URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Evenimentele despre care zicea Grigo vizeaza in proportie de 95% bboying-ul. Cel de la Vaslui s-a epuizat deja daca nu ma insel, iar event-ului de la Timisoara nu-i este fixata data. Oricum, se va face mare tam-tam.
cypriaan
tanar

Post by cypriaan »

pai eu sunt din vs si nu am auzit nimic de el....deci unde a fost tam-tamu ala ?ca vs nu e un orash prea mare, aici se aude in tot orashu daca se da drumu la o boxa mare in centru. ma rog....
nu poti citi printre randuri, nu poti asculta hip hop
_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

Meed1:
si legat d faptul ca strainii canta in engleza si nu intelegeti o iota, aia e strict problema voastra.....deja suntem in secolul XXI, vremuri in care SUA este prima putere a lumii si deci, engleza ar fi prima limba, dupa cea materna bineinteles...dar ar trebui stiuta
...nush cat de bine stapanesti tu engleza dar numarul celor care inteleg 100% liricile de p'afara cred k e destul de restrans...am zis de ghetto fiindca e subiectul nr1 tratat de muzica asta....faptul k multi nu inteleg 100% versurile pe mine m'a determinat sa evit repp'ul de p'afara iar multi altii,din aceeiasi cauza, asculta o piesa straina doar pt. refren sau pt. negativ PROBABIL....orikum n'am zis niciodata k rapp'ul strain e de kkt sau alte aberatii d'astea...legat de rapp'erii romani il contrazic pe brugner,cu indrumarea corespunzatoare un artist roman poate sustine cu USURINTA o piesa in engleza!!!.............respect'
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

Te inseli amarnic. Un artist roman trebuie sa fie prea smecher pentru a putea da pe engleza, bineinteles sa sune ok.
Ce fel de indrumari? Poate exagerat de mult antrenament! Intreaba-i pe astia care se chinuie sa faca o piesa pe engleza de ani de zile, aici ma refer la persoanele cu demnitate si spirit critic, nu oricine e in stare de asta. A scoate un album pe engleza e mult mai avantajos decat a-l scoate pe romana sau orice alta limba materna in functie de tara. Maed, continua! 8)
you just never know when you're living in a golden age.
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

cypriaan wrote:pai eu sunt din vs si nu am auzit nimic de el....deci unde a fost tam-tamu ala ?ca vs nu e un orash prea mare, aici se aude in tot orashu daca se da drumu la o boxa mare in centru. ma rog....
http://www.hiphopkulture.ro/evenimente/ ... php?id=106
Mai mult nu-ti pot zice.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

Maed1 wrote:apropo d mc-i romani care baga in engleza, cel mai bun din acest pdv , la ora actuala, eu zic ca e TASE...omu kiar are si tehnica si pronuntie adecvate englezei :!:

PS: SunRah, tu c faci? imi dai apa la moara? :lol:
da dar nu prea are versuri cu care sa iasa in evidentza.
99.9%
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

In primul rand, nu se mai vorbeste despre ghetto demult in HH, sunt oameni care inca o fac, insa nu mai e ca pe vremuri, in al doilea rand a canta in engleza nu e usor, simplu fapt ca traduci cuvant cu cuvant din RO in EN nu are sens intotdeauna. Esti cam naiv, Shake.

"The ghetto it is not something to dream about / Try to get out, now that's something to think about" - Rappin 4Tay. Fraza spusa prin 1995, daca nu ma insel.
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

azi la ce ora e reluarea ? :?
Shearer
old school

Post by Shearer »

probabil la 9
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

sigur la 9 ?
Shearer
old school

Post by Shearer »

yo asa stiam
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Azi ? Nu mai e luni la 21 si miercuri de la 22 ?
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

brugner ?
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

rezolvati dilema printr-un mp si nu mai transformati topicu in mirc cu posturi monosilabice.
99.9%
_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

brugner:
In primul rand, nu se mai vorbeste despre ghetto demult in HH, sunt oameni care inca o fac, insa nu mai e ca pe vremuri
bay n'are rost sa ma mai contrazic...poate sunt yo prea optimist si vad lucrurile altfel...dar nu sunt de acord cu voi :|
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
Post Reply