Cleopatra Stratan

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

ASHTON KUTCHER
fratele meu tu esti baiat

Post by ASHTON KUTCHER »

Clar.

Ontopic: "E superskumpika!!! Superdulce!!!!"

Iar tu nu mai incerca sa folosesti termeni a caror semnificatie iti cam scapa. :wink:
Image
medeeah
dimineata verific forumu

Post by medeeah »

bah serios acu...vad k o iei cam l caterink.....dar nush mie mi se pare k ai cam exagerat q postul ala....puteai sa itzi exprimi parerea shi intr-un mod mai obiectiv :wink: ...........in fine....... :lol: t las in continuare.... :lol:
Penalu'

Post by Penalu' »

cleopatra stratan ie penala :D, si nu sunt hater
ASHTON KUTCHER

Post by ASHTON KUTCHER »

medeea_witch wrote:bah serios acu...vad k o iei cam l caterink.....dar nush mie mi se pare k ai cam exagerat q postul ala....puteai sa itzi exprimi parerea shi intr-un mod mai obiectiv :wink: ...........in fine....... :lol: t las in continuare.... :lol:
"bah medeea_witch, nush da krek ..k.." Asta sa fiu in ton cu tine. Deci "bah"... Eu stiam ca nimeni nu e prost cu norma intreaga, dar se pare ca azi aflu contrariul. Mi s-a parut pana acum ca ai avut si tu cateva bufeuri de inteligenta dar cred ca creierul tau a facut asta din motive de pura igiena. Ti-am mai spus sa nu mai folosesti termeni de a caror semnificatie nu esti sigura. Eviti sa te faci de ras, ravisanto. :wink:
Eu cred ca te-ai zburlit doar pentru ca ti-am citat postul. Nu am zis ca esti imbecila ca ai scris postul ala, nicidecum... :lol: Era un exemplu si daca citeai tot paragraful poate, poate.. [dar nu sunt sigura] ai fi inteles. Eu zic sa te rezumi la asta :
BWP wrote:Nu-mi place.
si sa incetezi cu offtopic??reala pentru ca oricum nu convingi pe nimeni ca esti interesanta daca folosesti un limbaj mai... "cool". :lol:

Ontopic: Superskumpika Cleopatra!!!!!!!!!!!
Image
medeeah
dimineata verific forumu

Post by medeeah »

mdeah.....trecem.....peste......k dak nu cred k o sa ajungem k jack l M&G q atitudinea asta :lol: ....ah shi k sa fiu "cool" shi 'interesanta" o sa fiu shi on
on topic:uh c scumpik e :lol:
tux
since '91

Post by tux »

BWP wrote:tux, initiatorul topicului... Esti mult prea indulgent cu epitete d-astea tip "revelatia anului". Sa fim seriosi! Ca iti place tie e de inteles. Dar copila e departe de ceea ce ai spus tu.
personal mi se pare foarte inedit ce a facut pavel stratan din fica lui. nu sunt "indulgent" sau ceva...

later edit: Bitza / te-astept diseara la portita / beat crita. :lol:
dan
Pop

Post by dan »

e dragut asa ce face ea.. dar mie nici nu imi place nici nu ma intereseaza....

http://muzica9.ro/articles.php?ai=3373&st=20&filter=-1
NICE
rapperu vostru preferat

Post by NICE »

pai e buna pe bune dar daca o asculti prea des iti crapa capu ...la piata cinta numai cleopatra...deeaceea nu ma duc la piata... :D
La noi este o emisiune "de la 5 la 10" in care cinta doar copii si ma gindesc ca ar avea succes daca s-ar defuza in Romania un album de-al lor dar cu conditia ca in spatele albumului sa stea Pavlic Stratan :twisted:
Si care e faza cu accentul moldav...oameni buniii?
tux
since '91

Post by tux »

moldavia rule :D .
vo1cu
adevarat sa mor de nu

Post by vo1cu »

bafta ei !! :D
o sa ajunga mare!
Ridic sala in picioare fara sa fac hernie!
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

misto melodia " Te-am intalnit" ... imi place ...misto :D
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

e de apreciat ca ea la varsta ei canta live si alti nici la 25 nu pot canta live
usualflow
un domn / doamna

Post by usualflow »

Am o parare foarte buna. Pentru prima oara in viata pot spune cu seriozitate maxima ca sunt fanul cuiva. Si cred ca e singura artista careia i-as cere vreodata autograf. Pe bune. Bine asa :!:
minţi!
andreea_loves
tanar

Post by andreea_loves »

BWP wrote:Clar.

Ontopic: "E superskumpika!!! Superdulce!!!!"

Iar tu nu mai incerca sa folosesti termeni a caror semnificatie iti cam scapa. :wink:
E CEA MAI DULCE FETITZA DE PE PAMANT......NU O MAI CRITATI! NU FITI INVIDIOSI....! BRAVO CLOPATRA!!!!!!!
tux
since '91

Post by tux »

cred ca vine la un bal al bobocilor unde am sa fiu prezent :oops:
Post Reply