Albumul rap al lui Elton John

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply
HotLips
tanar

Albumul rap al lui Elton John

Post by HotLips »

Am auzit aici la radio k Elton John va face rap si o sa scoata un album de acest gen. vrea sa colaboreze cu Dr Dre, Snoop Dogg, Pharrell, Eminem si probabil altii....

http://www.sundaymirror.co.uk/news/tm_o ... _page.html
http://www.cnn.com/2006/SHOWBIZ/Music/0 ... topstories

aici puteti afla mai multe..
ce parere aveti? mie mi-a placut Ghetto Gospel si cred k o sa iasa ceva interesant.... ramane de vazut...
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Hmm..interesant,si in acelasi timp surprinzator ca un artist care canta din 1969 sa se apuce de hip-hop...Omul are voce ( indiscutabil )...a reprezentat si reprezinta ceva pentru muzica...si ii doresc succes din partea mea !
Probabil o sa se nasca comentarii gen "vai frate,asta face rap,e poponar,nu-si are locul in muzica"...si sigur se vor naste...incercati sa judecati artistii prin prisma muzicala si nu a orientarilor sexuale !

Asteptam un material nou de la Elton John !
Viața e complexă și are multe aspecte.
dan
Pop

Post by dan »

nu.. nu se vor naste asemenea comentarii.. se vor naste de genul ca nu are background-ul necesar sa faca asta... si daca ar respecta cultura hip-hop ar lasa balta acest proiect!!!!
Denis
un domn / doamna

Post by Denis »

is curios cum va iesi desi nu cred ca va fi ceva bun
underground
brain killer
rapperu vostru preferat

Post by brain killer »

stiam eu ca doar un homosexual ar agrea noul stil west coast! drop it like is hot..
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
O.N.
dimineata verific forumu

Post by O.N. »

sunt si eu curios de treaba asta...pare a fi ceva interesant....(asptept si parerea lui waspy :D)
dan
Pop

Post by dan »

eu nu am inteles ceva clar... el va avea pasaje de rap sau doar bucati melodioase.. gen refren.. strofe in genul in care canta el.. ca daca e asa si vin diferiti mc cu pasaje rap ai sa spunem ca e ok... sa fie piese in genul celei cantate cu eminem la premiile grammy acum multi ani... arca era o versiune a piesei Stan nush.. nu vreau sa fiu hater si sa astept produsul final... dar ma indoiesc ca imi va placea!!!! :|

in ultimele zile am postat 3 pareri diferite... postez cum ma simt.. nu e bine :?
Post Reply