Bucuresti Summer Jam 2006

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

HomeBoY
fratele meu tu esti baiat

Post by HomeBoY »

la sesiunea cu aforic ,j ,rpg , dragonu , knoxx , arssura .. am ras de nu mai puteam ! ca de obicei aforic si`a aratat skillurile :) arssura lasa de dorit :P faza cu Erekktus ... it`s like ... WTF :shock: :)) numa de seri de astea sa avem parte ...
dan
Pop

Post by dan »

Caricatura wrote:ma rog...arssura a dat niste chestii care le mai daduse intr-un freestyle prin under...nu vreau sa fiu rautacios..a fost doar o constatare...
stii cum e acum... oameni astia se antreneaza mult pt battle, pt a fi in stare de un freestyle decent... si uneori e foarte probabil ca unele chestii sa ii vina mai tot timpul la o anumita rima, si iit dai seama ca un mc nu poate ramane la microfon blocat si atunci tre sa zica ce ii vine ca sa aiba rima si sa duca freestyle-ul spre o tinta!!! am observat unele constructii repetitive atat la aforic cat si la dragonul...

sau unele chestii ar putea fi pregatite de acasa, dar si aici trebuie sa fii abil sa stii cum sa le folosesti...

oricum ei stiu mai bine ce si cum... deabia astept finala de anul acesta!!! :)

later edit: acum am revazut battle-ul... vreau sa il atentionez pe cel care a zis la un moment dat de moldova ca nu a facut cel mai inteligent lucru :roll: in primul rand, in fata scenei doar din moldova eram... din piatra, din tg neamt, iasi si falticeni =)) asa ca mori bah!!! :mad2: tare rau battle-ul... era sa cad de pe scaun de ras =))))
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

Deci Julian e peste toti frate. in primu rand

Aforic a dat bine 2-3 kestii care i-au fost intoarse:
Faza cu mascota a fost tare apoi vine cu varsta care aia e egala cu 0.
Apoi Vine dragonu care ne zice de Simona Nae care femeia are super voce Si apoi vine cu se Fute Pe Ragga....dezgustator........si restu filmarii cand o sa fie ....

Si daca Arssura nu e el bun si il aclamau numa tov lui de ce plm urla tot B52 la Dume?

Hai sa fim seriosi Arsuura nu a mai dat un battle de nu stu cat timp cand Dragonu si Aforic Se Antreneaza Frecvent.

Deci Julian ii batea pe toti.............asta asa.......Si ce a fost mai de kkt....s-a vb frate dam freestyle....si Dragonu si Aforic au inceput sa atace.....baeti de la hades stiu despre ce e vb....
Image
exhaustiv
tanar

Post by exhaustiv »

Mai termintazi subiectul "arsura,aforic, j, dragonu' etc."
Aia a fost o sesiune demonstrativa, doar atat. Si daca tot ne prostim in jurul sesiunii resprective, eu va intreb, la turneu ce o sa mai zicetzi/comentatzi?
@Battle scene: din cate imi mai amintesc, am fost denaturat si am ajuns sa fiu si moldovean si baiatu' care a semnat cu roton(nici nu stiu cum e corect).
In fine, respect pt cei din Nord-Estul tzarii si tuturor celor care au venit din provincie la evenimet!
Incredibil de Irezistibil dar Indisponibil :D
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

aaf e in lumea lui ... pentru el j si aforic sunt cei mai buni ...
adapter
moderator astea

Post by adapter »

haha, la aia cu vexxatu e unu acolo la 04:43 care plange "mai daaaaa-neeee cevaaaa" =))
dan
Pop

Post by dan »

adapter wrote:haha, la aia cu vexxatu e unu acolo la 04:43 care plange "mai daaaaa-neeee cevaaaa" =))
cunosc vocea... e ODN de la minima moralia =))) tare mai da-ne ceva =))))
Last edited by dan on Thu Aug 17, 2006 4:13 pm, edited 1 time in total.
O.N.
dimineata verific forumu

Post by O.N. »

ahm...faza cu voi doi nu faceti cat varsta lui arssura...am mai auzit`o de la aforic...nu spusa asa...dar..acelasi lucru
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

Deci nu cred ca j si aforic sunt cei mai buni ;) Doar Julian si sa vazut asta acolo....
Image
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

scuze ... j si arssura ... :lol: daca j e mai bun de ce nu a castigat anul trecut hades battle of the dome?

ps. si care a fost treaba cu postu dupa prima seara ca "aaf si arssura au fost acolo si voi nu s-a luat nimeni de ei". crezi ca noi nu avem ce face decat sa ne luam de voi? si daca stau sa imi aduc bine aminte tu erai ala care ma amenintai ca imi rupi picioarele cand ma prinzi in buk. :lol:
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

hai totusi sa nu transformam topicu asta intr-o campanie anti-Retard....
daca il ignoram o sa dispara...

pe siteul festivalului trebuiau sa apara niste interviuri cu echipele de flocibal... ce s-a intamplat cu ele?... eu m-am chinuit sa raspund degeaba intrebarilor?
99.9%
HomeBoY

Post by HomeBoY »

Lyrical.Mesiah wrote:Deci Julian e peste toti frate. in primu rand

Aforic a dat bine 2-3 kestii care i-au fost intoarse:
Faza cu mascota a fost tare apoi vine cu varsta care aia e egala cu 0.
Apoi Vine dragonu care ne zice de Simona Nae care femeia are super voce Si apoi vine cu se Fute Pe Ragga....dezgustator........si restu filmarii cand o sa fie ....

Si daca Arssura nu e el bun si il aclamau numa tov lui de ce plm urla tot B52 la Dume?

Hai sa fim seriosi Arsuura nu a mai dat un battle de nu stu cat timp cand Dragonu si Aforic Se Antreneaza Frecvent.

Deci Julian ii batea pe toti.............asta asa.......Si ce a fost mai de kkt....s-a vb frate dam freestyle....si Dragonu si Aforic au inceput sa atace.....baeti de la hades stiu despre ce e vb....
daca o dai aja .. ca Arssura nu a mai dat un battle de nush cat timp .. nu explica nimik ,daca ai talent in battle tre sa stii sa raspunzi pe lok pe moment iti vin ideile .. de aia se numeste battle of da dome .. rime facute pe loc ... nu prea conteaza ca ala se antrenaza mai mult decat ala . parerea mea si in battle nu conteaza daca e adevarat ce zice in versuri . .conteaza sa formeze o rima cu care sa`l atace , sa formeze un punch .. ( zic battle . .ca pan la urma la asta sa ajuns ) , de Julian ce sa zik .. sa vazut la finala battle of da dome 2005 cine a fost mai bun .. si o sa se mai vada si anu asta cine e mai bun :) spune si u ceva concludent .. Parerea mea e ca u ii renegi pe aforic si pe dragonu` si ca tot ce au prestat ei in accea sesiune ar fi fost ceva banal ... Ridicandu-i in cer pe Arssura Julian ,Knoxx .. cu o prestatie mai saraca decat a celor 2 !
:ps. la un moment dat erau 4 impotriva la 2
bogdantem
un domn / doamna

Post by bogdantem »

Cateva poze cu Secta, Deceneu, Piele si Vexx:
http://www.subacvatic.ro/secta-summerjam.htm

Celelalte poze facute de mine din prima zi si de la fotbal i le-am predat maestrului Koma sa selecteze din ele pentru a le pune pe site.
Urmeaza in cateva zile si inregistrarea video cu Secta.
vrei aventura? ...

www.subacvatic.ro
floapa
tanar

Post by floapa »

aia cu buletinul a mai dat-o in herastrau, la chestia aia cu graffurile
daca ati observat, aforic incepe mereu cu " si iti spun ca" , am observat io
vars ce nu-mi prieste
HomeBoY

Post by HomeBoY »

ce spirit de observatie ai ! si ce releva aceasta kestie ? :P

on topic : sper sa se fi filmat toata sesiunea , si cel ce are inregistrarea sa se sesizeze sa uploadeze si sa posteze :D
vrei sa fi trendy si funky ? ia-ti titlul de emo-kid sau minimalist si conformeaza-te :-j
Post Reply