Ontopic: "E superskumpika!!! Superdulce!!!!"
Iar tu nu mai incerca sa folosesti termeni a caror semnificatie iti cam scapa.

Moderator: .etalosed
"bah medeea_witch, nush da krek ..k.." Asta sa fiu in ton cu tine. Deci "bah"... Eu stiam ca nimeni nu e prost cu norma intreaga, dar se pare ca azi aflu contrariul. Mi s-a parut pana acum ca ai avut si tu cateva bufeuri de inteligenta dar cred ca creierul tau a facut asta din motive de pura igiena. Ti-am mai spus sa nu mai folosesti termeni de a caror semnificatie nu esti sigura. Eviti sa te faci de ras, ravisanto.medeea_witch wrote:bah serios acu...vad k o iei cam l caterink.....dar nush mie mi se pare k ai cam exagerat q postul ala....puteai sa itzi exprimi parerea shi intr-un mod mai obiectiv...........in fine.......
t las in continuare....
si sa incetezi cu offtopic??reala pentru ca oricum nu convingi pe nimeni ca esti interesanta daca folosesti un limbaj mai... "cool".BWP wrote:Nu-mi place.
personal mi se pare foarte inedit ce a facut pavel stratan din fica lui. nu sunt "indulgent" sau ceva...BWP wrote:tux, initiatorul topicului... Esti mult prea indulgent cu epitete d-astea tip "revelatia anului". Sa fim seriosi! Ca iti place tie e de inteles. Dar copila e departe de ceea ce ai spus tu.