Wow... M?? bucur c?? lumea s-a sim??it bine la event. Mi se pare semn de mare evolu??ie faptul c?? mai nou avem Â?ansa s?? vedem astfel de artiÂ?ti ?Žn biata Rom??nic??. Mda, acum regret c?? nu mi-am f??cut timp s?? ajung p'acolo...
wigguh, mul??umim pentru arhiva cu poze.
HADES RECORDS, ?Žnc?? o dat?? afirm c?? sunte??i printre cei pu??ini care ?Žntr-adev??r merit?? respect. Respect pentru ce a??i devenit, pentru unde a??i ajuns, pentru tot ce a??i f??cut Â?i pentru proiectele mari de care nu m?? ?Žndoiesc c?? vor veni. C??t despre Hades Wear... WOW! C??nd am v??zut pozele acelea cu hanorace mi-am amintit instant de niÂ?te celebri co-na??ionali cu infinit mai multe posibilit????i materiale, care tot amenin??au cu surle Â?i tr??mbi??e ?Žntr-o vreme, acum vreo 3 ani sau mai mult, cu o linie de haine care s?? "rup?? gura t??rgului". Au rupt-o, indeed...

Congrats, HADES!
@ Omu' care Â?i-a luat "na-na"...

Tocmai la Marius te-ai g??sit tu s?? faci valuri? LOL... To each his own.
Faza asta cu pogo... Hmm.. Sunt nedumerit?? aÂ?ea un piek... Treaba asta p??n?? la urm?? are sau nu vreo leg??tur?? cu hibidi... ? Nu i-am ?Žn??eles niciodat?? pe acei entuziaÂ?ti pe chestia asta... Di cie frate s?? te dai cu capu' ?Žn stomacul ??luia de l??ng?? tine? Deci io ?Žntreb, pentru c?? nu pricep, nu v?? acuz Â?i nici nu v?? condamn "gusturile". S??-mi r??spund?? cei care chiar g??sesc vreun soi de pl??cere ?Žn treaba asta. Da' pentru artistul de pe scen?? cum o fi s?? vad?? c?? publicul ?Žn loc s??-l asculte, s?? arate c?? apreciaz?? ce face omul pe scen??, observ?? c?? ??Â?tia ?Žl ignor?? Â?i par a se r??zboi ?Žntre ei, acolo jos ?!? M?? dep??Â?eÂ?te conceptul ??sta...
Pi Es... Te flatezi aiurea, n-o s?? ajungi ?Žn via??a ta la 45 kg, nici dac?? te onoreaz?? din greÂ?eal?? vreo anorexie milostiv??. Anu' trecut nu mai conteneai cu poveÂ?tirile pe forumuri, despre c??te shaworme ?Žnghi??eai zilnic Â?i ce grele iestem abdomenele s?? scapi de adipoase, iar acum o arzi Giselle pe aici ?!? HaHaHa! Off...Ce face nevoia asta d?? afiliere dintr-un individ cu acces la
www... Giet d?? fac loooost!!!

?n esen??a ta nasoal?? r??m??i, cum altfel, dec??t conform?? ei.