URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

unk_art
tanar

Post by unk_art »

cu cine e emisiunea de maine?
_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

cand sunt reluarile emisiunii UrbanG???
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

COMUNICAT OFICIAL

Post by BRUGNER_okocha »

Intrucat, intotdeauna realizatorii emisiunii, adica noi in speta, afla ultimii modificarile de program, va anuntam cu tarsheala ca emisiunea ramane vineri de la ora 22 si se va relua numai o singura data, duminica de la orele 23.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

ady0_5 wrote:cu cine e emisiunea de maine?
In aceasta seara, vom filma editia de vinerea asta, care va fi cu RASA din Arad.
skasibo
tanar

Post by skasibo »

In emisiunea cu ZALE a fost un videoclip in care canta si o fata intr-o masina si era intr-o spalatorie. Nu stiti cum se numeste piesa ?
Alcoul ucide incet ! Si ce daca ?! Nu ma grabesc nicaieri !
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

skasibo wrote:In emisiunea cu ZALE a fost un videoclip in care canta si o fata intr-o masina si era intr-o spalatorie. Nu stiti cum se numeste piesa ?
De La Soul - All good feat Chaka Khan
The_LyoneSSe
fratele meu tu esti baiat

Post by The_LyoneSSe »

salut invitarea baietilor din bv si a trupei rasa!!
felicitari si big up!!!
"If Music be the food of Love, play on! Give me excess of it!!"
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

cu raparta a fost emisiune ?
zergon
tanar

Post by zergon »

temple
tanar

Post by temple »

noroc brugner...n-o sa mai stau acum sa te felicit,sa te laud,etc,fiindca stii si tu destul de bine ca oamenii adevarati te apreciaza...vreau doar sa ma leg de un singur aspect si anume cel financiar...sper sa nu te deranjeze si sa poti sa-mi raspunzi...se castiga ceva?am auzit ca majoritatea membrilor formatiilor de pe la noi au inca o slujba pe langa muzica...sunt platiti chiar asa de prost?si aici nu ma refer la parazitii,ci la trupe precum VeritaSaga,Zale,CTC...chiar ne batem joc de putinii oameni talentatii pe care ii avem?multam frumos si iti doresc sa tina emisiunea(in aceeasi distributie) cel putin 10 ani de acum incolo...bafta in continuare :wink:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

temple wrote:noroc brugner...n-o sa mai stau acum sa te felicit,sa te laud,etc,fiindca stii si tu destul de bine ca oamenii adevarati te apreciaza...vreau doar sa ma leg de un singur aspect si anume cel financiar...sper sa nu te deranjeze si sa poti sa-mi raspunzi...se castiga ceva?am auzit ca majoritatea membrilor formatiilor de pe la noi au inca o slujba pe langa muzica...sunt platiti chiar asa de prost?si aici nu ma refer la parazitii,ci la trupe precum VeritaSaga,Zale,CTC...chiar ne batem joc de putinii oameni talentatii pe care ii avem?multam frumos si iti doresc sa tina emisiunea(in aceeasi distributie) cel putin 10 ani de acum incolo...bafta in continuare :wink:
da asa e, in general, putini artisti traiesc din hip hop. Foarte multe nume, cu mare greutate, merg ziua la servici, si probabil ca seara fac muzica sau in w/e. Nu e nimic rusinos in a munci, insa din pacate demonstreaza daca mai era nevoie, ca in Romania nu poti trai din hip hop, respect insa celor care totusi reusesc sa o faca!
temple
tanar

Post by temple »

BRUGNER_okocha wrote:
temple wrote:noroc brugner...n-o sa mai stau acum sa te felicit,sa te laud,etc,fiindca stii si tu destul de bine ca oamenii adevarati te apreciaza...vreau doar sa ma leg de un singur aspect si anume cel financiar...sper sa nu te deranjeze si sa poti sa-mi raspunzi...se castiga ceva?am auzit ca majoritatea membrilor formatiilor de pe la noi au inca o slujba pe langa muzica...sunt platiti chiar asa de prost?si aici nu ma refer la parazitii,ci la trupe precum VeritaSaga,Zale,CTC...chiar ne batem joc de putinii oameni talentatii pe care ii avem?multam frumos si iti doresc sa tina emisiunea(in aceeasi distributie) cel putin 10 ani de acum incolo...bafta in continuare :wink:
da asa e, in general, putini artisti traiesc din hip hop. Foarte multe nume, cu mare greutate, merg ziua la servici, si probabil ca seara fac muzica sau in w/e. Nu e nimic rusinos in a munci, insa din pacate demonstreaza daca mai era nevoie, ca in Romania nu poti trai din hip hop, respect insa celor care totusi reusesc sa o faca!
nici nu am zis ca e ceva rusinos in a munci,ar fi stupid sa sustin asa ceva...insa,e trist faptul ca cei care chiar au ceva de spus,nu sunt recompensati asa cum ar trebui...ma uitam la o emisiune si o vedeam pe tarfa aia de andreea balan in ce conditii traieste,ce masina are :evil: de fapt,nu stiu ce mai mira...traim intr-o tara de retardati condusa de retardati...sunt prea putini oamenii care apreciaza muzica buna...gandeste-te si tu,nu e frustrant cand tu canti cu adevarat intr-un concert,pui suflet,pleci de acolo ragusit si castigi o suma care nu e proportionala cu valoarea ta,iar apoi vine o parasuta din asta care nici nu se oboseste sa-si deschida microfonu',face play-back mereu si isi mai ia si 800 de euro pe concert...din cei care traiesc din Hiphop,presupun ca te-ai referit la parazitii si mafia...mai e altcineva?
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

temple wrote:
BRUGNER_okocha wrote:
nici nu am zis ca e ceva rusinos in a munci,ar fi stupid sa sustin asa ceva...insa,e trist faptul ca cei care chiar au ceva de spus,nu sunt recompensati asa cum ar trebui...ma uitam la o emisiune si o vedeam pe tarfa aia de andreea balan in ce conditii traieste,ce masina are :evil: de fapt,nu stiu ce mai mira...traim intr-o tara de retardati condusa de retardati...sunt prea putini oamenii care apreciaza muzica buna...gandeste-te si tu,nu e frustrant cand tu canti cu adevarat intr-un concert,pui suflet,pleci de acolo ragusit si castigi o suma care nu e proportionala cu valoarea ta,iar apoi vine o parasuta din asta care nici nu se oboseste sa-si deschida microfonu',face play-back mereu si isi mai ia si 800 de euro pe concert...din cei care traiesc din Hiphop,presupun ca te-ai referit la parazitii si mafia...mai e altcineva?
erau si La Familia, insa in ultimul timp s-au scris multe cacaturi despre ei, si lumea nu stie ce sa mai creada
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

asa cu un raspuns de copil retard ma bag si zic... LA FAMILIA RULLLLLZZZZZ!! :mrgreen:
99.9%
temple
tanar

Post by temple »

bun...deci brugner,daca ti s-ar lua un interviu si ai fi intrebat:"se poate trai din Hiphop",ai raspunde ca nu?
Post Reply