Papoose, Lupe Fiasco, Lloyd Banks Noile Voci din New York
Moderators: .etalosed, greuceanu
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
Papoose e sub labelul Violator si e din Flipmode Squad....n-are nici o treaba cu D Block 
ca sa sti ceva de ei am pus linkurile alea nu degeaba ci ca sa ascultati si sa va dati cu parerea care nu el aveti care le aveti normal ca nu tre sa downloadezi..
..
Lupe Fiasco da are un album deja Food & Liquor si 2 mitxapes
de la piesa touch it busta a mai scos inca 3 videoclipuri fiecare fiind un hit veritabil....ultimul este Busta Rhymes feat. Gwen Steffanni - Legend Of The Fall Offs care se pare ca e cea mai buna piesa si de pe ultimul sau album The Big Bang....

ca sa sti ceva de ei am pus linkurile alea nu degeaba ci ca sa ascultati si sa va dati cu parerea care nu el aveti care le aveti normal ca nu tre sa downloadezi..

Lupe Fiasco da are un album deja Food & Liquor si 2 mitxapes

de la piesa touch it busta a mai scos inca 3 videoclipuri fiecare fiind un hit veritabil....ultimul este Busta Rhymes feat. Gwen Steffanni - Legend Of The Fall Offs care se pare ca e cea mai buna piesa si de pe ultimul sau album The Big Bang....

http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... D=20569302
intrati aici...si ascultati prima piesa...e super tare
intrati aici...si ascultati prima piesa...e super tare

-
- rapperu vostru preferat
nu ma asteptam ca new york-ul sa devina regat!!am mai auzit tampenii din astea de subiecte de discutie gen tupac este regele hiphopului!?cand m-am apucat eu de hiphop nu era la domnie!si acum astia vor a conduca newyorkul !let's get real people !!!!
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
brain killer wrote:nu ma asteptam ca new york-ul sa devina regat!!am mai auzit tampenii din astea de subiecte de discutie gen tupac este regele hiphopului!?cand m-am apucat eu de hiphop nu era la domnie!si acum astia vor a conduca newyorkul !let's get real people !!!!
==================================
hmm e vorba de cine va conduce new yorkul in viitor e vreo problema?....si Tupac e considerat cel mai bun...din toate timpurile desi sunt motive pro si contra nu mai conteaza tot nu am inteles ce vrei a zici de cat timp faci u muzica hip hop daca tupac nici nu era la domnie?

-
- rapperu vostru preferat
mdap ai un mesaj tare lil junior dar e ca si parerea ta despre albumul papoose
nu ma invata p mine istorie ca nuici pentru tine nu stii deajuns si doar spuneam ca topicul e o porcarie si nu ma intereseaza cum te intelegi tu cu papoose sau lupe fiasco de te hranesc ei intelectual dar nu ma intereseaza de astia mai ales la cum canta nici macar daca ar candida la primarie!! asa ca de nu iti place parerea mea treci peste !sincer istoria imi place dar nu imi plac astia ce o ard gen profesori!!da da e o aiureala

Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
imi place mult piesa lui Lupe Fiasco - Kick Push, in schimb nici nu am bagat de seama ca apare si pe piesa lui Kanye West ''touch the sky'', despre cei 3 in mare nu stiu mai nimic.. ce am mai ascultat Lloyd Banks datorita la G-Unit si ce am vazut despre el in documentare... dar nu e pe gustul meu... Papoose in schimb imi place cum o arde pe remixul la ''touch it'' ... cand voi asculta mai mult de la oameni imi voi face eu o parere pt mine
clipul acesta e superb!!!! la fel si piesa!!!
Lupe Fiasco - Kick Push.mpg - filehost.ro
Lupe Fiasco - Kick Push.mpg - rapidshare.de
clipul acesta e superb!!!! la fel si piesa!!!

Lupe Fiasco - Kick Push.mpg - filehost.ro
Lupe Fiasco - Kick Push.mpg - rapidshare.de
- HateMeNow
- adevarat sa mor de nu
Papoose imi place foarte mult... dar cred ca ar trebui sa scoata albumul oficial si sa termine cu mixtape-urile. speram ca o sa apara si el pe albumul lui busta... mai ales ca aproape fiecare pisa de pe "big bang" e un featuring 
LilJunior daca ai clipul la "legend of the fall offs" pune-l si tu la download... piesa mi se pare geniala si sunt foarte curios sa vad clipu...
Saigon a scos ceva pana acum?? vreun mixtape ceva?

LilJunior daca ai clipul la "legend of the fall offs" pune-l si tu la download... piesa mi se pare geniala si sunt foarte curios sa vad clipu...
Saigon a scos ceva pana acum?? vreun mixtape ceva?
Papoose e in regula..."homie, i put out more wax than a q-tip"...Ce e enervant e afluxul de mixtape-uri, parca scot copiii astia manele pe la noi. As fi preferat albume. E Streetsweeper affiliate, pe langa Flipmode si Violator. KaySlay la ridicat mult si nenorocitul recunoaste...
Totusi votez de departe pentru Saigon. Pe langa hustlin on the corner asta are si o tematica care problematizeaza situatia strazilor si a relatiilor inter rasiale. E semnat la label-ul lui Just Blaze (Fort Knox) si eu unul de-abia astept LP-ul "Greatest Story NEver Told" in vara...Ascultati "Warning Shots" 2004, "Best of Saigon" 1&2 cu Kayslay, "Gangsta Grillz" cu Dj Drama 2006, si mai are cateva, dar overall piesele sunt cam aceleasi...Clipul de la Letter P cu Kool G. Mare caterinca.
Se zvoneste ca Jay-Z pompeaza in campania lui de promovare si ca pe urma il va lua la Roccafella. Ramane de vazut...Totusi de ceva vreme n-am mai auzit de el in afara de o piesa pe K-Salaam. Sa nu fie iara pe parnaie. Apropo ...ce seamana cu Bolo Yeung!!!!
))))
"...Frontin' like you pop iron, stop lyin'/ I'm a nigga so ill I punch math and then drop science..." - Saigon
Totusi votez de departe pentru Saigon. Pe langa hustlin on the corner asta are si o tematica care problematizeaza situatia strazilor si a relatiilor inter rasiale. E semnat la label-ul lui Just Blaze (Fort Knox) si eu unul de-abia astept LP-ul "Greatest Story NEver Told" in vara...Ascultati "Warning Shots" 2004, "Best of Saigon" 1&2 cu Kayslay, "Gangsta Grillz" cu Dj Drama 2006, si mai are cateva, dar overall piesele sunt cam aceleasi...Clipul de la Letter P cu Kool G. Mare caterinca.
Se zvoneste ca Jay-Z pompeaza in campania lui de promovare si ca pe urma il va lua la Roccafella. Ramane de vazut...Totusi de ceva vreme n-am mai auzit de el in afara de o piesa pe K-Salaam. Sa nu fie iara pe parnaie. Apropo ...ce seamana cu Bolo Yeung!!!!

"...Frontin' like you pop iron, stop lyin'/ I'm a nigga so ill I punch math and then drop science..." - Saigon
- Chill Will
- the funky man