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Eu nu sunt de acord cu voi deloc. Oricât de naşpa am realizat că e Cedrea ca om, plm probabil avea o perioadă mai dificilă subiectele lui sunt ok. Eu vreau să aud piese de la el despre masoni, illuminatti, gay anti-poponari, avorturi şi legionari. E dreptul lui la liberă exprimare şi respect acest aspect, nivelul la care o face e unul infantil. E radicalizare de baltă şi de 2 bani.
Ca să nu existe discuţii (are fb-ul meu îi dau şi telefonul daca vrea să discutăm sau orice) aş vrea să trateze subiectele acestea cu argumente solide, demne de dezbătut. Cei care îl ascultă să aibă în ce crede solid. Exemplu: Gay-i afectează familia tradiţională e un argument uşor de zdrobit în 3 min pe ceas. Masonii conduc lumea nu ajută la nimic dacă nu îmi explici cu argumente unde şi cum. Capitanul Zelea era creştin-naţionbalist deci băiat bun, alt argument uşor de distrus istoric. Eu mi-aş dori să trateze într-o piesă sau 14 albume cu o seriozitate stoică aceste subiecte.
Probabil că nu sunt singurul care în faţă unor argumente imbatabile poate să îşi schimbe punctul de vedere. Sunt un ateu spiritual, vreau să înţeleg de ce ar trebui să mă schimb. Să îmi zici că ateii sunt de caca nu mă ajută...
Prin comparaţie, immortal technique pe 4 albume are argumente tari, 20% greşeli politice şi istorice pe care le-a recunoscut şi corectat în toate interviurile lui. Omul chiar dezbare pe facebook cu cei care îl contrazic subiectele respective. E bine pregătit cu argumente pe tarlaua lui. Ar fi tare să văd asta şi la Cedry2k. Nu ştiu ce a fost cu el dacă pt 3-4 care l-au criticat, cu o inteligenţă emoţională primară s-a supărat rău. Sper că şi-a revenit şi că o să facă un rap pe ce subiecte vrea el foarte bine argumentat.
Ca să nu existe discuţii (are fb-ul meu îi dau şi telefonul daca vrea să discutăm sau orice) aş vrea să trateze subiectele acestea cu argumente solide, demne de dezbătut. Cei care îl ascultă să aibă în ce crede solid. Exemplu: Gay-i afectează familia tradiţională e un argument uşor de zdrobit în 3 min pe ceas. Masonii conduc lumea nu ajută la nimic dacă nu îmi explici cu argumente unde şi cum. Capitanul Zelea era creştin-naţionbalist deci băiat bun, alt argument uşor de distrus istoric. Eu mi-aş dori să trateze într-o piesă sau 14 albume cu o seriozitate stoică aceste subiecte.
Probabil că nu sunt singurul care în faţă unor argumente imbatabile poate să îşi schimbe punctul de vedere. Sunt un ateu spiritual, vreau să înţeleg de ce ar trebui să mă schimb. Să îmi zici că ateii sunt de caca nu mă ajută...
Prin comparaţie, immortal technique pe 4 albume are argumente tari, 20% greşeli politice şi istorice pe care le-a recunoscut şi corectat în toate interviurile lui. Omul chiar dezbare pe facebook cu cei care îl contrazic subiectele respective. E bine pregătit cu argumente pe tarlaua lui. Ar fi tare să văd asta şi la Cedry2k. Nu ştiu ce a fost cu el dacă pt 3-4 care l-au criticat, cu o inteligenţă emoţională primară s-a supărat rău. Sper că şi-a revenit şi că o să facă un rap pe ce subiecte vrea el foarte bine argumentat.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Mă, da stai puțin, cine-a zis că nu are voie să cânte despre ce vrea el? Eu am zis doar ce mi-ar plăcea mie să aud și, cu aceeași liberă exprimare pe care i-o recunosc lui, mă cac pe toate tâmpeniile pe care le cântă și le susține. Da mă cac argumentat, ca să nu existe discuții.
Și, apropo, Shade., tu vrei să discuți argumentat cu cineva care are impresia că tot ce ține de știință și de rațiune e o conspirație anti-Dumnezeu... Baftă maximă!

Și, apropo, Shade., tu vrei să discuți argumentat cu cineva care are impresia că tot ce ține de știință și de rațiune e o conspirație anti-Dumnezeu... Baftă maximă!

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Orbii ce au impresia ca vad tot, si asta in doar 3 minute pe ceaa
-
- dimineata verific forumu
-
- Arhistrateg nebiruitul
Ce copchii muţi şi conformişti... Ăştia nu suferă de revolta aia juvenilă de mă agita pe mine maxim când eram de vârsta lor? Niciunul nu s-a găsit să-l întrebe ce pizda mă-sii caută cu mesaje de astea de Ev Mediu timpuriu printre ei? 

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- Niciodata un nimeni
Sunt mai ascultatori copiii din ziua de azi. Tocmai d-aia o sa devina pe capete niste marionete tocmai bune de manipulat.
Viața e complexă și are multe aspecte.
lansare la timisoara si deva inainte de bucuresti
e aglomeratie in capitala
Ideea piesei este bună. Îmi aminteşte de Immortal Tech la începutul carierei pe Revolutionary volume 1 însă mai puţin argumentat. Poate mi-am pierdut eu copilăria şi acum ca adult caut argumente pentru idei. Nu ştiu dacă Cedrea mai urmăreşte forumul însă dacă da sunt curios de argumentele pentru asta:
90% din piesă este aşă...
1:14 „Când nu ai femei goale ai propagandă gay din clasele primare”
E ok cu multinaţionalele, corporaţiile şi să fii conservator, respect acest lucru însă piesa pare propagandă neargumentată
90% din piesă este aşă...
1:14 „Când nu ai femei goale ai propagandă gay din clasele primare”
E ok cu multinaţionalele, corporaţiile şi să fii conservator, respect acest lucru însă piesa pare propagandă neargumentată
"Alchimia veninului" rămâne una din nestematele rap-ului autohton. Nu vreau să transform topicul ăsta într-un "cum era Cedry2k și cum e acum". În mare, mesajul a rămas cam la fel. Nici acum nu sunt de acord cu ideile din versurile lui însă tot îmi place ca MC. Asta e melodia care m-a făcut să mă "îndrăgostesc" de tehnica lui:
Cred că am dat replay la melodia asta de n ori. Și azi, în 2015, asta sună într-un mare fel. De-aia îmi place mie Cedrea, are un mod inegalabil de a-și expune ideile pe versuri.
Carbon rămâne no1 in my book datorită mesajului echilibrat.
Cred că am dat replay la melodia asta de n ori. Și azi, în 2015, asta sună într-un mare fel. De-aia îmi place mie Cedrea, are un mod inegalabil de a-și expune ideile pe versuri.
Carbon rămâne no1 in my book datorită mesajului echilibrat.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
-
- spre 5000 de posturi, e ok
am asteptari mari, in principiu de la Connectr