URBAN GROOVE
Meed1:
...nush cat de bine stapanesti tu engleza dar numarul celor care inteleg 100% liricile de p'afara cred k e destul de restrans...am zis de ghetto fiindca e subiectul nr1 tratat de muzica asta....faptul k multi nu inteleg 100% versurile pe mine m'a determinat sa evit repp'ul de p'afara iar multi altii,din aceeiasi cauza, asculta o piesa straina doar pt. refren sau pt. negativ PROBABIL....orikum n'am zis niciodata k rapp'ul strain e de kkt sau alte aberatii d'astea...legat de rapp'erii romani il contrazic pe brugner,cu indrumarea corespunzatoare un artist roman poate sustine cu USURINTA o piesa in engleza!!!.............respect'si legat d faptul ca strainii canta in engleza si nu intelegeti o iota, aia e strict problema voastra.....deja suntem in secolul XXI, vremuri in care SUA este prima putere a lumii si deci, engleza ar fi prima limba, dupa cea materna bineinteles...dar ar trebui stiuta
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>

Te inseli amarnic. Un artist roman trebuie sa fie prea smecher pentru a putea da pe engleza, bineinteles sa sune ok.
Ce fel de indrumari? Poate exagerat de mult antrenament! Intreaba-i pe astia care se chinuie sa faca o piesa pe engleza de ani de zile, aici ma refer la persoanele cu demnitate si spirit critic, nu oricine e in stare de asta. A scoate un album pe engleza e mult mai avantajos decat a-l scoate pe romana sau orice alta limba materna in functie de tara. Maed, continua!
Ce fel de indrumari? Poate exagerat de mult antrenament! Intreaba-i pe astia care se chinuie sa faca o piesa pe engleza de ani de zile, aici ma refer la persoanele cu demnitate si spirit critic, nu oricine e in stare de asta. A scoate un album pe engleza e mult mai avantajos decat a-l scoate pe romana sau orice alta limba materna in functie de tara. Maed, continua!

you just never know when you're living in a golden age.
http://www.hiphopkulture.ro/evenimente/ ... php?id=106cypriaan wrote:pai eu sunt din vs si nu am auzit nimic de el....deci unde a fost tam-tamu ala ?ca vs nu e un orash prea mare, aici se aude in tot orashu daca se da drumu la o boxa mare in centru. ma rog....
Mai mult nu-ti pot zice.
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
In primul rand, nu se mai vorbeste despre ghetto demult in HH, sunt oameni care inca o fac, insa nu mai e ca pe vremuri, in al doilea rand a canta in engleza nu e usor, simplu fapt ca traduci cuvant cu cuvant din RO in EN nu are sens intotdeauna. Esti cam naiv, Shake.
"The ghetto it is not something to dream about / Try to get out, now that's something to think about" - Rappin 4Tay. Fraza spusa prin 1995, daca nu ma insel.
"The ghetto it is not something to dream about / Try to get out, now that's something to think about" - Rappin 4Tay. Fraza spusa prin 1995, daca nu ma insel.
-
- /\/\/\/
brugner:

bay n'are rost sa ma mai contrazic...poate sunt yo prea optimist si vad lucrurile altfel...dar nu sunt de acord cu voiIn primul rand, nu se mai vorbeste despre ghetto demult in HH, sunt oameni care inca o fac, insa nu mai e ca pe vremuri

<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>