Am auzit aici la radio k Elton John va face rap si o sa scoata un album de acest gen. vrea sa colaboreze cu Dr Dre, Snoop Dogg, Pharrell, Eminem si probabil altii....
http://www.sundaymirror.co.uk/news/tm_o ... _page.html
http://www.cnn.com/2006/SHOWBIZ/Music/0 ... topstories
aici puteti afla mai multe..
ce parere aveti? mie mi-a placut Ghetto Gospel si cred k o sa iasa ceva interesant.... ramane de vazut...
Albumul rap al lui Elton John
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- Niciodata un nimeni
Hmm..interesant,si in acelasi timp surprinzator ca un artist care canta din 1969 sa se apuce de hip-hop...Omul are voce ( indiscutabil )...a reprezentat si reprezinta ceva pentru muzica...si ii doresc succes din partea mea !
Probabil o sa se nasca comentarii gen "vai frate,asta face rap,e poponar,nu-si are locul in muzica"...si sigur se vor naste...incercati sa judecati artistii prin prisma muzicala si nu a orientarilor sexuale !
Asteptam un material nou de la Elton John !
Probabil o sa se nasca comentarii gen "vai frate,asta face rap,e poponar,nu-si are locul in muzica"...si sigur se vor naste...incercati sa judecati artistii prin prisma muzicala si nu a orientarilor sexuale !
Asteptam un material nou de la Elton John !
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- rapperu vostru preferat
eu nu am inteles ceva clar... el va avea pasaje de rap sau doar bucati melodioase.. gen refren.. strofe in genul in care canta el.. ca daca e asa si vin diferiti mc cu pasaje rap ai sa spunem ca e ok... sa fie piese in genul celei cantate cu eminem la premiile grammy acum multi ani... arca era o versiune a piesei Stan nush.. nu vreau sa fiu hater si sa astept produsul final... dar ma indoiesc ca imi va placea!!!! 
in ultimele zile am postat 3 pareri diferite... postez cum ma simt.. nu e bine

in ultimele zile am postat 3 pareri diferite... postez cum ma simt.. nu e bine