Moderator: dan
stii cum e acum... oameni astia se antreneaza mult pt battle, pt a fi in stare de un freestyle decent... si uneori e foarte probabil ca unele chestii sa ii vina mai tot timpul la o anumita rima, si iit dai seama ca un mc nu poate ramane la microfon blocat si atunci tre sa zica ce ii vine ca sa aiba rima si sa duca freestyle-ul spre o tinta!!! am observat unele constructii repetitive atat la aforic cat si la dragonul...Caricatura wrote:ma rog...arssura a dat niste chestii care le mai daduse intr-un freestyle prin under...nu vreau sa fiu rautacios..a fost doar o constatare...
cunosc vocea... e ODN de la minima moralia =))) tare mai da-ne ceva =))))adapter wrote:haha, la aia cu vexxatu e unu acolo la 04:43 care plange "mai daaaaa-neeee cevaaaa" =))
daca o dai aja .. ca Arssura nu a mai dat un battle de nush cat timp .. nu explica nimik ,daca ai talent in battle tre sa stii sa raspunzi pe lok pe moment iti vin ideile .. de aia se numeste battle of da dome .. rime facute pe loc ... nu prea conteaza ca ala se antrenaza mai mult decat ala . parerea mea si in battle nu conteaza daca e adevarat ce zice in versuri . .conteaza sa formeze o rima cu care sa`l atace , sa formeze un punch .. ( zic battle . .ca pan la urma la asta sa ajuns ) , de Julian ce sa zik .. sa vazut la finala battle of da dome 2005 cine a fost mai bun .. si o sa se mai vada si anu asta cine e mai bunLyrical.Mesiah wrote:Deci Julian e peste toti frate. in primu rand
Aforic a dat bine 2-3 kestii care i-au fost intoarse:
Faza cu mascota a fost tare apoi vine cu varsta care aia e egala cu 0.
Apoi Vine dragonu care ne zice de Simona Nae care femeia are super voce Si apoi vine cu se Fute Pe Ragga....dezgustator........si restu filmarii cand o sa fie ....
Si daca Arssura nu e el bun si il aclamau numa tov lui de ce plm urla tot B52 la Dume?
Hai sa fim seriosi Arsuura nu a mai dat un battle de nu stu cat timp cand Dragonu si Aforic Se Antreneaza Frecvent.
Deci Julian ii batea pe toti.............asta asa.......Si ce a fost mai de kkt....s-a vb frate dam freestyle....si Dragonu si Aforic au inceput sa atace.....baeti de la hades stiu despre ce e vb....