Cedry2k - România Furată [2015]
Re: Cedry2k - România Furată [2015]
nu face nimeni o fapta buna ? 

faceam si eu pe interensatul boss =))
eu pastrez misterul pana la lansare
-
- Arhistrateg nebiruitul
Să trăiești, Camorra, ejti boss, dar eu zic să ștergi linkul înainte să-l șteargă altcineva (știm noi cine), că-i cam interzis. 

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- dimineata verific forumu
macar de-l ripuiati la calitate buna in plm 

...un ștrudel și o armă
-
- Arhistrateg nebiruitul
Ce tare-i Paznic carpatic!

-
ce are cu naighba?=))
-
a scris cacaturi despre brigada lor pe blog-ul lui.
...un ștrudel și o armă
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
poti sa pui link cu articolul? mersiGhiumurluc wrote:a scris cacaturi despre brigada lor pe blog-ul lui.
-
as pune, dar nici nu mai stiu cum se cheama blog-ul lui, atat de indiferenta mi-e persoana
...un ștrudel și o armă
-
- Arhistrateg nebiruitul
Credeam că a aglomerat toate retardările naționalist-homofobe pe România furată, dar câââââât de stupid o arde pe Român sadea...
Cedrea în 2010: „Dezaprob actele de rasism, nazism / Sau orice fel de alt extremism la care asist”.
Cedrea în 2015: „Ferească Dumnezeu să mi se ceară o soluție / C-o să-mi transform trupa în pluton de execuție”
Mă rog, noroc că are destul material neatins de ortodoxia de Noua Dreaptă pe albumul ăsta. La prima audiție, sună beton Paznic carpatic, Vendete, John Mclane, Azi (fără partea lui Sișu) și Profiluri.
Cedrea în 2010: „Dezaprob actele de rasism, nazism / Sau orice fel de alt extremism la care asist”.
Cedrea în 2015: „Ferească Dumnezeu să mi se ceară o soluție / C-o să-mi transform trupa în pluton de execuție”

Mă rog, noroc că are destul material neatins de ortodoxia de Noua Dreaptă pe albumul ăsta. La prima audiție, sună beton Paznic carpatic, Vendete, John Mclane, Azi (fără partea lui Sișu) și Profiluri.
Rupeee ca tehnica, pe absolut toate piesele. Adica stiam ca omul e tatic la asa ceva dar m-a surprins . Profiluri, paznic subcarpatic, Vendete si Bum si mai ales Lirici pentru critici 3 ..Ghiumurluc wrote:confirm, tehnica e impecabila.

Nu-mi plac piesele Roman sadea si Inconvenabil. Si refrenul la Cartiere este grotesc, ma zgarie pe creier. Culmea, piesa chiar imi place dar refrenul ala...bai de plm..

Negativele imi plac aproape toate si asta e mare lucru

Un album cu multe peste asteptari pentru mine, fata de ce a scos Cedrea in ultimul timp. Sper sa continue pe aceasta cale, chiar daca mai sunt si 2 piese gen roman sadea, nu e o crima

Samio Molfai wrote:poti sa pui link cu articolul? mersiGhiumurluc wrote:a scris cacaturi despre brigada lor pe blog-ul lui.
Cred că are legătură cu acest articol: http://www.bestmusic.ro/stiri/fanatismu ... 25609.html
S-ar putea să mă înşel...
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Boss, lasati si aici un link la o calitate buna. ms. Stima.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.