Papoose, Lupe Fiasco, Lloyd Banks Noile Voci din New York

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Cine e mai bun dupa parerea voastra?

Papoose
24
44%
Lupe Fiasco
15
28%
Lloyd Banks
15
28%

Total votes: 54

iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

papoose. Mi-a placut foarte mult pe "touch it"... E talentat pustiul :)
LilJunior
un domn / doamna

Post by LilJunior »

Papoose e sub labelul Violator si e din Flipmode Squad....n-are nici o treaba cu D Block :)

ca sa sti ceva de ei am pus linkurile alea nu degeaba ci ca sa ascultati si sa va dati cu parerea care nu el aveti care le aveti normal ca nu tre sa downloadezi..:D..

Lupe Fiasco da are un album deja Food & Liquor si 2 mitxapes :mrgreen:

de la piesa touch it busta a mai scos inca 3 videoclipuri fiecare fiind un hit veritabil....ultimul este Busta Rhymes feat. Gwen Steffanni - Legend Of The Fall Offs care se pare ca e cea mai buna piesa si de pe ultimul sau album The Big Bang.... :wink: :D
AIRMAN
un domn / doamna

Post by AIRMAN »

http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... D=20569302

intrati aici...si ascultati prima piesa...e super tare :D
brain killer
rapperu vostru preferat

Post by brain killer »

nu ma asteptam ca new york-ul sa devina regat!!am mai auzit tampenii din astea de subiecte de discutie gen tupac este regele hiphopului!?cand m-am apucat eu de hiphop nu era la domnie!si acum astia vor a conduca newyorkul !let's get real people !!!!
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
LilJunior
un domn / doamna

Post by LilJunior »

brain killer wrote:nu ma asteptam ca new york-ul sa devina regat!!am mai auzit tampenii din astea de subiecte de discutie gen tupac este regele hiphopului!?cand m-am apucat eu de hiphop nu era la domnie!si acum astia vor a conduca newyorkul !let's get real people !!!!

==================================

hmm e vorba de cine va conduce new yorkul in viitor e vreo problema?....si Tupac e considerat cel mai bun...din toate timpurile desi sunt motive pro si contra nu mai conteaza tot nu am inteles ce vrei a zici de cat timp faci u muzica hip hop daca tupac nici nu era la domnie? :| si...da New York este un regat daca e s-o iei asa ce inseamna NEW? si ce INSEMANA YORK? fa legatura si o sa vezi ce inseamna....asta ca referinta la regat...si e regat in ghilimele pentru ca totul a inceput in New York (Bronx) nu in alta parte.....so...gaseste-mi alta locatie cu atata istorie.... :?:
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

daca vrea careva albumu lu` Papoose - The Boyz In The Hood 2006 sa-mi dea un prv... am inteles ca nu se mai pun albume la download
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
LilJunior
un domn / doamna

Post by LilJunior »

da da e o aiureala :|
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

a aparut clip nou de la papoose, la piesa get right, cu busta.
brain killer
rapperu vostru preferat

Post by brain killer »

mdap ai un mesaj tare lil junior dar e ca si parerea ta despre albumul papoose
da da e o aiureala
nu ma invata p mine istorie ca nuici pentru tine nu stii deajuns si doar spuneam ca topicul e o porcarie si nu ma intereseaza cum te intelegi tu cu papoose sau lupe fiasco de te hranesc ei intelectual dar nu ma intereseaza de astia mai ales la cum canta nici macar daca ar candida la primarie!! asa ca de nu iti place parerea mea treci peste !sincer istoria imi place dar nu imi plac astia ce o ard gen profesori!! :evil:
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

ar fi trebuit bagat si Saigon dupa parerea mea....si mai sunt si alti cu potential...in fine mie unu imi plac Papoose si Lupe foarte mult...sper sa nu dezamageasca si sa fie urmatorii "Kings" of Hip Hop ! :mrgreen:
Image
dan
Pop

Post by dan »

imi place mult piesa lui Lupe Fiasco - Kick Push, in schimb nici nu am bagat de seama ca apare si pe piesa lui Kanye West ''touch the sky'', despre cei 3 in mare nu stiu mai nimic.. ce am mai ascultat Lloyd Banks datorita la G-Unit si ce am vazut despre el in documentare... dar nu e pe gustul meu... Papoose in schimb imi place cum o arde pe remixul la ''touch it'' ... cand voi asculta mai mult de la oameni imi voi face eu o parere pt mine

clipul acesta e superb!!!! la fel si piesa!!! :)

Lupe Fiasco - Kick Push.mpg - filehost.ro

Lupe Fiasco - Kick Push.mpg - rapidshare.de
HateMeNow
adevarat sa mor de nu

Post by HateMeNow »

Papoose imi place foarte mult... dar cred ca ar trebui sa scoata albumul oficial si sa termine cu mixtape-urile. speram ca o sa apara si el pe albumul lui busta... mai ales ca aproape fiecare pisa de pe "big bang" e un featuring :o
LilJunior daca ai clipul la "legend of the fall offs" pune-l si tu la download... piesa mi se pare geniala si sunt foarte curios sa vad clipu...

Saigon a scos ceva pana acum?? vreun mixtape ceva?
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

am uitat sa zic..... The Nacirema Dream in curand (ma rog noiembrie) pe piata. Lumea spune ca ar fi al doilea album de hip hop dupa Illmatic al lui Nas...toata lumea asteapta albumul asta..io unul o sa-l iau original pentru ca prost sau slab albumul orikum nu o sa fie.
Image
DOC
tanar

Post by DOC »

Papoose e in regula..."homie, i put out more wax than a q-tip"...Ce e enervant e afluxul de mixtape-uri, parca scot copiii astia manele pe la noi. As fi preferat albume. E Streetsweeper affiliate, pe langa Flipmode si Violator. KaySlay la ridicat mult si nenorocitul recunoaste...
Totusi votez de departe pentru Saigon. Pe langa hustlin on the corner asta are si o tematica care problematizeaza situatia strazilor si a relatiilor inter rasiale. E semnat la label-ul lui Just Blaze (Fort Knox) si eu unul de-abia astept LP-ul "Greatest Story NEver Told" in vara...Ascultati "Warning Shots" 2004, "Best of Saigon" 1&2 cu Kayslay, "Gangsta Grillz" cu Dj Drama 2006, si mai are cateva, dar overall piesele sunt cam aceleasi...Clipul de la Letter P cu Kool G. Mare caterinca.
Se zvoneste ca Jay-Z pompeaza in campania lui de promovare si ca pe urma il va lua la Roccafella. Ramane de vazut...Totusi de ceva vreme n-am mai auzit de el in afara de o piesa pe K-Salaam. Sa nu fie iara pe parnaie. Apropo ...ce seamana cu Bolo Yeung!!!! :)))))

"...Frontin' like you pop iron, stop lyin'/ I'm a nigga so ill I punch math and then drop science..." - Saigon
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

:lol: @ topic
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Post Reply